• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

Ben idrar testi yaptım,lakin ışığa tutunca gölge gibi silik cizgi var ..Acaba o yansıma olabilirmi ?

Transver oldum 3 gun oldu..evet erken ama duramiyorum yerimde..yani bu idrar testlerinde bir cizgi varmı hep? Negatifte olsak o gölge şeklindeki cizgi varmı?

Daha cok erken cnm olsada cikmaz dayanman lazim biraz evet bir cizgi mutlaka cikiyor ikinci cizgide hamilelik olunca cikiyor

Selam kızlar sizden acil yardım bekliyorum benim adetime 1 hafta var evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı gebelik belirtileri de oldukça var 1 yaşında bebeğim var onda da aynı şekilde olmuştum adetimden önce çıkmıştı şimdi de hamile olabilir miyim

Ya benim testimide yorumlayin lutfen kizlar bendemi hayal goruyorum yoksa ikinci cizgi beli belirsiz varmi

Eklentiler

• 20161007_151925-1-1.webp
    20161007_151925-1-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 1.231
Iki gun sonra tekrarla eger daha koyulasirsa vardir bebis allah gonlune gore versin :)
Saol cnm 3 ay once 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum onun uzuntusunu halla yasiyorum ve ikinci gebelige cok korkarak yaklasiyorum Rabim tum isteyenlerin kucagini doldursun

Amin cnm bende 4 yildir ugrasiyorum hala hicbisey yok artik umudumu kaybettim :KK43:allah sanada sabirlar versin
Bende cnm ilk gebeligimi 4 yil bekledim Rabim nasip etmedi tam umudumu kestigim ay hamile kalmistim ama oda yasamadi iste simdi yine cok istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum

Kızlar benim durumlarda sürekli böle çıkıyor bi bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 1.126
  • image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.036
  • image.webp
    image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.019
Back