idrar testinde silik çizgi

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben asilama yaptırdım altı gün sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi biraz silik adetime bes gun var hamilemiyim dir ceVaplarmisiniz

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben asilama yaptırdım altı gün sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi biraz silik adetime bes gun var hamilemiyim dir ceVaplarmisiniz

Merhaba, forumda okuduklarıma göre kesin birşey diyemeyiz. Çünkü silik çizgi görüp gebe olanda var olmayanda var. Bende silik çizgi gördüm 3 gün önceki testte ama güvenemedim. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırayım diye düşünüyorum. En kesini kan testi yaptırmak.

Kızlar 2 gün geciktm szce hamile miyim ya

Eklentiler

• 20160121_193418.webp
    20160121_193418.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 14.269
Arkadaşlar selamlar. 3 defa test yaptım, hep silik çıktı varmıdır sizce çok umutlanıyorum. Flaşlı ve normal çektim sizce nedir. Bugünkü test sonucun bu. Bugün adet olmam gerekirken olmadı.

Eklentiler

• IMAG0109_1.webp
    IMAG0109_1.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 2.578
  • IMAG0111_1.webp
    IMAG0111_1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 2.211
Kızlar sizce hamileyimm heycandan ölücemm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 2.113
  • image.webp
    image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 1.876
Hadi hayırlısı inşallah. Benimkide böyleyd.. Umutlu ol. 3 günü niye bekliyorsu,, kan tahlili yaptır, 10 dkda çıkıyo.. Tıp merkezind.. 25-30 lira civarında fiyatı.
Eşime süpriz yapmak istiyorum bu sonucada güvenip söylemek istemiyorum şimdi kan testide yaptırırsam sonuç negatif çıkarsa ölürüm hayal kırıklığından hastaneler oturduğum yere uzak olduğu için tekde gidemiyorum anca eşimle gitme şansım var onuda ümitlendirmek istemiyorum anlicağın kararsız bir haldeyim

Eşime süpriz yapmak istiyorum bu sonucada güvenip söylemek istemiyorum şimdi kan testide yaptırırsam sonuç negatif çıkarsa ölürüm hayal kırıklığından hastaneler oturduğum yere uzak olduğu için tekde gidemiyorum anca eşimle gitme şansım var onuda ümitlendirmek istemiyorum anlicağın kararsız bir haldeyim

bnce esıne syle ve brlkte gıdın kn verınn ek basına yasama bu stresı destek olsun esın

Back
X