- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi meraktanhep
Bu gidişle sonumuz o olcak amaİşte sorun delirme kısmı aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle sonumuz o olcak amaİşte sorun delirme kısmı aşkım
1 yıl olmasına az kaldı sanırım 2 yıl olacakta evliyimKaç aydır istiyodun çocuk balım
Ayy bi kere gezmeye gidelim dedik ne kalabalık kız öyle ama çok güzeldiMallesef mallesef İstanbul bela gibi
Sen kaç aydır istiyorsunBu gidişle sonumuz o olcak ama
Gezme konusunda gerçekten güzel ama yaşama bence değilAyy bi kere gezmeye gidelim dedik ne kalabalık kız öyle ama çok güzeldi
Hemen hemen aynıyız bu ayda olmazsa yumurta takibine başlarsın belki çatlama günü farklıdır belki tam büyümeyip çatlamıyodur emin ol çok faydası oluyo1 yıl olmasına az kaldı sanırım 2 yıl olacakta evliyim
En başından beri 11 oldu an itibariyle ben büyük konuştum hep istemiyodum eşim istiyodu bende 1 sene sonra diyip duruyodum o tuttu heraldeSen kaç aydır istiyorsun
Bi ona başlayasın var bi yandan da yok aşkım çünkü ben uygulama üzerine de bakmıyorum kendim fark ediyorumHemen hemen aynıyız bu ayda olmazsa yumurta takibine başlarsın belki çatlama günü farklıdır belki tam büyümeyip çatlamıyodur emin ol çok faydası oluyo
Bence de değil bizde öyle düşündükGezme konusunda gerçekten güzel ama yaşama bence değil
Kız düşünsene cidden öyle olduğunuEn başından beri 11 oldu an itibariyle ben büyük konuştum hep istemiyodum eşim istiyodu bende 1 sene sonra diyip duruyodum o tuttu heralde
Neden tutmuyo o zaman ya cidden sinir bozucu bu durumlarBi ona başlayasın var bi yandan da yok aşkım çünkü ben uygulama üzerine de bakmıyorum kendim fark ediyorum
Eşim kesin dilek saatine denk getirdin diyo bende onu düşünmüyo değilim dedim acaba 5 Ekim nikah yıldonumu o zaman pozitif haberini almim ve biz herşeyimiz Ekim'de olduğu için buda Ekim'de olursa kızın adını Ekim erkek olursa da Ekin düşündük önceden Umay ve Uraz da kararlıydık değişti karar daha ortada çocuk bile yok oysaKız düşünsene cidden öyle olduğunu
Aşkım bence istemeden de olsa düşündüğüm içinNeden tutmuyo o zaman ya cidden sinir bozucu bu durumlar
Valla isim konusunda baya hızlısınız bende isim felan yok eşref saatine denk geldin demek ki benim de bir yeğenim var Umay yersin kızım olursa benzese de okeyim yaniEşim kesin dilek saatine denk getirdin diyo bende onu düşünmüyo değilim dedim acaba 5 Ekim nikah yıldonumu o zaman pozitif haberini almim ve biz herşeyimiz Ekim'de olduğu için buda Ekim'de olursa kızın adını Ekim erkek olursa da Ekin düşündük önceden Umay ve Uraz da kararlıydık değişti karar daha ortada çocuk bile yok oysa
Kaç gün geçmiş oldu senin şuanAşkım bence istemeden de olsa düşündüğüm için
KaçAşkım bence istemeden de olsa düşündüğüm için
Bizden hızlısı mezarda Umay mı tesadüfe bakValla isim konusunda baya hızlısınız bende isim felan yok eşref saatine denk geldin demek ki benim de bir yeğenim var Umay yersin kızım olursa benzese de okeyim yani
Bugün le 7 olması lazımKaç gün geçmiş oldu senin şuan
Evet ayy uyuyamıyordum normalde dünden beri deli gibi uyuyorum şimdi de karnım acıktı diye uyandım sabah 5 te karnımı acıkır birinin yaKaç
Bizden hızlısı mezarda Umay mı tesadüfe bak
Bütün yorumları okudum merak ettim sonucunuz çıktı mı acaba inşallah pozitif bir sonuç alırsınızEvet ayy uyuyamıyordum normalde dünden beri deli gibi uyuyorum şimdi de karnım acıktı diye uyandım sabah 5 te karnımı acıkır birinin ya
Dah sonucum düşmedi sisteme sağlık ocağı olduğu için bende bekliyorum çıkarsa sonuç ne olursa olsun bildireceğim İnşallah alırım pozitif sonuç hepimiz gönlümüzden geçen herşeyi alırız umarımBütün yorumları okudum merak ettim sonucunuz çıktı mı acaba inşallah pozitif bir sonuç alırsınız