- 21 Temmuz 2021
- 247
- 22
- 24
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Bizim de mucizelerimiz gelecek ben inanıyorum bu arada benim dün doktora göründüğüm bilgisi var ama tahlil görünmüyor 11 gibi gelir herhaldeDoğru söylüyorsun balım Allah'a güvenimiz sonsuz o ne imkansızlıklardan mucizeler çıkardı
Yok oyle değil balım benim özel sağlık sigortam var 6 veya 8 hakkım var tam hatırlamıyorum şimdi gidersem bişey göremezse 1 hakkım boşa gitmiş olucakGit görün aşkım o zaman boşa gitmesin ne gerek var git içinde rahat eder hem
Aynen öyle sen git görün hem için de rahat ederDoğru diyosunuz hem pazartesiye kadar regl olsam da doktordan sonra doktor napabilir ki
O gittiğin andan düşüyo aşkım benimki doktora gittikten sonra düştü sisteme sonuç seninki nasıl olur bilmiyorumBizim de mucizelerimiz gelecek ben inanıyorum bu arada benim dün doktora göründüğüm bilgisi var ama tahlil görünmüyor 11 gibi gelir herhalde
Ya daha çok hakkın varsa git istersen her az hakkın kaldıysa gitme ama için nasıl rahat edecek o önemliYok oyle değil balım benim özel sağlık sigortam var 6 veya 8 hakkım var tam hatırlamıyorum şimdi gidersem bişey göremezse 1 hakkım boşa gitmiş olucak
Benim bugün düştüğüne göre tahlili de yüklerler herhalde bizim burda hep 11 den sonra gelin diyorlar sonuçlar için bakalım göreceğiz artıkO gittiğin andan düşüyo aşkım benimki doktora gittikten sonra düştü sisteme sonuç seninki nasıl olur bilmiyorum
bazen bence bilim bile yetersiz kalıyo yani allahın hikmeti diyorum doktorum adete yakın yumurtlamalar pek sağlıklı olmaz rahime yerleşmeden dışarı atılır demişti ama bak tutmuşdöngüsü 30 mu 35 günde mi ne birmiş adetine 2 gün kala yumurtlamış diye okudum
Bende aynı düşünüyorum olan oluyor yani doktor bile bazen yetersiz kalıyorbazen bence bilim bile yetersiz kalıyo yani allahın hikmeti diyorum doktorum adete yakın yumurtlamalar pek sağlıklı olmaz rahime yerleşmeden dışarı atılır demişti ama bak tutmuş
şuan gitmen tersiz regl olursan 1 günü gel demiş bana da öyle demişti olmazisen 1 hafta bekle öyle gel dediAma bana reglin 1. Günü gel dedi eğer bugün olursam yarın pazar yine gidemicem geçe kalacak offf çok kararsız kaldım muayene hakkımı da boşa kullanmak istemiyorum
Gitmicem aşkım ya 2 3 hakkım kaldı en fazla oda belki o kadar da değilYa daha çok hakkın varsa git istersen her az hakkın kaldıysa gitme ama için nasıl rahat edecek o önemli
Öğlene kadar bekle balım çıkmazsa en yakın sağlık kabininde yaptırırsınBenim bugün düştüğüne göre tahlili de yüklerler herhalde bizim burda hep 11 den sonra gelin diyorlar sonuçlar için bakalım göreceğiz artık
Allah'ın hikmeti çok büyük sizin son durum ne oldu bat ne zamandıbazen bence bilim bile yetersiz kalıyo yani allahın hikmeti diyorum doktorum adete yakın yumurtlamalar pek sağlıklı olmaz rahime yerleşmeden dışarı atılır demişti ama bak tutmuş
devletin aciline git antibiyotik kullanacağım dersen hamilelik şüphesiyle hemen test alıyolarGitmicem aşkım ya 2 3 hakkım kaldı en fazla oda belki o kadar da değil
Test almaya devam o zaman karartma Enseyi bence sen önümüzde ki 9 ay olmayıp sonunda bir melek alacaksınGitmicem aşkım ya 2 3 hakkım kaldı en fazla oda belki o kadar da değil
Bekleyelim bakalım olmazsam pazartesi tekrar kan veririm artıkınşuan gitmen tersiz regl olursan 1 günü gel demiş bana da öyle demişti olmazisen 1 hafta bekle öyle gel dedi
AA bak çok mantıklıdevletin aciline git antibiyotik kullanacağım dersen hamilelik şüphesiyle hemen test alıyolar
Kaç doktora gitmiş söktürücü vermiş sonrA 17 çıktıktan sonra da sağlıksız bu kimyasal diyip durmuş iki gün sonra değeri 100 lere çıkmışBende aynı düşünüyorum olan oluyor yani doktor bile bazen yetersiz kalıyor
Baksana doktorlara açıkla desen açıklayamazlarKaç doktora gitmiş söktürücü vermiş sonrA 17 çıktıktan sonra da sağlıksız bu kimyasal diyip durmuş iki gün sonra değeri 100 lere çıkmış
benim bugün hadi şaştı diyelim yarın olurum hiçbi belirtim yok testte negatif zaten ben bu ay boş geçtim işte reglin 3.günü gideceğim yumurta takibi klomen iğne tekrar son kez deneyeyim diyorumAllah'ın hikmeti çok büyük sizin son durum ne oldu bat ne zamandı
Dün dedim ya balım zaten devlet yapıyo hemen kendini yerlere at öyle kötüyüm böyle kötüyüm serum takmak adına emin olmak için hemenAA bak çok mantıklı