• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

Eklentiler

• IMG_3023.webp
    IMG_3023.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 537
Amin canim bakalim alicam testi birazdan yazarim sonucu. Surekli tuvalete gidiyorum. Ama 2 gun var adetime. Hamilelik olsa bu kadar erken wcye gidilirmi

Kizlar testi yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acaba
Bikaç gün geçince bidaha tekrarla bence testi canım ama büyük ihtimal gebelik olmayada bilir. Bu ay pek bi belirtim yokken iki çizgi çıktı ama geçen ay göğüs şişkinliği acısı 2 hafta süren kasık ağrısı halsizlik uyku hali baş dönmesi mide bulantısı hepsi vardı adetimde 3 gün geçmişti kesin hamileyim dedim test uaptım tek çizgi kan verdim negatif çıktı ama yumurtalık kisti çıktı yani o ay yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş çok önemli bi kist değil bu kendiliğinde çıkıp kaybolur genelde ama kist olduğundada vücutta aynı etkileri yapabilir dedi doktor yada stres yaparsan vücut psikolojik olarak gebelik belirtileri gösterebiliyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bikaç gün geçince bidaha tekrarla bence testi canım ama büyük ihtimal gebelik olmayada bilir. Bu ay pek bi belirtim yokken iki çizgi çıktı ama geçen ay göğüs şişkinliği acısı 2 hafta süren kasık ağrısı halsizlik uyku hali baş dönmesi mide bulantısı hepsi vardı adetimde 3 gün geçmişti kesin hamileyim dedim test uaptım tek çizgi kan verdim negatif çıktı ama yumurtalık kisti çıktı yani o ay yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş çok önemli bi kist değil bu kendiliğinde çıkıp kaybolur genelde ama kist olduğundada vücutta aynı etkileri yapabilir dedi doktor yada stres yaparsan vücut psikolojik olarak gebelik belirtileri gösterebiliyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Gunaydin canim. Evet haftaya birr daha test yapayim. Kasiklarimda da agri var. Sabah egildim sol kasigima agri girdi. Ben rahatsizligimdan dolayi suan dusunmiyorum. Gelecek ay ankaraya kardiyolohiye gidicem. Insallaj yoktur

Back
X