İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Bende yarın gidicem kist varsa bu ay tedavi yok maalesef inşallah kiste dönüşmemiştir bizim fazla zamanınız yok yılbaşında Fransa'ya gitme durumumuz var çünkü

aa öyle mi hayırlısı iş için mi gidiyosunuz reglle inşallah kist varsa gider ya
Burda artık geçim çok zor bi tanıdık var çalışma vizesiyle inşallah götürcek tam kesin değil ama kisti atıyorum heralde bilmiyorum ama parçalar falan düştü biraz bide kanama çok koyu renk siyahtı nerdeyse

aynen imkan varsa değerlendir en güzeli.zaten her ay küçük küçük kistler oluşur adetle atarmışız eğer atılmazsa sorun haline geliyor işte

Sökülememişsin aşkım şuan sökülüyorsun iyi birşey şuan parça siyah kahve akıntılar iyi oluyor rahimi komple temizliyor

Sökülememişsin aşkım şuan sökülüyorsun iyi birşey şuan parça siyah kahve akıntılar iyi oluyor rahimi komple temizliyor
İnşallah bebeğim eğer bu ayda olmazsa bi kadın var bi kaç çocuğu olmayan akrabamız gitmiş ona gidicez annemle bitkilerle falan tedavi uyguluyo 2 tanıdığım ikiside hamile oldu doğurdulsr kocaman oldu çocukları bend evi uğrarım artık napim doktor 2. Femara tedavisi de olmazsa aşılama dedi ben hemen aşılamaya geçmek istemiyorum

Sende git istersen balım artık bebiş olsaydı belli olurdu sanki artık
Aşkım dediğim gibi ben 24 günde bir olduğum için doktor 14 güne kadar bekle dedi ondan sonra gideceğim bende son 4 kaldı yarın sağlık ocağına tekrar gideceğim pazartesi ye kadar olmazsam doktora gideceğim zaten artık bebek olmadığına nerdeyse emin oldum da regl neden bu kadar geçti onu anlamadım

Bende anlamadım yani bizi buluyor bu şeyler galiba gecikti diye heves ettik sonu hüsran oldu malesef doktorun öyle dediğini unuttum balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…