-
- Konu Sahibi meraktanhep
SONUCUN ÇIKTI MI CANIMSakın vücudunu dinleme bu sefer yalancı belirtler ortaya çıkıyor canım
Bunu söylemen iyi oldu en azından alırsam bunu alırım yoksa regl yapar barsa da tutar artık perşembe gene bi doktora giderimBalım eğer söktürücü kullanıcaksan şimdi değil tabi de benim kullandığım duphaston biliyosun ben söktürücü ile düzenli hasta oluyorum bu söktürücü gebeliğe engel değil aksi takdirde gebelik olunca destek sağlayan bir söktürücü haberin olsun
Aynen canım ama sen doktoruna da sorarsın yine de sanada uygun mu diye farklı farklı markalar da var ama sıkıntı olmaz benceBunu söylemen iyi oldu en azından alırsam bunu alırım yoksa regl yapar barsa da tutar artık perşembe gene bi doktora giderim
Bence bekle aşkım o testle bunun arasında kaç gün var baksana doktor bile emin olamamış biz nasıl emin olalım gecikme de kaçıncı günKızlar doktor çok karışık konuştu hiçbişey anlamadım ya beta 2 gün kala regle 1.45 di bugün 2.30 çıktı 3 cmlik yumurta var kiste dönebilir adet olunca görcez onu istersen 3 gün daha bekle öyle iğneyi uygula eğer kist yoksa tekrar femara ve iğne eğer kist varsa o ay kistin düşümü beklenip diğer ay devam ama benim kafam karıştı değerim az da ols yükselmiş umut var mı ya biraz daha beklicek yengeme de kist var dedi biraz zaman geçti kist değil hamileydi bebeği kist sanmış
Doktor kontrolü olmadan almam zaten ama bu da aklımda kalır en azındanAynen canım ama sen doktoruna da sorarsın yine de sanada uygun mu diye farklı farklı markalar da var ama sıkıntı olmaz bence
Çatlatma iğnesi kullanmışken nasıl çatlamamış yumurta var anlamadım benÇatlamamış yumurta oldığundan da emin değildi adet olunca anlıcaz dedi bahsettiğim iğne adet olmam için vericeği iğne
Çatlatma iğnesi kullanmışken nasıl çatlamamış yumurta var anlamadıÇatlamamış yumurta oldığundan da emin değildi adet olunca anlıcaz dedi bahsettiğim iğne adet olmam için vericeği iğne
kan sonucun 90 mı aşkım?Sakın verme bende vermicektim dün verdim pişman oldum bu topiğin en başına bak istersen birinin regle 1 gün kala 0.200 gecikmenin 15. Günü daha yeni 90 kırmızıları görene kadar umut hep var
Ayy bi hamile kalsak oma da zorlarız kendimiziİSTER MİSİNİZ ÜÇÜMÜZ DE HAMİLE OLUYORMUŞUZ GEÇ DÖLLENME İLE NE KADAR GÜZEL OLUR HEP BERABER SİGARA BIRAKIRIZ ARTIK
Belirti vermedi de kötü aşkım boşver benim dolu belirtim var ama sonuç koca bir negatifVücudum belirti hiç vermiyo sıfır yani regl belirtisi bile yok rüyamda gögüs ucum koyu hatta siyah olmuştu canım
SEN 3 GÜN BEKLİCEKSİN O ZAMAN ADET OLMAZSAN İĞNEYİ Mİ KULLANACAKSINKızlar doktor çok karışık konuştu hiçbişey anlamadım ya beta 2 gün kala regle 1.45 di bugün 2.30 çıktı 3 cmlik yumurta var kiste dönebilir adet olunca görcez onu istersen 3 gün daha bekle öyle iğneyi uygula eğer kist yoksa tekrar femara ve iğne eğer kist varsa o ay kistin düşümü beklenip diğer ay devam ama benim kafam karıştı değerim az da ols yükselmiş umut var mı ya biraz daha beklicek yengeme de kist var dedi biraz zaman geçti kist değil hamileydi bebeği kist sanmış
Evet doktor bile duruma şaşırdıBence bekle aşkım o testle bunun arasında kaç gün var baksana doktor bile emin olamamış biz nasıl emin olalım gecikme de kaçıncı gün
Bende anlamadım acaba bebek mi diye kafama takıldıÇatlatma iğnesi kullanmışken nasıl çatlamamış yumurta var anlamadım ben
Yok aşkım başka birinden örnek verdimÇatlatma iğnesi kullanmışken nasıl çatlamamış yumurta var anlamadı
kan sonucun 90 mı aşkım?
Evet doktor 3gün dedi ama ben cumartesiye kadar beklicem artıkSEN 3 GÜN BEKLİCEKSİN O ZAMAN ADET OLMAZSAN İĞNEYİ Mİ KULLANACAKSIN
Bencede 10 gün kadar gecikme normal sayılıyormuş zaten gerçi benim o da 14 güne çıkıyor otomatik de ama yeğenime bakıyorum şuan herşeyi unuturuyor resmen Rabbim umarım bizlerde nasip eder kokusu seni tanıyıp uyanıp sonra demle geri uyuması bizde bunları yaşayalımEvet doktor 3gün dedi ama ben cumartesiye kadar beklicem artık
Amin inşallah bak hamile olan hemen yazsınAynen öyle aşkım üçümüzünde beklemekten başka çaresi yok yani Allah buyuk inşallah bizde tadarız o duyguyu en yakın zamanda
İnşallah balım ama benim umudum çok azaldı Allah'tan ümit kesilmez tabi ama çatlatma iğnesi etki etmemiş baksana aşılama yada tüp bebek olmadan olmicak gibi doktor da dedi 2.kez de yumurta takibi olmazsa aşılama dediAmin inşallah bak hamile olan hemen yazsın