- 22 Ekim 2022
- 772
- 280
- 27
-
- Konu Sahibi meraktanhep
Amin inşallah canımDah sonucum düşmedi sisteme sağlık ocağı olduğu için bende bekliyorum çıkarsa sonuç ne olursa olsun bildireceğimİnşallah alırım pozitif sonuç hepimiz gönlümüzden geçen herşeyi alırız umarım
İnşallah sonuç pozitif çıkar ya 5. Haftan bitmişBugün le 7 olması lazım
YoksaaaaaaaEvet ayy uyuyamıyordum normalde dünden beri deli gibi uyuyorum şimdi de karnım acıktı diye uyandım sabah 5 te karnımı acıkır birinin ya
Yok bebeğim 5. Haftam değil aslında ben 24 günde bir regl oluyorum bugün 4 hafta 1 gün oluyor aslında o yüzden ben silik çizgileri dikkate alıyorum yoksa 5. Hafta da daha net çıkıyorİnşallah sonuç pozitif çıkar ya 5. Haftan bitmiş
Bende böyle düşünüyorum halaaYoksaaaaaaa
Aşkım ben kaset testte sanki böyle çok çok silik bir çizgi görüyorum bi filtre uygulayıp atar mısın bakalım ya da ışığa doğru tutup resim at daha belirgin oluyor öyle
O zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söyledim mi bilmiyorum amaYok bebeğim 5. Haftam değil aslında ben 24 günde bir regl oluyorum bugün 4 hafta 1 gün oluyor aslında o yüzden ben silik çizgileri dikkate alıyorum yoksa 5. Hafta da daha net çıkıyor
O zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söywsimYok bebeğim 5. Haftam değil aslında ben 24 günde bir regl oluyorum bugün 4 hafta 1 gün oluyor aslında o yüzden ben silik çizgileri dikkate alıyorum yoksa 5. Hafta da daha net çıkıyor
Ya bilmiyorum bana da öyle geldi sanki ama ümitlenmek istemiyorum uykuluydummçok göremedim testi açıp çektiğim filtreli zaten balımAşkım ben kaset testte sanki böyle çok çok silik bir çizgi görüyorum bi filtre uygulayıp atar mısın bakalım ya da ışığa doğru tutup resim at daha belirgin oluyor öyle
İşte bende bunu çok okudum ve düşündüğüm için hala ümidim var göreceğiz bakalım artıkO zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söyledim mi bilmiyorum ama
Aşkım öyle değil üstüne siyah beyaz filtre yapınca daha net olabiliyor filtreli çekim sıkıntı olabiliyor bekliyorum bak at inceleyelim seviyoruz bu sporu ne de olsa senin kaç gün oldu regl toplamıO zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söywsim
Ya bilmiyorum bana da öyle geldi sanki ama ümitlenmek istemiyorum uykuluydummçok göremedim testi açıp çektiğim filtreli zaten balım
Kırmızı kartı görene kadar ümit vardır ama ben kistim olmasından korkuyorum çünkü artık çift çizgi gözükmüyorİşte bende bunu çok okudum ve düşündüğüm için hala ümidim var göreceğiz bakalım artık
Sevmez miyiz bayılırızzzzzAşkım öyle değil üstüne siyah beyaz filtre yapınca daha net olabiliyor filtreli çekim sıkıntı olabiliyor bekliyorum bak at inceleyelim seviyoruz bu sporu ne de olsa senin kaç gün oldu regl toplamı
Canım sen ilaç ve iğne mi kullandın bu ay ve regl günün bugün sanırım dimi bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım klomen ve çatlama iğnesi ama geçikme yaşamadım günü gününe olmuştum ben ama doktor eğer regl olmazsan 1 hafta sonra test yap demiştiO zaman çok normal kuzum eşimin dayısının gelini 3 haftaya kadar negatif görüp 4 hafta pozitif görmüş kanda da idrarda da söyledim mi bilmiyorum ama
sabret o zaman canım hem pazartesi çıkarsa sonucun tekrar gidersin kan takibine başlarsın aslında sabredebilsek geç öğrenmek en sağlıklısıCanım çıktı mı sonucun
Benim iki yumurtam oluşmuştu biri 15 biri 19 femara ile acaba diyorum 15 olan mı sonradan büyüyüp çatladı ipne 10 gün etki ediyo diyolar ya eğer öyleyse geç döllenme mi acaba çünkü söktürücü ile nasıl geç olsun aklım almıyor erken olmasını yaşadım ama geç hiç olmadı 1 senedirCanım sen ilaç ve iğne mi kullandın bu ay ve regl günün bugün sanırım dimi bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım klomen ve çatlama iğnesi ama geçikme yaşamadım günü gününe olmuştum ben ama doktor eğer regl olmazsan 1 hafta sonra test yap demişti
sabret o zaman canım hem pazartesi çıkarsa sonucun tekrar gidersin kan takibine başlarsın aslında sabredebilsek geç öğrenmek en sağlıklısı
Regl günüm bugün değil dündüCanım sen ilaç ve iğne mi kullandın bu ay ve regl günün bugün sanırım dimi bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım klomen ve çatlama iğnesi ama geçikme yaşamadım günü gününe olmuştum ben ama doktor eğer regl olmazsan 1 hafta sonra test yap demişti
ben takip etmemiştim iğne etkisini ama günümde oldum ve normale göre daha yoğundu kanama ama her vucüdün tepkisi farklı olabilir geç döllenmedir inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum ya ama çok stres yapmamaya bak psikolojide etkilerBenim iki yumurtam oluşmuştu biri 15 biri 19 femara ile acaba diyorum 15 olan mı sonradan büyüyüp çatladı ipne 10 gün etki ediyo diyolar ya eğer öyleyse geç döllenme mi acaba çünkü söktürücü ile nasıl geç olsun aklım almıyor erken olmasını yaşadım ama geç hiç olmadı 1 senedir