- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Doktorun odasından çıkış anımda ki yüz ifademi görmeyi çok isterdim ben off şuan çok gülüyorum ama o an çok dramatikdiİlk bu testleri yapıp kan verdiğim gün dayanamayıp kafamda ne planlar kurdum kan sonucu beklerken pozitif net bekliyordum öyle hayaller kurdum ki sonra bende gördüm belamı
Ayy aynılarını bende yaşadım ve şuan banada komik geliyor şuanDoktorun odasından çıkış anımda ki yüz ifademi görmeyi çok isterdim ben off şuan çok gülüyorum ama o an çok dramatikdihele bide yolda ağlamamk için kendimi sıkarken ki çenemin titreyişi inşallah tanıdık kimse görmemiştir
Hep ağlamak olmaz biraz da gülelimAyy aynılarını bende yaşadım ve şuan banada komik geliyor şuan
Bencede o değil de saat 4 kız git uyuHep ağlamak olmaz biraz da gülelim
Demene kalmadan uyuyakalmışım ayolBencede o değil de saat 4 kız git uyu
O saatte uyuyup bu saatte kalkmakta büyük başarı vallaDemene kalmadan uyuyakalmışım ayol
Kafamda deli sorular olduğu zaman hayatta saatler boyu uyuyamıyorum malesef yengeç burcu takıntısıO saatte uyuyup bu saatte kalkmakta büyük başarı valla
Kan vermeye gittin miO saatte uyuyup bu saatte kalkmakta büyük başarı valla
Ahh burç dostum da çıktınKafamda deli sorular olduğu zaman hayatta saatler boyu uyuyamıyorum malesef yengeç burcu takıntısı
Tam olarak ordan yazıyorum doktorun yanına giricemKan vermeye gittin mi
Kafada kurmamızla birbirimize kafayı tırlatmasak iyi balımAhh burç dostum da çıktın
Ayyy Allah'ım sen hayırlı güzel haberinle bizleri sebindir Allah'ım bu mübarek cuma günüTam olarak ordan yazıyorum doktorun yanına giricem
Valla benim de korkum bi o olmadı değil canım yaKafada kurmamızla birbirimize kafayı tırlatmasak iyi balım
Amin amin sen test yaptın mııAyyy Allah'ım sen hayırlı güzel haberinle bizleri sebindir Allah'ım bu mübarek cuma günü
Umut ediyorum ki kalmasın çünkü e nabıza benimki sağlık ocağına gittikten sonra çıkmıştı ama kaç ay önce ki gitmeden çıkmıştı inşallah seninki de hemen bugün belli olur aşkomValla benim de korkum bi o olmadı değil canım yadua ediyorum ki sonuç pazartesi ye kalmasın ben göreyim yoksa kafayı fırlatırım
Şimdi eczaneye gidiyorum bendeeeeAmin amin sen test yaptın mıı
İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en olmadıUmut ediyorum ki kalmasın çünkü e nabıza benimki sağlık ocağına gittikten sonra çıkmıştı ama kaç ay önce ki gitmeden çıkmıştı inşallah seninki de hemen bugün belli olur aşkom
Koş koş bende giderken gene de eczane ye uğricam bak bildir bana hatta fotoğraf da atabilirsin beraber gözlerimiz kör olana kadar bakarızŞimdi eczaneye gidiyorum bendeeee
Kan testi belli olana kadar çatlarız al bi kaç taneKoş koş bende giderken gene de eczane ye uğricam bak bildir bana hatta fotoğraf da atabilirsin beraber gözlerimiz kör olana kadar bakarız
İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en o
İnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en olmadı
İnşallahhhh aminnnnİnşallah aşkım doktor dün bu ara testler hemen e nabzı a düşüyor dedi ne olur ne olmaz ben protokol no yu da alıcam kendi sayfasından bakarım en olmadı