- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Doktor adetin ilk günü gelirsin dedi ne adet oldum ne hamile gideyim yine deben takip etmemiştim iğne etkisini ama günümde oldum ve normale göre daha yoğundu kanama ama her vucüdün tepkisi farklı olabilir geç döllenmedir inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum ya ama çok stres yapmamaya bak psikolojide etkiler
Ooo tam geç döllenme yada döngüsü uzun felandır yaAz önce bi tanesini okudum kadın 20 gün gecikme yaşamış ne idrarda ne kanda çıkan bişey yok 25 gün falan sonra daha yeni kanda 17 çıkmış ben şok
Ama kural neydi iyi düşünelim iyi olsun aşkımKırmızı kartı görene kadar ümit vardır ama ben kistim olmasından korkuyorum çünkü artık çift çizgi gözükmüyor
döngüsü 30 mu 35 günde mi ne birmiş adetine 2 gün kala yumurtlamış diye okudumOoo tam geç döllenme yada döngüsü uzun felandır ya
Aşkım ben bunda silik çizgi görüyorum ya bide erken gebeliktense normal gebelik testi daha iyi aşkımSevmez miyiz bayılırızzzzz
Dün akşam çok kadın sancısı yaşadım belde oldu da kasık daha fazla eşimle dışarı çıkmıştık arabayla bi turluyalım vakit geçsin diye ağrıdan kıvrandım dedim kesin oldum eve geldim saat 12 hiçbişey yoktuAma kural neydi iyi düşünelim iyi olsun aşkım
Bende hayalet çizgi gibi görüyorum ama ümitlenip üzülmek istemiyorumAşkım ben bunda silik çizgi görüyorum ya bide erken gebeliktense normal gebelik testi daha iyi aşkım
Aşkım o regl olmayıp o arada da ilişki yaşadığı için de olabilir öyle düşün yumurtlama tekrar olmuş olabilir gerçi biri 2 ay idrar da çıkmamış hamile olduğunu bildiği haldeAz önce bi tanesini okudum kadın 20 gün gecikme yaşamış ne idrarda ne kanda çıkan bişey yok 25 gün falan sonra daha yeni kanda 17 çıkmış ben şok
Ben gecikme yaşadığım halde dün akşam da dahil olmak üzere regl ağrıları çekiyorum aşkım ama bende de hala yokDün akşam çok kadın sancısı yaşadım belde oldu da kasık daha fazla eşimle dışarı çıkmıştık arabayla bi turluyalım vakit geçsin diye ağrıdan kıvrandım dedim kesin oldum eve geldim saat 12 hiçbişey yoktu
Pazartesi gidersin az daha sabret belki testlerdede tam görünür inşallahDoktor adetin ilk günü gelirsin dedi ne adet oldum ne hamile gideyim yine de
Aşkım birbirimizi kandırmayalım kırmızıları görene kadar Ümit hep olacak sonunda yıkılmamayı öğreneceğiz böyle böyle öyle düşünBende hayalet çizgi gibi görüyorum ama ümitlenip üzülmek istemiyorum
Bende katılıyorum doktor da kan testi yapacak negatif çıksa da 1 hafta bekle diyecek ama için rahat etsin diye düşünüyorsan git aşkımPazartesi gidersin az daha sabret belki testlerdede tam görünür inşallah
2 gün kala regline yumurtlamış o tutmuş balımAşkım o regl olmayıp o arada da ilişki yaşadığı için de olabilir öyle düşün yumurtlama tekrar olmuş olabilir gerçi biri 2 ay idrar da çıkmamış hamile olduğunu bildiği halde
Nolcak sonumuz böyleeeeBen gecikme yaşadığım halde dün akşam da dahil olmak üzere regl ağrıları çekiyorum aşkım ama bende de hala yok
Ama bana reglin 1. Günü gel dedi eğer bugün olursam yarın pazar yine gidemicem geçe kalacak offf çok kararsız kaldım muayene hakkımı da boşa kullanmak istemiyorumPazartesi gidersin az daha sabret belki testlerdede tam görünür inşallah
Bak diyorum Rabbim ne eylerse güzel eyler olacağı varmış sende böyle düşün her an olabilir2 gün kala regline yumurtlamış o tutmuş balım
Doğru söylüyorsun balım Allah'a güvenimiz sonsuz o ne imkansızlıklardan mucizeler çıkardıAşkım birbirimizi kandırmayalım kırmızıları görene kadar Ümit hep olacak sonunda yıkılmamayı öğreneceğiz böyle böyle öyle düşün
Aşkım mesela bu da normalmiş olabiliyormuş hatta bir çok yerde okudum herkes regl beklemiş böyle olunca ama olmamışlar hamile kalmışlar belki bizde onlardanızdırNolcak sonumuz böyleeee
Git görün aşkım o zaman boşa gitmesin ne gerek var git içinde rahat eder hemAma bana reglin 1. Günü gel dedi eğer bugün olursam yarın pazar yine gidemicem geçe kalacak offf çok kararsız kaldım muayene hakkımı da boşa kullanmak istemiyorum
Doğru diyosunuz hem pazartesiye kadar regl olsam da doktordan sonra doktor napabilir kiBende katılıyorum doktor da kan testi yapacak negatif çıksa da 1 hafta bekle diyecek ama için rahat etsin diye düşünüyorsan git aşkım