- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
Sonunda lavaboya yatak atcam o dereceBende öyleyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda lavaboya yatak atcam o dereceBende öyleyim canım
Sonunda lavaboya yatak atcam o derece
Bencede var kuzum kan versen iyi olurKizlar bu 3 cu testim bugun yaptim bunu kesin hamileyim diyorum siz ne diyorsunuz adetime 3 4 gün kaldi
Bugun gitcem artik doktor ne yapar bilmiyorum kesin kan alir amaBencede var kuzum kan versen iyi olur
Verdim cok şukur kizlar hamileyimmmm hcg 64 cikti 4 cu haftamin icindeyim doktor cok iyi cok güzel dedi ⁸Bencede var kuzum kan versen iyi olur
Ayy hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahVerdim cok şukur kizlar hamileyimmmm hcg 64 cikti 4 cu haftamin icindeyim doktor cok iyi cok güzel dedi ⁸
Amin amin inşallah canim sagol allah razi olsunAyy hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
maşallah süper haberler burası hamile doldu uğur getirsin inşallahVerdim cok şukur kizlar hamileyimmmm hcg 64 cikti 4 cu haftamin icindeyim doktor cok iyi cok güzel dedi ⁸
Amin inşallahmaşallah süper haberler burası hamile doldu uğur getirsin inşallah
Canımm çok sevindim Sağlıklı geçsin inşallah Bize uğur getir inşallah. Tüm bekleyenlere...Verdim cok şukur kizlar hamileyimmmm hcg 64 cikti 4 cu haftamin icindeyim doktor cok iyi cok güzel dedi ⁸
Inşallah duğa ediyorum hamile kadinlarin duğasi kabul olur diyorlar❤Canımm çok sevindim Sağlıklı geçsin inşallah Bize uğur getir inşallah. Tüm bekleyenlere...
Hadi inşallah güzel artar kuzum ben ikili test ve cinsiyet tahmini için bekliyorum 2 hafta sonra inşallahKizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor cuma günü doktorum tekrar kan alcak hcg artişi nasil gidiyor diye siz ne yapiyorsunuz kesesi cikan var mi yada benim gibi bekleyen
Hayirlisi olsun senin kaç haftada kese cikti canimHadi inşallah güzel artar kuzum ben ikili test ve cinsiyet tahmini için bekliyorum 2 hafta sonra inşallah
Canım ben keseyi 6. Haftada gördüm karından bebeğimi de 8. Haftada gördüm ama vajinal göründü karından görünmediHayirlisi olsun senin kaç haftada kese cikti canim
Bakalim benimki ne zaman görüncek hayirlisi ile seninki baya geç cikmiş yaramaz minnak kendini göstermek istememişCanım ben keseyi 6. Haftada gördüm karından bebeğimi de 8. Haftada gördüm ama vajinal göründü karından görünmedi
Aynen öyleBakalim benimki ne zaman görüncek hayirlisi ile seninki baya geç cikmiş yaramaz minnak kendini göstermek istememiş
Bence tahmini perşembe günü falan keseyi görürsün canım tekrar hayırlı olsunKizlar merhaba nasilsiniz ben dün gittim kan verdim hcg pazartesi 64 dü dün bakti 300 üzeri cikti doktor cok iyi dedi gine de 2 kere diş gebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik gecirdiğim için insan korkuyor acaba mi diyor rabbim herkeze yardim etsin inşallah pazartesi yada sali kece cikarda bende rahatlarim