- Konu Sahibi meraktanhep
BEN TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURU YAPTIM KIZLAR HAYIRLISI OLSUN ARTIK ARAMALARINI BEKLİCEMAnnemler de maydanoz suyu demişti onu içicem balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURU YAPTIM KIZLAR HAYIRLISI OLSUN ARTIK ARAMALARINI BEKLİCEMAnnemler de maydanoz suyu demişti onu içicem balım
Aramıza hoşgeldin bebeğim bizde bilmiyoruz ki ben 11 gün gecikmeyle hala bekliyorumKizlar merhabalar reglime 10 gun var testte pozitif kanda negatif nasil oluyo acaba Eki Görüntüle 3312418
Tüp bebek için hangi hastane ve doktora başvuru yaptınız acabaBEN TÜP BEBEK İÇİN BAŞVURU YAPTIM KIZLAR HAYIRLISI OLSUN ARTIK ARAMALARINI BEKLİCEM
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNE CANIM ÖNCE DEVLET DESTEKLİ DENEMEK İSTEDİK İNŞALLAH OLURDA BAŞKA DOKTOR GÖRMEYİZTüp bebek için hangi hastane ve doktora başvuru yaptınız acaba
YUMURTA BÜYÜTME VE ÇATLATMA İĞNESİ FELAN KULLANDINIZ MIKizlar merhaba benim reglime 10 gun var kasetti silik cizgi cikio 2 kere yaptim kanda negatif cikiyo neden ola bilir Eki Görüntüle 3312437
SEN BİZDEN ÖNCE BEKLEMEYE BAŞLADIN HALA BEKLİYOSUN BİZ KIRMIZILARI GÖRDÜK İNŞALLAH SEN HAMİLE HABERİ VERİRSİN YAAramıza hoşgeldin bebeğim bizde bilmiyoruz ki ben 11 gün gecikmeyle hala bekliyorum
Bizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olurKOCAELİ ÜNİVERSİTESİNE CANIM ÖNCE DEVLET DESTEKLİ DENEMEK İSTEDİK İNŞALLAH OLURDA BAŞKA DOKTOR GÖRMEYİZ
BEN DOKTOR FELAN SEÇMEDİM İLK BAŞVURU İKİNCİ BAŞVURU DİYE İLERLEDİM DAHA SONRA MI BELLİ OLACAK HANGİ HOCADA TEDAVİ GÖRECEĞİM ONU BİLMİYORUM EVRAKLARI TESLİM ETTİK ARICAZ DEDİLER O KADAR DAHA SONRA NE YAPILACAK HİÇ BİLMİYORUMBizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur
ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN MORALİNİZİ BOZMAYIN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN BENİM ARKADAŞIM 6 KEZ TÜP BEBEK DENEDİ 7YE HAZIRLANIRKEN KENDİLİĞİNDEN KALDI RABBİM ÖYLE YAZMIŞ BİZDE BU YOLDA ZORLANACAĞIZ AMA BAŞARACAĞIZ İNŞALLAHBizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur
EMEK HOCAYI HERKES TAVSİYE EDİYOR AMA BEN Bİ TÜRLÜ RANDEVU YAKALAYAMADIM ŞİMDİ DE DEDİĞİM GİBİ EVRAKLARI VERDİK NE OLACAK HOCA KİM NE ZAMAN ARARLAR BİLMİYORUMBizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur
O şekilde seçim yaptıysanız muhtemelen hangi hoca müsaitse ona yönlendiriyorlar biz illa emek hoca olsun diye özel muayene randevusu oluşturduk o şekilde emek hocayla ilerledik yumurta toplama transfer hep emek hoca yapti ama bu değil ki hep emek hoca baktı bazen muayenelerde Özge Sanem hoca da bakıyordu yani ilk muayaneden sonra artık hangi doktor müsaitse o bakıyorBEN DOKTOR FELAN SEÇMEDİM İLK BAŞVURU İKİNCİ BAŞVURU DİYE İLERLEDİM DAHA SONRA MI BELLİ OLACAK HANGİ HOCADA TEDAVİ GÖRECEĞİM ONU BİLMİYORUM EVRAKLARI TESLİM ETTİK ARICAZ DEDİLER O KADAR DAHA SONRA NE YAPILACAK HİÇ BİLMİYORUM
Öyle Rabbim Kerim'dir Rahimdir nasip olacak inşallah benim ilk denemem 5 yıldır olmuyor cocugumuz çok umutlu konuştu emriyolog bizde biraz fazla umutlaninca sonuç hüsran ama olsun surekli git gel ordaki kalabalık vallahi insan kendini unutuyorÇOOK GEÇMİŞ OLSUN MORALİNİZİ BOZMAYIN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN BENİM ARKADAŞIM 6 KEZ TÜP BEBEK DENEDİ 7YE HAZIRLANIRKEN KENDİLİĞİNDEN KALDI RABBİM ÖYLE YAZMIŞ BİZDE BU YOLDA ZORLANACAĞIZ AMA BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH
Dediğim gibi biz özel muayane alarak gidebildik kendisine yoksa dediğiniz gibi ona randevu yoktu bir türlüEMEK HOCAYI HERKES TAVSİYE EDİYOR AMA BEN Bİ TÜRLÜ RANDEVU YAKALAYAMADIM ŞİMDİ DE DEDİĞİM GİBİ EVRAKLARI VERDİK NE OLACAK HOCA KİM NE ZAMAN ARARLAR BİLMİYORUM
BENDE EVRAK TESLİM APTIM DAHA SONRA KONAK HASTANESİNDE ERKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜK LETU YAZDI SON KEZ DENEYELİM DEDİM BU AY ONU DENEYECEĞİM SİZİ KAÇ AY SONRA ARADILARDediğim gibi biz özel muayane alarak gidebildik kendisine yoksa dediğiniz gibi ona randevu yoktu bir türlü
Doktor mu dedi yoksa sen mi tüp bebek istedinKOCAELİ ÜNİVERSİTESİNE CANIM ÖNCE DEVLET DESTEKLİ DENEMEK İSTEDİK İNŞALLAH OLURDA BAŞKA DOKTOR GÖRMEYİZ
Canım iğne vurulduysan onun çizgisidir o zamanKizlar merhabalar reglime 10 gun var testte pozitif kanda negatif nasil oluyo acaba Eki Görüntüle 3312418
Biz hemen başladık benim amh değerim düşük olduğu için hemen kan testlerine değerlere baktirip bir kaç ay içerisinde hemen ignelere başladık onda 1 yumurtam toplandı oda olmadı daha sonra temmuz sonu gittik Eylül de adet oldum ve hemen ignelere başlattı güzel bir ay dedi 3 yumurtam oluştu 2 tanesi iyiydi onları taze transfer ettiler ancak tutunamadiBENDE EVRAK TESLİM APTIM DAHA SONRA KONAK HASTANESİNDE ERKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜK LETU YAZDI SON KEZ DENEYELİM DEDİM BU AY ONU DENEYECEĞİM SİZİ KAÇ AY SONRA ARADILAR