- 28 Mayıs 2015
- 27
- 4
- 6
- 36
Ya çok olmuş ama bende test yaptım kabarık şekilde gri hani belirti var ama krmızı degil gebelik oldumu sizdeKızlar benımde testım sılık grı gıbı ya :s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok olmuş ama bende test yaptım kabarık şekilde gri hani belirti var ama krmızı degil gebelik oldumu sizdeKızlar benımde testım sılık grı gıbı ya :s
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben asilama yaptırdım altı gün sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi biraz silik adetime bes gun var hamilemiyim dir ceVaplarmisiniz
Cnm sonucunu merak ettim hamile misin simdiArkadaşlar selamlar. 3 defa test yaptım, hep silik çıktı varmıdır sizce çok umutlanıyorum. Flaşlı ve normal çektim sizce nedir. Bugünkü test sonucun bu. Bugün adet olmam gerekirken olmadı.
Cnm sonucunu merak ettim hamile misin simdi
Kızlar sizce hamileyimm heycandan ölücemm
İnşallah canım 3 gün sonra tekrardan yapıcam size haber veririmEvet cnm büyük ihtimalle hamilesi.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah canım 3 gün sonra tekrardan yapıcam size haber veririm
Eşime süpriz yapmak istiyorum bu sonucada güvenip söylemek istemiyorum şimdi kan testide yaptırırsam sonuç negatif çıkarsa ölürüm hayal kırıklığından hastaneler oturduğum yere uzak olduğu için tekde gidemiyorum anca eşimle gitme şansım var onuda ümitlendirmek istemiyorum anlicağın kararsız bir haldeyimHadi hayırlısı inşallah. Benimkide böyleyd.. Umutlu ol. 3 günü niye bekliyorsu,, kan tahlili yaptır, 10 dkda çıkıyo.. Tıp merkezind.. 25-30 lira civarında fiyatı.
Eşime süpriz yapmak istiyorum bu sonucada güvenip söylemek istemiyorum şimdi kan testide yaptırırsam sonuç negatif çıkarsa ölürüm hayal kırıklığından hastaneler oturduğum yere uzak olduğu için tekde gidemiyorum anca eşimle gitme şansım var onuda ümitlendirmek istemiyorum anlicağın kararsız bir haldeyim
Canim catlatma ignesi yapmadiysan ve adet gunune az varsa hamilesindir :)İnşallah canım 3 gün sonra tekrardan yapıcam size haber veririm
Hayır canım yapmadım 8 gün var adetimeCanim catlatma ignesi yapmadiysan ve adet gunune az varsa hamilesindir :)
Daha cok varmis bence biraz daha bekle iki uc gun kalinca yap insallah vardir rabbim bizlere de nasip etsinHayır canım yapmadım 8 gün var adetime
Amin canım inşallah baktım hep böle resim paylaşan arkadaşlar hep hamile çıkmış söledim eşime allah yardımcım olsunDaha cok varmis bence biraz daha bekle iki uc gun kalinca yap insallah vardir rabbim bizlere de nasip etsin
Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım hamile değilmişim boşuna ümitlenmişimEvet cnm büyük ihtimalle hamilesi.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Daha erken canim olsada cikmaz adet gununu bekle:)Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım hamile değilmişim boşuna ümitlenmişim