İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Hemen hemen aynıyız bu ayda olmazsa yumurta takibine başlarsın belki çatlama günü farklıdır belki tam büyümeyip çatlamıyodur emin ol çok faydası oluyo
Bi ona başlayasın var bi yandan da yok aşkım çünkü ben uygulama üzerine de bakmıyorum kendim fark ediyorum

Kız düşünsene cidden öyle olduğunu
Eşim kesin dilek saatine denk getirdin diyo bende onu düşünmüyo değilim dedim acaba 5 Ekim nikah yıldonumu o zaman pozitif haberini almim ve biz herşeyimiz Ekim'de olduğu için buda Ekim'de olursa kızın adını Ekim erkek olursa da Ekin düşündük önceden Umay ve Uraz da kararlıydık değişti karar daha ortada çocuk bile yok oysa

Valla isim konusunda baya hızlısınız bende isim felan yok eşref saatine denk geldin demek ki benim de bir yeğenim var Umay yersin kızım olursa benzese de okeyim yani

Bütün yorumları okudum merak ettim sonucunuz çıktı mı acaba inşallah pozitif bir sonuç alırsınız
Dah sonucum düşmedi sisteme sağlık ocağı olduğu için bende bekliyorum çıkarsa sonuç ne olursa olsun bildireceğim İnşallah alırım pozitif sonuç hepimiz gönlümüzden geçen herşeyi alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…