Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin cnm benim :)darisi basima insallahKızlar hamileyimmmm![]()
İnşallah canım allah sanada nasip eder inşallah en kısa zamandaGozun aydin cnm benim :)darisi basima insallah![]()
Tekrardan yapsana neden öle çıkmış bozuk galibaEki Görüntüle 1875909 Adetime 7 gün var. Ama çok çok silik. Gören varmı ??
Sabah yaptım çıkmadıTekrardan yapsana neden öle çıkmış bozuk galiba
Anladım canım. Bekleyeyim ozmanBiraz daha bekle o zaman canım çünkü hiçbişey belli değil bundan
Evet cnm hamilesin kesinlikle. Tebrikler hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1881695 kızlar biraz önce test yaptım bugün adet günüm sizce artık hamileyim diyebilirmiyim![]()
Sağol canım evde duramıyorum testide umutsuz yapmıştım ama çift çizgiyi görünce ağlamaya başladım heyecandan,silik değil bence ikinci çizgi dimi kızlarEvet cnm hamilesin kesinlikle. Tebrikler hayırlı olsun.
Sağol canım çok heyecanlıyım en kısa zamanda kan testi yaptırıcamYok cnm gayet net. Benimkini görseydin silik oteseydi. Çok şükür şimdi 4.5 aylık oldum bile. Kan testini hemen yaptır bende merak ettim sonucu. Şimdiden hayırlı rahat hamilelikler inşallah.
Bence hemen yaptır, bekleme daha fazla. 10 dkda çıkıyor sonuç genelde tıp merkezlerinde yada bugün verip ertesi öğlen hemen alabiliyorsun. İyi güzel günler dilerim. Teşekkürler bu arada.Sağol canım çok heyecanlıyım en kısa zamanda kan testi yaptırıcamsanada hayırlı olsun bu arada sağlıklı hamilelikler
Yarın yaptırıcam canım sonrasıda artık aileye müjde zamanıBence hemen yaptır, bekleme daha fazla. 10 dkda çıkıyor sonuç genelde tıp merkezlerinde yada bugün verip ertesi öğlen hemen alabiliyorsun. İyi güzel günler dilerim. Teşekkürler bu arada.
Evet cnm. Gözün aydın. Hayırlı olsun.Kizlar beta hcg 680.6 cikti hamilemiyim