İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Ay benim de sabah ki yaptıgım testler pozitif gecikmem de var ama kan vermedim henüz gebe miyim bilmiyorum resimleri atayım diger ikisi yarım saat bi saat sonrasında yapıldı hemen kırmızı iki çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG-20231007-WA0079.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 38
Ay benim de sabah ki yaptıgım testler pozitif gecikmem de var ama kan vermedim henüz gebe miyim bilmiyorum resimleri atayım diger ikisi yarım saat bi saat sonrasında yapıldı hemen kırmızı iki çizgi çıktı
Sen kan vermeye git tatlım baya koyu senin çizgiler

İnşallah bu gün yada yarın gidicem randevu almama gerek var mı veya acil de de bakarlar mı
Acil e gidip midem çok bulanıyor kasıklarım çok ağrıyor dersen gebelik var kı diye soruyorlar ihtimal var dersen önce beta istiyorlar 2 saat sonra çıkıyor sonuç özel hastanede de yaptırabilirsin genelde yarım saatte çıkıyor onlarda

Kan ver canım var gözüküyor belli acilden gecikmem var 1 hafta antibiyotik kullanıcam hastayım diyince yaparlar 2 saate çıkar sonuç şimdiden hayırlı olsun

Öyle zaten ben düşük bile yapıyor olabilirim regl ve ağrılar öyle gösteriyor
hayırlısı olsun canım senin reglin hepimizden önceydi 2 hafta geçikmeli oldun ama bi 3.gün kontrole git istersen bende bu ay gitmicektim ama yumurta takibi için tüp bebekten önce deneyeyim dedim

Gerçekten öyle biz şuan kendimizi aşırı baskı halinde hissediyoruz mesela
izim regl bitti çalışmalara devam mı :) bu letu aşırı sancı yapıyo bana anlatamam 16sında gitcem doktora klomen böyle değildi bu farklı yada sabah akşam alıyorum o yüzden.ama takviyeye başlayın maxijunoya başladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…