İdrar testinde silik çizgi çıkması

Canım karından 1000 üzerinde görülmesi çok zor diye biliyorum benim karından görüldüğünde 3300 Dü değerim

merhabalar bende çikolata kisti tedavısı goruyodum hıc cocuk denemedık 4senedır evlıyız hep korunduk fakat 9ay hap,fitil tedavısı gordum kistiçin ama hıc bı ıse yaramadı bıraktım tedavılerı bende hemen sonra Ovulasyon yapmaya basladım ve ilkinde hamıle kaldım bende ınanamadımhala ınanamıyorum Allahın takdırı psıkolojık acıdan ınanamıyoruz doğal olarak doktorlarınyuzunden kan verdım pazartesı alıcam

Hayirli olsun maşallah gün gibi ortada hamilesinnn ne uğurlu topik oldu hamile kalan kalana kaç gün gcti adetin canim

Doktor takibinde ol surekli inşallah hiçbisey olmaz icini ferah tuttut inan o kadar cok kotu seyler yaşadim ki anlatsam roman olur gebelik acisindan eğer nasitte varsa doğma ne olursa olsun dünyaya gelir meleğin urlar cikolata kistleri ne olursa olsun gelir dünyaya hayirlis olsun tekrardan sitres yapma iNsan ister istemez yapiyor duğa et

Hayirli olsun maşallah gün gibi ortada hamilesinnn ne uğurlu topik oldu hamile kalan kalana kaç gün gcti adetin canim
Teşekkür ederiim canım Ya ben adet olmadım kist tedavısınden dolayı ılaclardan biri primolot(adet gecıktırıcıydı cunku) bıraktım , denedik ve oldu direk yumurta rezervım 5.48 di belkı onunla alakası vardır birde femera kullandım kist için meğrr oda yumurta büyütücüymüş

Her zaman ıcın herşeyın hayırlısı derım hep olsun olsun demem asla, saglıklı bır sekılde gelır İnşallah mercımegımm Bakalımm gıdıcez pazartesı kan sonucu ıcın doktora

Her zaman ıcın herşeyın hayırlısı derım hep olsun olsun demem asla, saglıklı bır sekılde gelır İnşallah mercımegımm Bakalımm gıdıcez pazartesı kan sonucu ıcın doktora
Aynen hcg değerine internerten baksana canim fişin varsa orda takip kodu var

Bebde famera kullandim hamile kaldim

Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah bizlerede dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…