- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Rabbimden Ümit kesilmez bak benim 9 oldu hala gelen giden yokİnşallah balım ama benim umudum çok azaldı Allah'tan ümit kesilmez tabi ama çatlatma iğnesi etki etmemiş baksana aşılama yada tüp bebek olmadan olmicak gibi doktor da dedi 2.kez de yumurta takibi olmazsa aşılama dedi
Doğru söylüyorsun da işteeRabbimden Ümit kesilmez bak benim 9 oldu hala gelen giden yok
aa öyle mi hayırlısı iş için mi gidiyosunuz reglle inşallah kist varsa gider yaBende yarın gidicem kist varsa bu ay tedavi yok maalesef inşallah kiste dönüşmemiştir bizim fazla zamanınız yok yılbaşında Fransa'ya gitme durumumuz var çünkü
seni bekliyoruz sadece sen kaldınRabbimden Ümit kesilmez bak benim 9 oldu hala gelen giden yok
Burda artık geçim çok zor bi tanıdık var çalışma vizesiyle inşallah götürcek tam kesin değil ama kisti atıyorum heralde bilmiyorum ama parçalar falan düştü biraz bide kanama çok koyu renk siyahtı nerdeyseaa öyle mi hayırlısı iş için mi gidiyosunuz reglle inşallah kist varsa gider ya
Evet hayırlı haberi verirsin inşallah bizeseni bekliyoruz sadece sen kaldın
aynen imkan varsa değerlendir en güzeli.zaten her ay küçük küçük kistler oluşur adetle atarmışız eğer atılmazsa sorun haline geliyor işteBurda artık geçim çok zor bi tanıdık var çalışma vizesiyle inşallah götürcek tam kesin değil ama kisti atıyorum heralde bilmiyorum ama parçalar falan düştü biraz bide kanama çok koyu renk siyahtı nerdeyse
Aynen öyle hayırlısı olsun bakalım senin nolcak canım tüp bebeğe mi geçilcekaynen imkan varsa değerlendir en güzeli.zaten her ay küçük küçük kistler oluşur adetle atarmışız eğer atılmazsa sorun haline geliyor işte
PERŞEMBE GÖRÜŞECEĞİM BAKALIM NE DİCEKLERAynen öyle hayırlısı olsun bakalım senin nolcak canım tüp bebeğe mi geçilcek
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun femarayı da söylersin biPERŞEMBE GÖRÜŞECEĞİM BAKALIM NE DİCEKLER
Ben hala olamadım kızlar belirti dahi yokseni bekliyoruz sadece sen kaldın
Sökülememişsin aşkım şuan sökülüyorsun iyi birşey şuan parça siyah kahve akıntılar iyi oluyor rahimi komple temizliyorBurda artık geçim çok zor bi tanıdık var çalışma vizesiyle inşallah götürcek tam kesin değil ama kisti atıyorum heralde bilmiyorum ama parçalar falan düştü biraz bide kanama çok koyu renk siyahtı nerdeyse
Sende git istersen balım artık bebiş olsaydı belli olurdu sanki artıkBen hala olamadım kızlar belirti dahi yok
İnşallah bebeğim eğer bu ayda olmazsa bi kadın var bi kaç çocuğu olmayan akrabamız gitmiş ona gidicez annemle bitkilerle falan tedavi uyguluyo 2 tanıdığım ikiside hamile oldu doğurdulsr kocaman oldu çocukları bend evi uğrarım artık napim doktor 2. Femara tedavisi de olmazsa aşılama dedi ben hemen aşılamaya geçmek istemiyorumSökülememişsin aşkım şuan sökülüyorsun iyi birşey şuan parça siyah kahve akıntılar iyi oluyor rahimi komple temizliyor
Aşkım dediğim gibi ben 24 günde bir olduğum için doktor 14 güne kadar bekle dedi ondan sonra gideceğim bende son 4 kaldı yarın sağlık ocağına tekrar gideceğim pazartesi ye kadar olmazsam doktora gideceğim zaten artık bebek olmadığına nerdeyse emin oldum da regl neden bu kadar geçti onu anlamadımSende git istersen balım artık bebiş olsaydı belli olurdu sanki artık
Bende anlamadım yani bizi buluyor bu şeyler galiba gecikti diye heves ettik sonu hüsran oldu malesef doktorun öyle dediğini unuttum balımAşkım dediğim gibi ben 24 günde bir olduğum için doktor 14 güne kadar bekle dedi ondan sonra gideceğim bende son 4 kaldı yarın sağlık ocağına tekrar gideceğim pazartesi ye kadar olmazsam doktora gideceğim zaten artık bebek olmadığına nerdeyse emin oldum da regl neden bu kadar geçti onu anlamadım