- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Valla ben cuma yaptığım kan testinden ümitliydim C.tes negatif çıkınca değilim dedim stres yaptı ondan olmadım dedim kafamdan gebeliği dahi çıkardım sadece regl olup kurtulmak istiyorum o da olmadı bi türlü sinir sistemim çöktü biraz daha olmazsam cidden delirebilirimBende anlamadım yani bizi buluyor bu şeyler galiba gecikti diye heves ettik sonu hüsran oldu malesef doktorun öyle dediğini unuttum balım
Off olunca insan rahatlıyor ben normalde her adet olduğunda ağlardım tutmadı yine diye ilk defa bu ay ağlamadım yarın nasıl muayene olucam çok akıntım var reglken muayene olmanın hissi çok kötü tek başıma olucam bide eşim işte olcak offfValla ben cuma yaptığım kan testinden ümitliydim C.tes negatif çıkınca değilim dedim stres yaptı ondan olmadım dedim kafamdan gebeliği dahi çıkardım sadece regl olup kurtulmak istiyorum o da olmadı bi türlü sinir sistemim çöktü biraz daha olmazsam cidden delirebilirim
Bebeğim söylersin doktora regl ve akıntım fazla diye yardımcı olur gerçi biz stres yapıyoruz doktorlar neler görüyorOff olunca insan rahatlıyor ben normalde her adet olduğunda ağlardım tutmadı yine diye ilk defa bu ay ağlamadım yarın nasıl muayene olucam çok akıntım var reglken muayene olmanın hissi çok kötü tek başıma olucam bide eşim işte olcak offf
Ama 2. Ve 3. Günü muayene edilip ona göre ilaç vs belirleniyor balım utanmaktan dolayı değil kötü hissetmem bilmiyorum ama beni psikolojik olarak çok kötü yapmıştı şuan bile aklıma geldi ağladım sen düşün inşallah yaşamak nasip olmaz da ne desiğimi anlamazsınBebeğim söylersin doktora regl ve akıntım fazla diye yardımcı olur gerçi biz stres yapıyoruz doktorlar neler görüyor
Aşkım öyle düşünürsen kötü etkiler ama seni düşünmemeye çalışAma 2. Ve 3. Günü muayene edilip ona göre ilaç vs belirleniyor balım utanmaktan dolayı değil kötü hissetmem bilmiyorum ama beni psikolojik olarak çok kötü yapmıştı şuan bile aklıma geldi ağladım sen düşün inşallah yaşamak nasip olmaz da ne desiğimi anlamazsın
Aynen öyle canımAşkım öyle düşünürsen kötü etkiler ama seni düşünmemeye çalış
Doktora gittikten sonra haber et bizi deAy
Aynen öyle canım
sen erteleme sakın bak mutlaka git bende yarın gideceğim inşallah adetken alttan muanede herşey belli oluyo ona göre çatlatma yapacak çok aksın hem az gelmesinden daha iyidir parçalı ve koyu renk gelmesi geçmiş adet kanıymış ben hayıt içiyorum tamamen aksın diye kistten korktuğum için bu ay bana iğne verirse denicem tekrar bakalım hem yumurta takibide yaparızAma 2. Ve 3. Günü muayene edilip ona göre ilaç vs belirleniyor balım utanmaktan dolayı değil kötü hissetmem bilmiyorum ama beni psikolojik olarak çok kötü yapmıştı şuan bile aklıma geldi ağladım sen düşün inşallah yaşamak nasip olmaz da ne desiğimi anlamazsın
ya senin çok geçti inşallah bebiş vardır biz olduk soru işareti gitti hiç olmazsa sana duphosan vermiş miydi sökülmen içinDoktora gittikten sonra haber et bizi de
sen erteleme sakın bak mutlaka git bende yarın gideceğim inşallah adetken alttan muanede herşey belli oluyo ona göre çatlatma yapacak çok aksın hem az gelmesinden daha iyidir parçalı ve koyu renk gelmesi geçmiş adet kanıymış ben hayıt içiyorum tamamen aksın diye kistten korktuğum için bu ay bana iğne verirse denicem tekrar bakalım hem yumurta takibide yaparız
