İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

İstanbul da çok kötü olmadıkça tercih edilmiyor hastane aşkım 100 kişi felan bekliyorsun en iyi ihtimal ondan ben genel de özel de kan veriyorum
Ayyy aman aman burda da yakınımda ki bi hastane öyle Suriyeliler sağolsun ama bi hastane var fazla kimse gitmiyo 10 20 kişi bekliyosun en fazla ona gitmiştim bende özelde testler ne kadar

Kaç tane yumurtanız

Heee bnede sana dendi sandım
ben bu ay kontrole gidemedim tatile gitmiştim oyüzden içerde ne oldu hiç bilmiyom işte regl olayım takibe başlayacağım daha önce iki ker denedim iğneyi 23 ve 29 oluşmuştu çatladıda ama olumsuz oldu doktor umutluydu ama ben hiç hissetmedim olabileceğini çünkü ameliyattan sonraki aylardı ve ben en kötüsüne hazırladım kendimi 6 ay kafamdan çıkardım hamilelik düşüncesini

Ayyy aman aman burda da yakınımda ki bi hastane öyle Suriyeliler sağolsun ama bi hastane var fazla kimse gitmiyo 10 20 kişi bekliyosun en fazla ona gitmiştim bende özelde testler ne kadar
biz ablam için devlete gitmiştik acile antibiyotik kullanacaktı dişi için oda kan testinin sonucuna göre başlıcam dedi hemen aldılar kan

Bişey dipcem de bu yumurtaların boyutu çok buyukmuş ama 23 neyse de 29 çok büyük yumurta çok fazla buyuyp çatlayınca sağlıksız oluyomuş diye tuttum genelde gebelik oluşturmuyomuş doktoruna diyip sende femaraya başlasana bu ay çok etkili bi ilaç gerçekten

söylicem femarayı bu ay hiç bilmiyodum ki ne olacağını bide bu ay smear testi verdi verdim devlet hastanesinde doktortan rica ettim yumurta kontrolu yapar mısınız diye bi tane var dedi 23 mm dedi ama polistikoverde görünüyor tüp bebeğe yönlendirdi yapışkanlık var dedi çikolata kistinden dolayı

Doktorların dediklerine bakma bak diiyi bi doktor bulmak en iyisi benim eski doktoruma ilk adet düzensizliği için gittim pat yüzüme senin gibiler zor hamile kalıyo demez mi daha kaç günlük evliydim aynı doktor aradan kaç ay geçti bi kaç test falan yaptırdı bu seferde değerlerin çok iyi böyle devam dedi bi dediği diğerini tutmadı hemen değiştirdim doktorumu bu onda ilk ayım direk senin çaylaman olmuyo buyuk ihtimal diyip test sonuçlarına bakarak femara çatlatma iğnesine başlattı hatta yumurtam buyuduğunde kendiliğinden çatlayabilir ama ben nolur nolmaz iğne yazıyorum dedi bu yüzden çok sevdim ben doktoru evet doğal yolla kalmak en iyisi ama ben artık istiyorum yani sonuçta riske atmadı hiç

Rabbim bize sağlıkla verse de bizde sadece kontroller için doktor görmek zorunda kalsak keşke hem hamilelik öncesi devamlı git gel sonra hamilelikte git gel valla yorucu oluyo doktor değiştirmekten gına gelecek

Ben elendim kızlar kan değerim 1 çıkmış bu sefer gebelik kesinlikle yok demek oluyor bu açlık kan şekerim yüksek çıkmış artık onu kontrole giderim diye düşünüyorum

Rabbim bize sağlıkla verse de bizde sadece kontroller için doktor görmek zorunda kalsak keşke hem hamilelik öncesi devamlı git gel sonra hamilelikte git gel valla yorucu oluyo doktor değiştirmekten gına gelecek
Gerçekten süreç çok yorucu ne kadar oldu sizin

Gerçekten süreç y
Ben elendim kızlar kan değerim 1 çıkmış bu sefer gebelik kesinlikle yok demek oluyor bu açlık kan şekerim yüksek çıkmış artık onu kontrole giderim diye düşünüyorum
Ya off gerçekten mi ama çok saçma idrar testleri bir sürü silik çizgi çıktı nasıl olabilir bu ya cidden aklım almıyo üzülme dipcem ama elde değil demek ki hayırlısı değilmiş bi dahaki aya inşallah Rabbim nasip eder

Ama sakın moral bozma yengeminde adeti düzenli ona polikistik over dendi glifor oda kullandı ama kilo verdi tık hamile belki seninde başka bişeydir inşallah iyi bi doktor farkeder ve çözüme ulaştırır sorunun ne olduğunu bilmemek çok zor

Şimdi bide regl olmayı beklemem lazım 1 hafta daha olmazsam söktürücü içerim artık çok sinirim bozuldu şuan ve misafirim var ağlayamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…