İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

meraktanhep balım ben hala hasta olmadım ama test de böyle anlamadım bişey

Eklentiler

• IMG_20230930_080533.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20230930_080139.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 142
Yok bebeğim 5. Haftam değil aslında ben 24 günde bir regl oluyorum bugün 4 hafta 1 gün oluyor aslında o yüzden ben silik çizgileri dikkate alıyorum yoksa 5. Hafta da daha net çıkıyor
O zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söyledim mi bilmiyorum ama

Yok bebeğim 5. Haftam değil aslında ben 24 günde bir regl oluyorum bugün 4 hafta 1 gün oluyor aslında o yüzden ben silik çizgileri dikkate alıyorum yoksa 5. Hafta da daha net çıkıyor
O zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söywsim
Aşkım ben kaset testte sanki böyle çok çok silik bir çizgi görüyorum bi filtre uygulayıp atar mısın bakalım ya da ışığa doğru tutup resim at daha belirgin oluyor öyle
Ya bilmiyorum bana da öyle geldi sanki ama ümitlenmek istemiyorum uykuluydummçok göremedim testi açıp çektiğim filtreli zaten balım

Aşkım öyle değil üstüne siyah beyaz filtre yapınca daha net olabiliyor filtreli çekim sıkıntı olabiliyor bekliyorum bak at inceleyelim seviyoruz bu sporu ne de olsa senin kaç gün oldu regl toplamı

Aşkım öyle değil üstüne siyah beyaz filtre yapınca daha net olabiliyor filtreli çekim sıkıntı olabiliyor bekliyorum bak at inceleyelim seviyoruz bu sporu ne de olsa senin kaç gün oldu regl toplamı
Sevmez miyiz bayılırızzzzz

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-30-09-58-28-116_com.instagram.android.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 143
O zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söyledim mi bilmiyorum ama
Canım sen ilaç ve iğne mi kullandın bu ay ve regl günün bugün sanırım dimi bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım klomen ve çatlama iğnesi ama geçikme yaşamadım günü gününe olmuştum ben ama doktor eğer regl olmazsan 1 hafta sonra test yap demişti

Benim iki yumurtam oluşmuştu biri 15 biri 19 femara ile acaba diyorum 15 olan mı sonradan büyüyüp çatladı ipne 10 gün etki ediyo diyolar ya eğer öyleyse geç döllenme mi acaba çünkü söktürücü ile nasıl geç olsun aklım almıyor erken olmasını yaşadım ama geç hiç olmadı 1 senedir

Az önce bi tanesini okudum kadın 20 gün gecikme yaşamış ne idrarda ne kanda çıkan bişey yok 25 gün falan sonra daha yeni kanda 17 çıkmış ben şok

sabret o zaman canım hem pazartesi çıkarsa sonucun tekrar gidersin kan takibine başlarsın aslında sabredebilsek geç öğrenmek en sağlıklısı
Regl günüm bugün değil dündü

ben takip etmemiştim iğne etkisini ama günümde oldum ve normale göre daha yoğundu kanama ama her vucüdün tepkisi farklı olabilir geç döllenmedir inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum ya ama çok stres yapmamaya bak psikolojide etkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…