• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Hanımlar adetim 2 gün geçti 5 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ve uğraşıyoruz , ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim siz görüyor musunuz yoksa hayali çizgi mi koydum 😁 😕

Eklentiler

• 791B3661-9B22-45FD-ACA5-FE730A32F9AD.jpeg
    791B3661-9B22-45FD-ACA5-FE730A32F9AD.jpeg
    380,1 KB · Görüntüleme: 92
Hanımlar adetim 2 gün geçti 5 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz ve uğraşıyoruz , ben ikinci çizgiyi görüyor gibiyim siz görüyor musunuz yoksa hayali çizgi mi koydum 😁 😕
Canim inşallah vardir kaç dakka içinde cikti 5 dakka içinde cikmasi onemli saat tuttun mu yalanci pozitifli ilgili resim atmiştim yarin gine tekrarla eğer gine cizgi cikarsa kesin hamilesi inşallah vardir canim🥰

Canim inşallah vardir kaç dakka içinde cikti 5 dakka içinde cikmasi onemli saat tuttun mu yalanci pozitifli ilgili resim atmiştim yarin gine tekrarla eğer gine cizgi cikarsa kesin hamilesi inşallah vardir canim🥰
İnşaallah 🤲 4-5 dakika içinde çıkan sonuç bu napiyim şimdi ben

İlk işim bu olacak , gördün di mi 2. Çizgiyi görünüyor
Evet canim gördüm benimde erken gebelik testinde adete 8 gün kala cok silik cikti hatta kizlar burdan at dedi atamam kameradan gözükmez dedim işiğin altinda belli oluyordu sen erken gebelik testi al garanti olsun canim 🥰

Evet canim gördüm benimde erken gebelik testinde adete 8 gün kala cok silik cikti hatta kizlar burdan at dedi atamam kameradan gözükmez dedim işiğin altinda belli oluyordu sen erken gebelik testi al garanti olsun canim 🥰
🤲 Allahım hayrlısıysa sabah güzel haberler alayım çok teşekkür ederim dönüşün İçin ❤️

Benim içinde dua edermisiniz 1 yıldır deniyoruz. Burda hamilelik haberlerlerini okudukça seviniyorum umut oluyorsunuz bana 🙏🏼 hamile olanlarda insallah sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı 🧿🧿🧿🧿🧿

Benim içinde dua edermisiniz 1 yıldır deniyoruz. Burda hamilelik haberlerlerini okudukça seviniyorum umut oluyorsunuz bana 🙏🏼 hamile olanlarda insallah sağlıkla hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız evlatlarınızı 🧿🧿🧿🧿🧿
Rabnim inşallah nasip eder sanada herkezede canim tedavi olmadin mi daha önce 1 yili gecince tedavi öneriyorlar doktorlar🤗

İnşaallah hayırlısıyla sana da isteyen herkese de bana da nasip olur ❤️

Rabnim inşallah nasip eder sanada herkezede canim tedavi olmadin mi daha önce 1 yili gecince tedavi öneriyorlar doktorlar🤗
Kontrolleri olduk bende allaha şükür birşey yok hormonlar tahliller kan vitamin yumurtlamam hersey yerinde esimde sperm sayısında azlık çıktı onun icin kürler macun vitamin ile sayıyı artırmaya çalışıyoruz 2 aydır olumlu sonuçlar alirim insallah ilerleyen aylarda. 2020 de meleklerini bekleyen herkes icin mucize gibi bir yıl olur inşallah 🙏🏼🙏🏼

Sabah ilk idrarla yaptım çok silik çizgi adetim 3 gün geçti 😢 çizgiyi görüyor musunuz

Eklentiler

• EDA488B1-8C1A-4063-9525-FB44CD8036B8.jpeg
    EDA488B1-8C1A-4063-9525-FB44CD8036B8.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 94
  • 197C98C4-1B16-47DE-B060-1860BBE5CEEC.jpeg
    197C98C4-1B16-47DE-B060-1860BBE5CEEC.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 95
Günlerdir akıntım oluyordu , şimdi ki akıntı tamamen Farklı açık kahve 🙁 acaba regl mi oluyorum silik çizgiden sonra regl olan var mıdır 🙁
Ben 2 kez silik gordum ama predictorun erken gebelik testinde sonra gunumde adet oldum.o test hatali oluyormus yorumlarda okudun hep.moralini bozma lekelenme de olabiliyor hamilelikte adet zamanlari geldihinde.kan ver en saglam sonucu kandan alirsin.

Canim bu ikinci silik cizgin dime hamilesin inşallah ama kan ver hemen yarin doktora git 🥰
Evet ikinci silik çizgim ama hala kahverengi gelmeye devam ediyor 😕 nasıl olabilir bu anlamıyorum iki testte de silik çizgi çıkmasına rağmen regl mi olacağım acaba yarınbelli olur 🤲 Allah hayırlısını nasip etsin ne diyim 5 yılım bitmek üzere

Back