İdrar testinde silik çizgi çıkması

Kizlar bu 3 cu testim bugun yaptim bunu kesin hamileyim diyorum siz ne diyorsunuz adetime 3 4 gün kaldi

Eklentiler

• 20200210_102158.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor cuma günü doktorum tekrar kan alcak hcg artişi nasil gidiyor diye siz ne yapiyorsunuz kesesi cikan var mi yada benim gibi bekleyen

Kizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor cuma günü doktorum tekrar kan alcak hcg artişi nasil gidiyor diye siz ne yapiyorsunuz kesesi cikan var mi yada benim gibi bekleyen
Hadi inşallah güzel artar kuzum ben ikili test ve cinsiyet tahmini için bekliyorum 2 hafta sonra inşallah

Canım ben keseyi 6. Haftada gördüm karından bebeğimi de 8. Haftada gördüm ama vajinal göründü karından görünmedi
Bakalim benimki ne zaman görüncek hayirlisi ile seninki baya geç cikmiş yaramaz minnak kendini göstermek istememiş

Kizlar merhaba nasilsiniz ben dün gittim kan verdim hcg pazartesi 64 dü dün bakti 300 üzeri cikti doktor cok iyi dedi gine de 2 kere diş gebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik gecirdiğim için insan korkuyor acaba mi diyor rabbim herkeze yardim etsin inşallah pazartesi yada sali kece cikarda bende rahatlarim

Bence tahmini perşembe günü falan keseyi görürsün canım tekrar hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…