- Konu Sahibi meraktanhep
bide ne kadar tuttu toplam onu öğrenebilir miyimDarıca da oturuyorum ben siz Konak hastanesi diyince benimde burdaki konak aklima geldi o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ne kadar tuttu toplam onu öğrenebilir miyimDarıca da oturuyorum ben siz Konak hastanesi diyince benimde burdaki konak aklima geldi o yüzden
Benim amh yani yumurta rezervim düşük canım tabi sonradan öğrendik 5 yıllık evliyim bir düşüğüm var ve 3 yıl geçti halen gebe kalamadim o yüzden emek hoca direk tüp bebeğe geçelim dediya bişey sorabilir miyim acaba neden dolayı tüp bebeğe başladınız benim çikolata kistinden dolayı yapışıklık çok fazla oldu da temizleneme di şimdi merakım tüp bebekte olur mu yani bi engelleci durum mudur
Niye engel olsun canim değil tabiki yapışıklıklar temizleniyor zaten yoksa transfer yapmazlar selametle olur inşallahya bişey sorabilir miyim acaba neden dolayı tüp bebeğe başladınız benim çikolata kistinden dolayı yapışıklık çok fazla oldu da temizleneme di şimdi merakım tüp bebekte olur mu yani bi engelleci durum mudur
Emek hoca için diyorsan özel muayanesine 300 e yakın verdim sonra yumurta toplamada 2084 tü yanılmıyorsam verdik ilk yumurta olmayınca ikinci defa yumurta toplama yaptık daha önce yumurta olmadığı için 2. yumurta toplamada ücret vermedik transfer zamanı da ilk deneme olduğu için yine para vermedik anca embriyoların varsa dondurmak istiyorsan da 13 bine yakın para veriyorsun raporun da varsa ilaçlar için diyelim normalde 20 bin mi tutuyor raporla o para 5 bine kadar düşüyor tabi bu da 3000 bin ünite ilacı tek karşılıyor bu rapor onun dışında biz iki tane iğne daha almamız gerekti sadece 2 iğne 6 bin TL di. Yani bu ücret meselesi kişiye bağlı değişiyor. Benim ilk deneme dondurma olmadığı için vermedim ama arkadaşım yumurta döndürdüğü için 13 bin birşey ödemişti.bide ne kadar tuttu toplam onu öğrenebilir miyim
şimdi beni aradılar dosya teslim ettiğim yer ilk gittiğinizde ne yapılmıştı yani özelde doktorun verdiği letuyu kullansam sıkıntı olur mu ilk dosya tesliminden sonra muane felan ediyo muEmek hoca için diyorsan özel muayanesine 300 e yakın verdim sonra yumurta toplamada 2084 tü yanılmıyorsam verdik ilk yumurta olmayınca ikinci defa yumurta toplama yaptık daha önce yumurta olmadığı için 2. yumurta toplamada ücret vermedik transfer zamanı da ilk deneme olduğu için yine para vermedik anca embriyoların varsa dondurmak istiyorsan da 13 bine yakın para veriyorsun raporun da varsa ilaçlar için diyelim normalde 20 bin mi tutuyor raporla o para 5 bine kadar düşüyor tabi bu da 3000 bin ünite ilacı tek karşılıyor bu rapor onun dışında biz iki tane iğne daha almamız gerekti sadece 2 iğne 6 bin TL di. Yani bu ücret meselesi kişiye bağlı değişiyor. Benim ilk deneme dondurma olmadığı için vermedim ama arkadaşım yumurta döndürdüğü için 13 bin birşey ödemişti.
çok geçmiş olsun tekrar düşünüyor musunBenim amh yani yumurta rezervim düşük canım tabi sonradan öğrendik 5 yıllık evliyim bir düşüğüm var ve 3 yıl geçti halen gebe kalamadim o yüzden emek hoca direk tüp bebeğe geçelim dedi
Ben daha önce hiç letu kullanmadım o yüzden bilgim yok sana niçin vermişti doktorun. Emek hocaya gittiğim de adetin 2.gunu gidiyorsun muayane ediyor kan tahlili gerekiyorsa istiyor sonrada sonuçlarına göre seni yonlendiriyorşimdi beni aradılar dosya teslim ettiğim yer ilk gittiğinizde ne yapılmıştı yani özelde doktorun verdiği letuyu kullansam sıkıntı olur mu ilk dosya tesliminden sonra muane felan ediyo mu
Teşekkür ederim canım tabiki düşünüyorum insan çok yıpranıyor olumsuz yanıt alınca o negatifleri görünce ama Allah Kerim pes etmek yokçok geçmiş olsun tekrar düşünüyor musun
