İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Kizlar merhabalar reglime 10 gun var testte pozitif kanda negatif nasil oluyo acaba

Kizlar merhaba benim reglime 10 gun var kasetti silik cizgi cikio 2 kere yaptim kanda negatif cikiyo neden ola bilir

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNE CANIM ÖNCE DEVLET DESTEKLİ DENEMEK İSTEDİK İNŞALLAH OLURDA BAŞKA DOKTOR GÖRMEYİZ
Bizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur

Bizde öyle düşündük ilk orda yaptırdık doktor emek hocada dün test günümdü malesef negatifi gördüm çok üzüldüm inşallah sizin olur
BEN DOKTOR FELAN SEÇMEDİM İLK BAŞVURU İKİNCİ BAŞVURU DİYE İLERLEDİM DAHA SONRA MI BELLİ OLACAK HANGİ HOCADA TEDAVİ GÖRECEĞİM ONU BİLMİYORUM EVRAKLARI TESLİM ETTİK ARICAZ DEDİLER O KADAR DAHA SONRA NE YAPILACAK HİÇ BİLMİYORUM

ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN MORALİNİZİ BOZMAYIN RABBİM HAYIRLISINI VERSİN BENİM ARKADAŞIM 6 KEZ TÜP BEBEK DENEDİ 7YE HAZIRLANIRKEN KENDİLİĞİNDEN KALDI RABBİM ÖYLE YAZMIŞ BİZDE BU YOLDA ZORLANACAĞIZ AMA BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH

EMEK HOCAYI HERKES TAVSİYE EDİYOR AMA BEN Bİ TÜRLÜ RANDEVU YAKALAYAMADIM ŞİMDİ DE DEDİĞİM GİBİ EVRAKLARI VERDİK NE OLACAK HOCA KİM NE ZAMAN ARARLAR BİLMİYORUM

O şekilde seçim yaptıysanız muhtemelen hangi hoca müsaitse ona yönlendiriyorlar biz illa emek hoca olsun diye özel muayene randevusu oluşturduk o şekilde emek hocayla ilerledik yumurta toplama transfer hep emek hoca yapti ama bu değil ki hep emek hoca baktı bazen muayenelerde Özge Sanem hoca da bakıyordu yani ilk muayaneden sonra artık hangi doktor müsaitse o bakıyor

Öyle Rabbim Kerim'dir Rahimdir nasip olacak inşallah benim ilk denemem 5 yıldır olmuyor cocugumuz çok umutlu konuştu emriyolog bizde biraz fazla umutlaninca sonuç hüsran ama olsun surekli git gel ordaki kalabalık vallahi insan kendini unutuyor

EMEK HOCAYI HERKES TAVSİYE EDİYOR AMA BEN Bİ TÜRLÜ RANDEVU YAKALAYAMADIM ŞİMDİ DE DEDİĞİM GİBİ EVRAKLARI VERDİK NE OLACAK HOCA KİM NE ZAMAN ARARLAR BİLMİYORUM
Dediğim gibi biz özel muayane alarak gidebildik kendisine yoksa dediğiniz gibi ona randevu yoktu bir türlü

Dediğim gibi biz özel muayane alarak gidebildik kendisine yoksa dediğiniz gibi ona randevu yoktu bir türlü
BENDE EVRAK TESLİM APTIM DAHA SONRA KONAK HASTANESİNDE ERKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜK LETU YAZDI SON KEZ DENEYELİM DEDİM BU AY ONU DENEYECEĞİM SİZİ KAÇ AY SONRA ARADILAR

BENDE EVRAK TESLİM APTIM DAHA SONRA KONAK HASTANESİNDE ERKAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜK LETU YAZDI SON KEZ DENEYELİM DEDİM BU AY ONU DENEYECEĞİM SİZİ KAÇ AY SONRA ARADILAR
Biz hemen başladık benim amh değerim düşük olduğu için hemen kan testlerine değerlere baktirip bir kaç ay içerisinde hemen ignelere başladık onda 1 yumurtam toplandı oda olmadı daha sonra temmuz sonu gittik Eylül de adet oldum ve hemen ignelere başlattı güzel bir ay dedi 3 yumurtam oluştu 2 tanesi iyiydi onları taze transfer ettiler ancak tutunamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…