- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Evet aşkım artımed nedenBide şey diğcem senin seninde testin artimed miydimeraktanhep
Sabahtan beri ümitsizdim ama hala olmayınca şüphem başladı aşko yarın idrar testi yapıp hastane yolunu tutucazAşkım sanki sende şüpheye devam etmelisin ya
Benimkide ondan uğursuz o senin çizgini daha silik benimkini de tek çizgi gösterdi bi daha almicam onuEvet aşkım artımed neden
Aramıza tekrardan hoşgeldin bebeğim bende sağlık ocağı yarın çıkar diye Ümit ediyorum yoksa özel de bidaha yaparım diye düşünüyorumSabahtan beri ümitsizdim ama hala olmayınca şüphem başladı aşko yarın idrar testi yapıp hastane yolunu tutucaz
Ama ben kendimi kandırıyordum çizgi genelde vardır diye şuan bana umut yükledin aşkım tekrar ve senin daha regl bugündü bekle bakalımBenimkide ondan uğursuz o senin çizgini daha silik benimkini de tek çizgi gösterdi bi daha almicam onukan testi sonucun noldu çiçeğim
İlaçla olan adetin geç olması ne kadar normal çatlatma iğnesi femara yüzünden mi acaba bu arada sana dedim aşkım keşke sağlık ocağında yaptırmasaydınAramıza tekrardan hoşgeldin bebeğim bende sağlık ocağı yarın çıkar diye Ümit ediyorum yoksa özel de bidaha yaparım diye düşünüyorum
Birbirimize desteğimiz en büyük ihtiyacımız şuanAma ben kendimi kandırıyordum çizgi genelde vardır diye şuan bana umut yükledin aşkım tekrar ve senin daha regl bugündü bekle bakalım
Yani bence normal değil yumurta çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatıyor bundan 14 gün sonra regl olması gerekiyor olmazsa birşey vardır bir melek mesela ben öyle düşünüyorumİlaçla olan adetin geç olması ne kadar normal çatlatma iğnesi femara yüzünden mi acaba bu arada sana dedim aşkım keşke sağlık ocağında yaptırmasaydın
Valla sizin sayenizde baya Umut doluyum ben normalde boşvermişliğe girmiştim aşkım sağlık ocağına da hep özel de yaptırdım bi ora baksın dedim yarın giderim özel e yoksa ama eşim e süprizi yapamam tabiBirbirimize desteğimiz en büyük ihtiyacımız şuan
Hadi inşallah o zaman ne diyoruz yenidennnn yandı tüm ışıklar yenidennnnYani bence normal değil yumurta çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatıyor bundan 14 gün sonra regl olması gerekiyor olmazsa birşey vardır bir melek mesela ben öyle düşünüyorum
Bende ya burası cidden iyi geliyo istersen devlet hastanesinin acilinden de yaptırabilirsin ücretsiz hem 2 saate çıkmıştı benimValla sizin sayenizde baya Umut doluyum ben normalde boşvermişliğe girmiştim aşkım sağlık ocağına da hep özel de yaptırdım bi ora baksın dedim yarın giderim özel e yoksa ama eşim e süprizi yapamam tabi
Yaka yaka bir hal ettik ışıklarıHadi inşallah o zaman ne diyoruz yenidennnn yandı tüm ışıklar yenidennnn
Ama yine düşük çıkarsa hemen doktora görün balım kist falan mazallah olmasınValla sizin sayenizde baya Umut doluyum ben normalde boşvermişliğe girmiştim aşkım sağlık ocağına da hep özel de yaptırdım bi ora baksın dedim yarın giderim özel e yoksa ama eşim e süprizi yapamam tabi
İstanbul da yaşayınca sırası sana çok uzun geliyor mallesef yaBende ya burası cidden iyi geliyo istersen devlet hastanesinin acilinden de yaptırabilirsin ücretsiz hem 2 saate çıkmıştı benim
Amann nolcak ayol hayal kurmak bedava sonuçta en sonda delirmesek iyiYaka yaka bir hal ettik ışıklarıumarım Sönmez dahada parlar bize benim kaset testte daha silik ama var
Geçen regl bitiminde gitmiştim kist felan yok dedi yumurta tembelliği var demişti olsa çıkardı herhaldeAma yine düşük çıkarsa hemen doktora görün balım kist falan mazallah olmasın
Ayyy İstanbul'da mısın hiç olmaz o zamannnİstanbul da yaşayınca sırası sana çok uzun geliyor mallesef ya
İşte sorun delirme kısmı aşkımAmann nolcak ayol hayal kurmak bedava sonuçta en sonda delirmesek iyi
Kaç aydır istiyodun çocuk balımGeçen regl bitiminde gitmiştim kist felan yok dedi yumurta tembelliği var demişti olsa çıkardı herhalde
Mallesef mallesef İstanbul bela gibiAyyy İstanbul'da mısın hiç olmaz o zamannn