- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Biz en sevdiğimiz aktiviteyi yapalım o zamana kadarKan testi belli olana kadar çatlarız al bi kaç taneoff en sevdiğim silik çizgi incelemek
Aman bütün bozuk testler de bize gelemez yaTesti alırken eczacı kıza sordum günün geçmeden genelde kanda çıkmıyor bugün yada pazartesi tekrarla bakalım o zaman belli olur dedi testin fotosunu gösterdim çokta belirgin değil ama olsun tekrar kan ver buda öyle çıkarsa dedi
Ben yaptım şimdi sonucu bekleyene kadar bi sigara içim dedim sende içiyo musumBiz en sevdiğimiz aktiviteyi yapalım o zamana kadar
Bu testlerin hiçbiri negatif değil ki amaKızlar bende nasıl anlamadım bugün yaptım yine negatif çıktı
Eki Görüntüle 3309208
İçmek değil de ben yiyor da olabilirim direkBen yaptım şimdi sonucu bekleyene kadar bi sigara içim dedim sende içiyo musum
Sıralama üstten altta mı alttan üste miKızlar bende nasıl anlamadım bugün yaptım yine negatif çıktı
Eki Görüntüle 3309208
Üstten altaSıralama üstten altta mı alttan üste mi
Bebeğim bu testler negatif değil bende ben gün ışığındayım telefon ekranı karartıyor ona rağmen gördüm bence bir kan ver ama bunlar hepsi ilk kalktığın zaman mı yaptınÜstten alta
Bendensin o zamanİçmek değil de ben yiyor da olabilirim direk
Canım bunlar net bi şekilde pozitif bata ne kadar varKızlar bende nasıl anlamadım bugün yaptım yine negatif çıktı
Eki Görüntüle 3309208
Aşkım kaç dakika oldu bide eve geçim tam inceleme yapacağımBendensin o zamankocaman bi tek çizgiyle karşılaşmış bulunmaktayım hadi hayırlı olsun sende ne sonuç
Bende öyle stres var kızlar içiyorumİçmek değil de ben yiyor da olabilirim direk
Regle iki gün varCanım bunlar net bi şekilde pozitif bata ne kadar var
7 dk falan oldu balım bekliyorum seniAşkım kaç dakika oldu bide eve geçim tam inceleme yapacağım
Off sorma bende stresten çok arttırdı regle iki gün böyle çıkması çok iyi bariz belli bence hemen kan vermelisinBende öyle stres var kızlar içiyorum
Regle iki gün var
Aşkım regl a 2 gün varken bence baya var gibiBende öyle stres var kızlar içiyorum
Regle iki gün var
Yarım saatte kadar olabilirmiş en önemli ilk 10 dakkika7 dk falan oldu balım bekliyorum seni
Var amaa işte bugün yaptığım neden negatif oldu kuşum anladın mı çok karışıkAşkım regl a 2 gün varken bence baya var gibi
Sanmıyorum daha da çıkmaz zaten bi kaç saate de regl olurum büyük ihtimalleYarım saatte kadar olabilirmiş en önemli ilk 10 dakkika