- 11 Kasım 2019
- 1.783
- 1.494
- 133
- 35
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Bence tahmini perşembe günü falan keseyi görürsün canım tekrar hayırlı olsun
[/QUO
Sagol allah razi olsun değerim pazartesiye kadarkadar 1000 gecer katlanarak gidiyor cunku mesela 300 den 48 saat son 600 uzeri 1000 ise 48 saat sonra 2000 uzeri gibi hcg 1000 ve üzeri olunca kese ya alttan yada ustten cikar bakalim ustten cikmazda alttan bakmasina izin vercem diş gebelik tehlikesi insani yiyor bitiriyor rabbim birdaha göstermesin inşallah
Canım karından 1000 üzerinde görülmesi çok zor diye biliyorum benim karından görüldüğünde 3300 Dü değerim
Eki Görüntüle 2552918
merhabalar. Kızlar bir haftadır kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var.1.5 yıldır evliyim hamilelik için klomen tedavisi gördüm ama gebeliğe uygun yumurta ürememişti. Yinede gecikme olursa test yap dedi. Şuan gecikme sadece iki gün. Sabah kalktığımda normal gebelik testi yaptım ( üstteki kaset tipi ) silik çizgi çıktı. Belki yanlıştır diye ikindi tekrar yaptım (alttaki) ondada silik çizgi çıktı. Sizce bu hamilelik mi ? Bu arada Sonra yaptığım erken gebelik testibenzer durumu yaşayan veya fikri olan varmı ?
Hayirli olsun maşallah gün gibi ortada hamilesinnn ne uğurlu topik oldu hamile kalan kalana kaç gün gcti adetin canimEki Görüntüle 2590998
merhabalar bende çikolata kisti tedavısı goruyodum hıc cocuk denemedık 4senedır evlıyız hep korunduk fakat 9ay hap,fitil tedavısı gordum kistiçin ama hıc bı ıse yaramadı bıraktım tedavılerı bende hemen sonra Ovulasyon yapmaya basladım ve ilkinde hamıle kaldım bende ınanamadımhala ınanamıyorum Allahın takdırı psıkolojık acıdan ınanamıyoruz doğal olarak doktorlarınyuzundenkan verdım pazartesı alıcam
Doktor takibinde ol surekli inşallah hiçbisey olmaz icini ferah tuttut inan o kadar cok kotu seyler yaşadim ki anlatsam roman olur gebelik acisindan eğer nasitte varsa doğma ne olursa olsun dünyaya gelir meleğin urlar cikolata kistleri ne olursa olsun gelir dünyaya hayirlis olsun tekrardan sitres yapma iNsan ister istemez yapiyor duğa etEki Görüntüle 2590998
merhabalar bende çikolata kisti tedavısı goruyodum hıc cocuk denemedık 4senedır evlıyız hep korunduk fakat 9ay hap,fitil tedavısı gordum kistiçin ama hıc bı ıse yaramadı bıraktım tedavılerı bende hemen sonra Ovulasyon yapmaya basladım ve ilkinde hamıle kaldım bende ınanamadımhala ınanamıyorum Allahın takdırı psıkolojık acıdan ınanamıyoruz doğal olarak doktorlarınyuzundenkan verdım pazartesı alıcam
Teşekkür ederiim canımHayirli olsun maşallah gün gibi ortada hamilesinnn ne uğurlu topik oldu hamile kalan kalana kaç gün gcti adetin canim
Her zaman ıcın herşeyın hayırlısı derım hep olsun olsun demem asla, saglıklı bır sekılde gelır İnşallah mercımegımmDoktor takibinde ol surekli inşallah hiçbisey olmaz icini ferah tuttut inan o kadar cok kotu seyler yaşadim ki anlatsam roman olur gebelik acisindan eğer nasitte varsa doğma ne olursa olsun dünyaya gelir meleğin urlar cikolata kistleri ne olursa olsun gelir dünyaya hayirlis olsun tekrardan sitres yapma iNsan ister istemez yapiyor duğa et
Eki Görüntüle 2590998
Aynen hcg değerine internerten baksana canim fişin varsa orda takip kodu varHer zaman ıcın herşeyın hayırlısı derım hep olsun olsun demem asla, saglıklı bır sekılde gelır İnşallah mercımegımmBakalımm gıdıcez pazartesı kan sonucu ıcın doktora
Bakıyorum canm hafta sonu gırdı araya pazartesı cıkacakAynen hcg değerine internerten baksana canim fişin varsa orda takip kodu var
Bebde famera kullandim hamile kaldimTeşekkür ederiim canımYa ben adet olmadım kist tedavısınden dolayı ılaclardan biri primolot(adet gecıktırıcıydı cunku) bıraktım , denedik ve oldu direk yumurta rezervım 5.48 di belkı onunla alakası vardır birde femera kullandım kist için meğrr oda yumurta büyütücüymüş
Hafta sonu da olsa cikar canim verdiğin hastaenin raburatuar bölümüne gir takip kodunu gir sonucu gir ben yaptim kaç kereBakıyorum canm hafta sonu gırdı araya pazartesı cıkacak
TeTebrık ederımm
Hafta sonu
Hafta sonu da olsa cikar canim verdiğin hastaenin raburatuar bölümüne gir takip kodunu gir sonucu gir ben yaptim kaç kere
Teşekkur ederim sende benim gibi kece bekliyorsun demekki inşallah ikimizinkide cikarTebrık ederımm
Bakayım canım bi o zamanHafta sonu
Hafta sonu da olsa cikar canim verdiğin hastaenin raburatuar bölümüne gir takip kodunu gir sonucu gir ben yaptim kaç kere
İnşallah bakalımmmmTeşekkur ederim sende benim gibi kece bekliyorsun demekki inşallah ikimizinkide cikar
N miBakayım canım bi o zaman
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah bizlerede dua edersinKizlar merhaba nasilsiniz ben dün gittim kan verdim hcg pazartesi 64 dü dün bakti 300 üzeri cikti doktor cok iyi dedi gine de 2 kere diş gebelik kimyasal gebelik bozulmuş gebelik gecirdiğim için insan korkuyor acaba mi diyor rabbim herkeze yardim etsin inşallah pazartesi yada sali kece cikarda bende rahatlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?