YA BEN DOSYAMI TESLİM ETTİKTEN SONRA ÖZEL KONAK HASTANESİNE GİTTİM HANİ ZATEN GEÇ ARARLAR O ARADA BEN Bİ KERE DAHA DENEYEYİM YUMURTA BÜYÜTNE HAPI LETUYU VERDİ SONRA İĞNE YAZACAJJJJKTI AMA BU ÇARŞAMBA ÇAĞIRDI BENİ UMUTTEPE GÖRÜŞME İÇİN E İLACA DA YARIN BAŞLAMAM GEREKİYOR ACEBA HANİ İLK GİTMEDE HEMEN İŞLEM BAŞLIYOR MU ONU MERAK ETTİM.DOSYA HAZIRLAYIP VERİYORUZ YA HSGSİ SMEARI SGK EVRAKLARI ONLARI VERDİKTEN SONRA Kİ GÖRÜŞMEDE NE YAPILDIBen daha önce hiç letu kullanmadım o yüzden bilgim yok sana niçin vermişti doktorun. Emek hocaya gittiğim de adetin 2.gunu gidiyorsun muayane ediyor kan tahlili gerekiyorsa istiyor sonrada sonuçlarına göre seni yonlendiriyor
Letu ne oluyo canım femara gibi bişey mı odaamin canım hepimiz için aşılama olmadı hiç ben 2 kere ilaç ve iğne kullandım doktor 3 yeter dedi ama bu ay doktorumu değiştirdim şimdi letu verdi yarın başlıcam 5 gün kullan dedi 16sında kontrele çağırdı yumurta takibine devlet hastanesine geçen reglimda gitmiştim polistikover var dedi dün gittiğimde çyle bi sorunun yok amh ve diğer değerlerin sağlıklı dedi ama takviye şart kızlar alın mutlaka kalite yumurtlama için doktorunuza sorun çünkü çinko magnezyum b12 bunlar etken dedi benden önceki hastası çıkarken dua ediyodu 48 yaşında takviyeler sayesinde doğum yapmış imkansız değil dedi doktorda benim içinse son kez deneyelim yoksa tüp bebek dedi
evet kuzum hep klomen letu femare hepsi aynı işe yarıyomuşLetu ne oluyo canım femara gibi bişey mı oda
İşte durumuna bağlı değişebilir mesela önceki yumurta toplamamda herşey 4 5 ayı buldu ama bu seferki ilaç kullanımı yumurta toplama transfer hepsi 1 ay içerisinde oldu. Gidip konuştuktan sonra değerlerine bakılıp ona uygun bir yol çiziyorlar ve başlıyorsun öyle hemen gel seni ilaçlara başlatıyorum demiyorlar herkeseYA BEN DOSYAMI TESLİM ETTİKTEN SONRA ÖZEL KONAK HASTANESİNE GİTTİM HANİ ZATEN GEÇ ARARLAR O ARADA BEN Bİ KERE DAHA DENEYEYİM YUMURTA BÜYÜTNE HAPI LETUYU VERDİ SONRA İĞNE YAZACAJJJJKTI AMA BU ÇARŞAMBA ÇAĞIRDI BENİ UMUTTEPE GÖRÜŞME İÇİN E İLACA DA YARIN BAŞLAMAM GEREKİYOR ACEBA HANİ İLK GİTMEDE HEMEN İŞLEM BAŞLIYOR MU ONU MERAK ETTİM.DOSYA HAZIRLAYIP VERİYORUZ YA HSGSİ SMEARI SGK EVRAKLARI ONLARI VERDİKTEN SONRA Kİ GÖRÜŞMEDE NE YAPILDI
ayy valla çok stresli durum ya rabbim sabır versin bize inşallahİşte durumuna bağlı değişebilir mesela önceki yumurta toplamamda herşey 4 5 ayı buldu ama bu seferki ilaç kullanımı yumurta toplama transfer hepsi 1 ay içerisinde oldu. Gidip konuştuktan sonra değerlerine bakılıp ona uygun bir yol çiziyorlar ve başlıyorsun öyle hemen gel seni ilaçlara başlatıyorum demiyorlar herkese
çok teşekkürler cevaplarınız için ilaçlar kilo felan yapıyor mu sizde etkileri neler olmuştuayy valla çok stresli durum ya rabbim sabır versin bize inşallah
Kesinlikle çok stresli değil diyemem adla ama bu stresle baş etmek lazım bu tedavilerde inşallah güzel sonuçlar alırızayy valla çok stresli durum ya rabbim sabır versin bize inşallah
Bunyeden bünyeye değişiyor sadece iğneleri ilk yaptigimda küçük bir ağrı oluyordu sonra oda geçiyor. Ve kilo yapmıyor canım benim negatif diye ilaçları bıraktım 2 3 gün oldu tartıldım bu sabah aynı kilomdayimçok teşekkürler cevaplarınız için ilaçlar kilo felan yapıyor mu sizde etkileri neler olmuştu
Bakim benim 2 femara kullanımda olmazsa aşılama dedi ama ben yapmicam o zaman onuda denerim bievet kuzum hep klomen letu femare hepsi aynı işe yarıyomuş
Çizgi gözüküyor canım ama emin olmak için 2 günde bi tekrarla farklı markalardan testle eğer ki koyulaşırsa tekrar kan verirsin çatlatma iğnesi falan kullandın mıÖncelikle merhaba,
Samimiyetiniz çok hoşuma gitti bu ay benimde regl 5 gün gecikti sabah ilk idrarla test yaptım resimde ki gibi hemen kan verdim <2.3 insan üzülüyor ve arada kalıyor. Beyaz, yumurta akı gibi akıntı oluyor benim , karın ağrım da 5 gündür var normalde hiç gecikmez sizlerden fikir almak istedim
Hayır doğal yolla 5 aydır korunmuyoruz çok istiyorum hiç böyle olmamıştı testlerim ama kan modumu düşürdüÇizgi gözüküyor canım ama emin olmak için 2 günde bi tekrarla farklı markalardan testle eğer ki koyulaşırsa tekrar kan verirsin çatlatma iğnesi falan kullandın mı