- 10 Haziran 2022
- 171
- 62
- 31
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Darıca da mı oturuyorsunuzBENDE EVRAK TESLİM APTIM DAHA SONRA KONAK HASTANESİNDE ERKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜK LETU YAZDI SON KEZ DENEYELİM DEDİM BU AY ONU DENEYECEĞİM SİZİ KAÇ AY SONRA ARADILAR
Aşkım o nasıl oluyor tüp bebek devlet destekli hiç duymadım daBEN TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURU YAPTIM KIZLAR HAYIRLISI OLSUN ARTIK ARAMALARINI BEKLİCEM
DOKTOR DEDİ CANIM İÇTE YAPIŞIKLIK ÇOKMUŞ DÖLLENME OLMUYODoktor mu dedi yoksa sen mi tüp bebek istedin
İZMİTTE OTURUYORUM BEN SİZDarıca da mı oturuyorsunuz
Aşkım o nasıl oluyor tüp bebek devlet destekli hiç duymadım da
DAHA DÜŞÜK MALİYETLİ OLUYORMUŞ İLAÇLAR RAPORLA DAHA İNDİRİMLİ OLUYO ŞARTLARI VAR SAĞLAYABİLİYORSANIZ DEVLET HASTANELERİN DE YAPILIYOR SGK GÜN SAYISI VE NORMAL YOLLA OLMUYOR İSE TEDAVİ VARAşkım o nasıl oluyor tüp bebek devlet destekli hiç duymadım da
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim aşılama hiç yaptırmadım sen dimiDOKTOR DEDİ CANIM İÇTE YAPIŞIKLIK ÇOKMUŞ DÖLLENME OLMUYO
Yani ne yapicam hic bilmiyorum teste pozitif kanda negatif bekliorum regliden snra kesin sonuca ulasa bilirim allahin izniyleAramıza hoşgeldin bebeğim bizde bilmiyoruz ki ben 11 gün gecikmeyle hala bekliyorum
Hic bilmiyorum teste pozitif kanda negatif sasirdim kaldim neden ole oluyo acabaSEN BİZDEN ÖNCE BEKLEMEYE BAŞLADIN HALA BEKLİYOSUN BİZ KIRMIZILARI GÖRDÜK İNŞALLAH SEN HAMİLE HABERİ VERİRSİN YA
Igne derken bn normal hamile kaliyorum tup bebek filan deglCanım iğne vurulduysan onun çizgisidir o zaman
Darıca da oturuyorum ben siz Konak hastanesi diyince benimde burdaki konak aklima geldi o yüzdenİZMİTTE OTURUYORUM BEN SİZ
Yok çatlatma iğnesinden bahsediyorum çünkü iğneler 12 gün boyunca yalancı çizgi gösteriyor ama kullanmıyomuşsun 2 günde bir idsr testini tekrarlayıp farklı markalardan adetin de geçince tekrar kan verebilirsinIgne derken bn normal hamile kaliyorum tup bebek filan degl
Kanda 0.5 cikti negatif reglime 10 gun var bilemedim aslinda kan sonucunda da belli oluyo 10 gun oncedenKanda kaç çıktı acaba
Evet canım normali öyle ama istisnalar da olabiliyorBakalim tekrar test yapicam ama ilk once kanda belli oluyo benim bildigim sonra idrare geciyo kafam baya karisti
Senin daha yumurtlama günlerin aşkım zaten onun dışında çatlatma iğnesi vurduysan 12 gün geçene kadar yalancı pozitif çıkartır arkadaşında dediği gibiKanda 0.5 cikti negatif reglime 10 gun var bilemedim aslinda kan sonucunda da belli oluyo 10 gun onceden
Hayir her hangi bir igne kullanmiyorum kan testi yaptirdim dun degerden filan da nalmiyorum malesef sonuc nedirSenin daha yumurtlama günlerin aşkım zaten onun dışında çatlatma iğnesi vurduysan 12 gün geçene kadar yalancı pozitif çıkartır arkadaşında dediği gibi
izmitte de var canım özel konak erkan hoca var iyi bi doktordur letu verdi yarın başlıcam 5 gün kullanacam bakalım sonuç ne olurDarıca da oturuyorum ben siz Konak hastanesi diyince benimde burdaki konak aklima geldi o yüzden
amin canım hepimiz için aşılama olmadı hiç ben 2 kere ilaç ve iğne kullandım doktor 3 yeter dedi ama bu ay doktorumu değiştirdim şimdi letu verdi yarın başlıcam 5 gün kullan dedi 16sında kontrele çağırdı yumurta takibine devlet hastanesine geçen reglimda gitmiştim polistikover var dedi dün gittiğimde çyle bi sorunun yok amh ve diğer değerlerin sağlıklı dedi ama takviye şart kızlar alın mutlaka kalite yumurtlama için doktorunuza sorun çünkü çinko magnezyum b12 bunlar etken dedi benden önceki hastası çıkarken dua ediyodu 48 yaşında takviyeler sayesinde doğum yapmış imkansız değil dedi doktorda benim içinse son kez deneyelim yoksa tüp bebek dediHakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim aşılama hiç yaptırmadım sen dimi
ya bişey sorabilir miyim acaba neden dolayı tüp bebeğe başladınız benim çikolata kistinden dolayı yapışıklık çok fazla oldu da temizleneme di şimdi merakım tüp bebekte olur mu yani bi engelleci durum mudurBizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur