• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde silik çizgi çıkması

Hayirlisi olsun inşallah sağlikli embriyo elde edibilir ve hamile kalirsiniz üzülmeyin adetinizi bekleyin ve sonra hemen doktorunuza gidin 🤗
Ay inş vardır diyorum 2 gündür yerimden bile kalkmıyorum adet olmayacak gibiyim hiç sanki acaba 0.000 çıkıp sonra yükselen var mı. Çok merak ediyorum çünkü olmadığım zamanlarda hep 0.006 0.08 falan çıkıyordu

Ay inş vardır diyorum 2 gündür yerimden bile kalkmıyorum adet olmayacak gibiyim hiç sanki acaba 0.000 çıkıp sonra yükselen var mı. Çok merak ediyorum çünkü olmadığım zamanlarda hep 0.006 0.08 falan çıkıyordu
Bitanem üzülmeni istemem ama yok gebelik adetini bekle demek istedim tüp bebek uzmanina görün adet olunca eğer tüp bebek uygun gorduyse doktor daha iyi bilir canim hayirlisi olsun

Benim ayaklarim isimniyor hormonlardan olabilir sizinki nasildi acaba
Benimde öyleydi canım bana hala ara sıra üşümeler gelir ama çok normal benim Bi kaç gün sürekli tansiyonum düşük çıktı mesela kan basıncı arttığından dolayı oluyormuş sende de olursa korkma yani çok fazla akıntım oluyo sancılarım hala hafif hafif oluyor aşırı mide bulantım var ve sürekli uyuyorum oturuyoken bile uyuyorum 😂

Bir gebeliğim oldu ve düşükle sonuçlandı hayırlısı inş
Benimde öyleydi canım bana hala ara sıra üşümeler gelir ama çok normal benim Bi kaç gün sürekli tansiyonum düşük çıktı mesela kan basıncı arttığından dolayı oluyormuş sende de olursa korkma yani çok fazla akıntım oluyo sancılarım hala hafif hafif oluyor aşırı mide bulantım var ve sürekli uyuyorum oturuyoken bile uyuyorum 😂
Sorma benimki varsa 4 haftasina girmiş aniden bicak saplar gibi ağrim var afedersin ic camaşirim islaniyor ha bire sonra kasiklarimin alti boyle sert sanki bişey var eskiden boştu hep şimdi dolgunluk ustune yatamiyorum resmen

Sorma benimki varsa 4 haftasina girmiş aniden bicak saplar gibi ağrim var afedersin ic camaşirim islaniyor ha bire sonra kasiklarimin alti boyle sert sanki bişey var eskiden boştu hep şimdi dolgunluk ustune yatamiyorum resmen
Aynen öyle oluyor canım benim gögüslerim de çok şiş ve sağ gögsüm daha çok büyük neden bilmiyorum

Kizlar adet günüme 4 gün var erken gebelikte cok silik cikmişti şimdi daha net dime :anneadayı:

Eklentiler

• IMG-20200208-WA0000.jpeg
    IMG-20200208-WA0000.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 102
Back