İdrarda pozitif kanda negatif yardımcı olur musunuz lütfen?

Kız düşünsene cidden öyle olduğunu 😂
Eşim kesin dilek saatine denk getirdin diyo bende onu düşünmüyo değilim dedim acaba 5 Ekim nikah yıldonumu o zaman pozitif haberini almim 😂 ve biz herşeyimiz Ekim'de olduğu için buda Ekim'de olursa kızın adını Ekim erkek olursa da Ekin düşündük 😂 önceden Umay ve Uraz da kararlıydık değişti karar daha ortada çocuk bile yok oysa 😂

Eşim kesin dilek saatine denk getirdin diyo bende onu düşünmüyo değilim dedim acaba 5 Ekim nikah yıldonumu o zaman pozitif haberini almim 😂 ve biz herşeyimiz Ekim'de olduğu için buda Ekim'de olursa kızın adını Ekim erkek olursa da Ekin düşündük 😂 önceden Umay ve Uraz da kararlıydık değişti karar daha ortada çocuk bile yok oysa 😂
Valla isim konusunda baya hızlısınız bende isim felan yok 😂 eşref saatine denk geldin demek ki 😂benim de bir yeğenim var Umay yersin kızım olursa benzese de okeyim yani

Bütün yorumları okudum merak ettim sonucunuz çıktı mı acaba inşallah pozitif bir sonuç alırsınız 🌻
Dah sonucum düşmedi sisteme sağlık ocağı olduğu için bende bekliyorum çıkarsa sonuç ne olursa olsun bildireceğim ❤️ İnşallah alırım pozitif sonuç hepimiz gönlümüzden geçen herşeyi alırız umarım ❤️

X