- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Luckyluck07
-
Evet kuzum daha net maşAllahCanim nerdesin yorum yapar misin bana
Inşallah bir sorun cikmaz keseyi görene kadae yureğim ağzima geliyor vallaEvet kuzum daha net maşAllah
3Evet kuzum daha net maşAllah
İnşAllah sağlıkla ilerler kuzum3
3 gün önce demiştim grupta erken gebelik testinde cikmişti cok silik 3 gün sonra bunu bu sabah yaptim şukur daha net cikti ne olur olmaz diye 2 tane almiştim boşa gitmesin onuda pazartesi yapayim cok güzel bir duygu rabbim herkeze yaşatsin inşallah yanniş işte yatmam gerek surekli ev iş guç nasil olcak bilmiyorum yatcam mecbur gelen giden oluyor onlarada erken diye soyleyemem hayirlisi olsun benim duşuklerim var daha önce rabbim birdaha yaşatmasin
Amin amin inşallah sagol canimİnşAllah sağlıkla ilerler kuzum
hayirli olsun bu sefer saglikla alirsin kucagina bebisini ..sahsen ben soylemek icin acele etmezdim bekle canim ..3
3 gün önce demiştim grupta erken gebelik testinde cikmişti cok silik 3 gün sonra bunu bu sabah yaptim şukur daha net cikti ne olur olmaz diye 2 tane almiştim boşa gitmesin onuda pazartesi yapayim cok güzel bir duygu rabbim herkeze yaşatsin inşallah yanniş işte yatmam gerek surekli ev iş guç nasil olcak bilmiyorum yatcam mecbur gelen giden oluyor onlarada erken diye soyleyemem hayirlisi olsun benim duşuklerim var daha önce rabbim birdaha yaşatmasin
Sagol allah razi olsun kimse bilmiyor ki zaten kocam bile bilmiyor onlem aldim benhayirli olsun bu sefer saglikla alirsin kucagina bebisini ..sahsen ben soylemek icin acele etmezdim bekle canim ..
hersey netlessin sende keyfini sur
Ben gordum var insallah kan testi yapsan cikar sanirimKizlar adet günüme 4 gün var erken gebelikte cok silik cikmişti şimdi daha net dime
Biraz daha bekle cnm yarin tekrarla belirginlesir varsaArkadaşlar merhaba. Sizce var mı Gebelik? Acile gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Adete 5gün var. Normal gebelik testi laboquick marka
Haklısın Canım. Daha çok erken. Uzun süredir bekliyorum. Hatta haftaya tüp bebeğe başlayacaktık. Ondan heyecanlandım.ama biraz daha beklemem lazım galibaBiraz daha bekle cnm yarin tekrarla belirginlesir varsa
Inşallah canim 2 test yaptim ikisinde de cikti bitane daha var onuda sabah yapcam saat 2 de doktor randevum var kendisi gün vermişti hayirlisi olsunBen gordum var insallah kan testi yapsan cikar sanirim
Sabah ilk idrarda birdaha yap kesinleşir bide kimseye soyleme bende soylemedin eşime bile duşuklerimde oluyor onun için bide kesin emin olmak istiyor insan hayirlisi olsun inşallah vardir yoksada sıkma canini tüp yaparsinHaklısın Canım. Daha çok erken. Uzun süredir bekliyorum. Hatta haftaya tüp bebeğe başlayacaktık. Ondan heyecanlandım.ama biraz daha beklemem lazım galiba
Sık sık idrara cikiyor musun sende 5 10 dakkada bir lavabodayim benAynen öyle oluyor canım benim gögüslerim de çok şiş ve sağ gögsüm daha çok büyük neden bilmiyorum
Hayırkısıyla güzel haberlerini alalım inşallahSabah ilk idrarda birdaha yap kesinleşir bide kimseye soyleme bende soylemedin eşime bile duşuklerimde oluyor onun için bide kesin emin olmak istiyor insan hayirlisi olsun inşallah vardir yoksada sıkma canini tüp yaparsin
Cikar tabi canim ama gitmeden bir gebelik testi daha yap kan sonucunu beklersen cok fazla sitres yapmazdin cunku sitres zararli yeni gebelere sabak ilk idrarla yap ama yada erken gebelkk testi yapHayırkısıyla güzel haberlerini alalım inşallahHeyacanımı eşim görünce hemen farkediyor.ondan saklayamıyorum yarın sabah kan vereyim diyorum. Adete 5gün kala çıkar mı acaba?
Elimde kalmadı testCikar tabi canim ama gitmeden bir gebelik testi daha yap kan sonucunu beklersen cok fazla sitres yapmazdin cunku sitres zararli yeni gebelere sabak ilk idrarla yap ama yada erken gebelkk testi yap
Sagol canim inşallah rabbim herkeze nasip eder bu duyguyuElimde kalmadı testsabredebilirsem önce test alıp yapmak daha mantıklı .seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Bende öyleyim canımSık sık idrara cikiyor musun sende 5 10 dakkada bir lavabodayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?