Adet olmadım henüz dün ve bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı canım fotosunuda yolluyorumSen adet oldummu canim. Yada test yaptinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmadım henüz dün ve bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı canım fotosunuda yolluyorumSen adet oldummu canim. Yada test yaptinmi
Bence hamilesinn :) adetinin günü geçti miSizce sonuçnen
Bence bebis var. Hayirli olsun canimAdet olmadım henüz dün ve bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı canım fotosunuda yolluyorum
Canim bencede var. Kac gun geciktiBakr mısınız sonuç ne sizce
İnşallah vardır ikimizde de :)Bence bebis var. Hayirli olsun canim
Bende alicam is cikisi test.
Kuzum benimki riskli kalp hastasiyim diktor onermiyor. Korkuyorum once tedavi olmam gerek. O yuzden dusunmuyordum ama varsada Rabbim oyle nasip etmistirİnşallah vardır ikimizde de :)
Çok geçmiş olsun rabbin hayırlısını hayırlı zaöanda versin ozaman inşallahKuzum benimki riskli kalp hastasiyim diktor onermiyor. Korkuyorum once tedavi olmam gerek. O yuzden dusunmuyordum ama varsada Rabbim oyle nasip etmistir
Rabbim insallah nasip eder canim hayirli ve dogru zamandaAhh ahh biz ne zaman gorecez bu ikinci çizgileri inşallah burda uğraşan herkes birgün görür hayirlu olsun ikinize de
Allah kimseye araymasın hayırlı zamanda herkese versin o duyguyu tattırsın inşallahAhh ahh biz ne zaman gorecez bu ikinci çizgileri inşallah burda uğraşan herkes birgün görür hayirlu olsun ikinize de
Adetme 1 2 gün vardıCanim bencede var. Kac gun gecikti
Geçmedi 2 gün varBence hamilesinn :) adetinin günü geçti mi
Kizlar testi yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acabaGeçmedi 2 gün var
Bikaç gün geçince bidaha tekrarla bence testi canım ama büyük ihtimal gebelik olmayada bilir. Bu ay pek bi belirtim yokken iki çizgi çıktı ama geçen ay göğüs şişkinliği acısı 2 hafta süren kasık ağrısı halsizlik uyku hali baş dönmesi mide bulantısı hepsi vardı adetimde 3 gün geçmişti kesin hamileyim dedim test uaptım tek çizgi kan verdim negatif çıktı ama yumurtalık kisti çıktı yani o ay yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş çok önemli bi kist değil bu kendiliğinde çıkıp kaybolur genelde ama kist olduğundada vücutta aynı etkileri yapabilir dedi doktor yada stres yaparsan vücut psikolojik olarak gebelik belirtileri gösterebiliyor, hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar testi yaptim. Negatif. Silik bile cikmadi. Erkenmi yaptim acaba
Gunaydin canim. Evet haftaya birr daha test yapayim. Kasiklarimda da agri var. Sabah egildim sol kasigima agri girdi. Ben rahatsizligimdan dolayi suan dusunmiyorum. Gelecek ay ankaraya kardiyolohiye gidicem. Insallaj yokturBikaç gün geçince bidaha tekrarla bence testi canım ama büyük ihtimal gebelik olmayada bilir. Bu ay pek bi belirtim yokken iki çizgi çıktı ama geçen ay göğüs şişkinliği acısı 2 hafta süren kasık ağrısı halsizlik uyku hali baş dönmesi mide bulantısı hepsi vardı adetimde 3 gün geçmişti kesin hamileyim dedim test uaptım tek çizgi kan verdim negatif çıktı ama yumurtalık kisti çıktı yani o ay yumurta çatlayamamış kiste dönüşmüş çok önemli bi kist değil bu kendiliğinde çıkıp kaybolur genelde ama kist olduğundada vücutta aynı etkileri yapabilir dedi doktor yada stres yaparsan vücut psikolojik olarak gebelik belirtileri gösterebiliyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tebrikler canim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Allahim. Kac gecmisti adetinKan verdim sonuçlarım şimdi çıktı ve 520 yani gebelik var![]()
Teşekkür ederim canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla bugün adetimin 2.günü olması lazımdıTebrikler canim. Insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin Allahim. Kac gecmisti adetin