• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Kizlar bu 3 cu testim bugun yaptim bunu kesin hamileyim diyorum siz ne diyorsunuz adetime 3 4 gün kaldi :nazar:

Eklentiler

• 20200210_102158.jpg
    20200210_102158.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor cuma günü doktorum tekrar kan alcak hcg artişi nasil gidiyor diye siz ne yapiyorsunuz kesesi cikan var mi yada benim gibi bekleyen🤗

Kizlar ne yapiyorsunuz nasil gidiyor cuma günü doktorum tekrar kan alcak hcg artişi nasil gidiyor diye siz ne yapiyorsunuz kesesi cikan var mi yada benim gibi bekleyen🤗
Hadi inşallah güzel artar kuzum ben ikili test ve cinsiyet tahmini için bekliyorum 2 hafta sonra inşallah 😊😍

Kizlar merhaba nasilsiniz ben dün gittim kan verdim hcg pazartesi 64 dü dün bakti 300 üzeri cikti doktor cok iyi dedi gine de 2 kere diş gebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik gecirdiğim için insan korkuyor acaba mi diyor rabbim herkeze yardim etsin inşallah pazartesi yada sali kece cikarda bende rahatlarim🤗

Kizlar merhaba nasilsiniz ben dün gittim kan verdim hcg pazartesi 64 dü dün bakti 300 üzeri cikti doktor cok iyi dedi gine de 2 kere diş gebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik gecirdiğim için insan korkuyor acaba mi diyor rabbim herkeze yardim etsin inşallah pazartesi yada sali kece cikarda bende rahatlarim🤗
Bence tahmini perşembe günü falan keseyi görürsün canım tekrar hayırlı olsun 😊

Back