idrar testinde silik çizgi

Allah isteyene versin inş. Bende bugun yaptim ikinci silik cikti pazartesi kan vericeem ama nasil bekliyecem bilmiyorum

Yok cnm gayet net. Benimkini görseydin silik oteseydi. Çok şükür şimdi 4.5 aylık oldum bile. Kan testini hemen yaptır bende merak ettim sonucu. Şimdiden hayırlı rahat hamilelikler inşallah.

Yok cnm gayet net. Benimkini görseydin silik oteseydi. Çok şükür şimdi 4.5 aylık oldum bile. Kan testini hemen yaptır bende merak ettim sonucu. Şimdiden hayırlı rahat hamilelikler inşallah.
Sağol canım çok heyecanlıyım en kısa zamanda kan testi yaptırıcam sanada hayırlı olsun bu arada sağlıklı hamilelikler

Sağol canım çok heyecanlıyım en kısa zamanda kan testi yaptırıcam sanada hayırlı olsun bu arada sağlıklı hamilelikler
Bence hemen yaptır, bekleme daha fazla. 10 dkda çıkıyor sonuç genelde tıp merkezlerinde yada bugün verip ertesi öğlen hemen alabiliyorsun. İyi güzel günler dilerim. Teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…