Evet canım yok ertelemem bugün gidicem zaten söyleneni söylerim senin bugün kaçıncı gün reglin geç değil mi yarın gitmen inşallah bu ay ki takip uğurlu gelir Ekim bizim uğurlu ayımız tanışmamız nikahımız düğünümüz hep Ekim'de 30 Ekim tanışma ve düğün yıldönümü regl günümde tam 30 Ekim inşallah güzel haberi verebilirim o gün eşimesen erteleme sakın bak mutlaka git bende yarın gideceğim inşallah adetken alttan muanede herşey belli oluyo ona göre çatlatma yapacak çok aksın hem az gelmesinden daha iyidir parçalı ve koyu renk gelmesi geçmiş adet kanıymış ben hayıt içiyorum tamamen aksın diye kistten korktuğum için bu ay bana iğne verirse denicem tekrar bakalım hem yumurta takibide yaparız
bende yarın gideceğim canım dün tam olarak başlamıştı yarın 3.gün benim de 25 ekim doğum günüm keşke eşim bana hediye verirken bende ona sürpriz yapsam rabbim kısmet etse de doğal yolla olmazsa zaten tüp bebekte ikimizede sürpriz olacak onda da pek umudum yok açıkcası ya ilki hemen tutmuyormuş ilk yapmada beklemicemEvet canım yok ertelemem bugün gidicem zaten söyleneni söylerim senin bugün kaçıncı gün reglin geç değil mi yarın gitmen inşallah bu ay ki takip uğurlu gelir Ekim bizim uğurlu ayımız tanışmamız nikahımız düğünümüz hep Ekim'de 30 Ekim tanışma ve düğün yıldönümü regl günümde tam 30 Ekim inşallah güzel haberi verebilirim o gün eşime
Tam bekleme günümüz aynı bu ay tutarsa inşallah Allah'ın izniyle çocuklarımızın günü aynı olucak ne güzelbende yarın gideceğim canım dün tam olarak başlamıştı yarın 3.gün benim de 25 ekim doğum günüm keşke eşim bana hediye verirken bende ona sürpriz yapsam rabbim kısmet etse de doğal yolla olmazsa zaten tüp bebekte ikimizede sürpriz olacak onda da pek umudum yok açıkcası ya ilki hemen tutmuyormuş ilk yapmada beklemicem
bende yarın gideceğim canım dün tam olarak başlamıştı yarın 3.gün benim de 25 ekim doğum günüm keşke eşim bana hediye verirken bende ona sürpriz yapsam rabbim kısmet etse de doğal yolla olmazsa zaten tüp bebekte ikimizede sürpriz olacak onda da pek umudum yok açıkcası ya ilki hemen tutmuyormuş ilk yapmada beklemicem
Ne güzel mutluluklar biziede yaşamak nasip olsun Allah'ım lütfenkızlar eşimin arkadaşı 8 yıllık evli 6 yıldır tüp bebek deniyorlardı yaz başında 7.denemeyi yapacaklardı tüp bebekte ilaçları kullanıyordu adet tarihi geldi doktora gidecekti ama olmadı meğer hamile kalmış allahın hikmeti gerek kalmadı hepimiz şok olduk 9 ekimde cinsiyet belli olacak ona o kadar çok sevindim ki anlatamam
ÇİKOLATA KİST Mİ NERDE KAÇ CMMİŞKızlar benim kist olduğu gibi duruyor bu ay tedavi yokmuş
Çikolata kısti değil aşina doktorum öyle bişey demedi ne olduğunu da bilmiyorum bi yumurtam büyümüş çatlamamış 30 mm olmuş ona kist dedi adetle gidermişÇİKOLATA KİST Mİ NERDE KAÇ CMMİŞ
Yok bebeğim sağlık ocağı doktoru da pazartesi ye kadar bekleyeceğiz hiçbir şekilde ilaç almayacaksın dedi bekliyorumya senin çok geçti inşallah bebiş vardır biz olduk soru işareti gitti hiç olmazsa sana duphosan vermiş miydi sökülmen için
Regl bitene kadar gitme ihtimali var ya aşkım öyle düşün hem bitkisel şeyler var soğan kürü mesela tamamen temizliyor bu ay da doğal dene aşkımÇikolata kısti değil aşina doktorum öyle bişey demedi ne olduğunu da bilmiyorum bi yumurtam büyümüş çatlamamış 30 mm olmuş ona kist dedi adetle gidermiş
Annemler de maydanoz suyu demişti onu içicem balımRegl bitene kadar gitme ihtimali var ya aşkım öyle düşün hem bitkisel şeyler var soğan kürü mesela tamamen temizliyor bu ay da doğal dene aşkım