İnşallahBende şimdi okudum bence hamilesiniz
Gelmiyor kız bi türlü. Çatladık burdaBenimde merak ettiğim konulardan biri bu.
Ya canım benim hayırlı olsun nolur bana da dua et 1 hafta kaldı adetime bende bekliyorumKızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Ay şu ilgisiz doktorlar yok mu.. Çok şükür canım inan çok sevindim hakkındaKızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Sağolun arkadaşlar çok sancılı bir süreçti belirsizlik en kötüsüFilm gibi okudum buraya kadar, sonucu da okudum oh rahatladım. Mutlu son
Amin canım inşallah yarın doktora gidiyoruz bakalımKesen görünür canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah
Yaaaa ben demedim miiiiiKızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Evet ya bana sıkıntı yapan doktoru. İlgisiziliği oldu neyse buna şükür ediyorumAy şu ilgisiz doktorlar yok mu.. Çok şükür canım inan çok sevindim hakkında
Benim ilk olacak nasipse ve 4. Ayimizda oldu bu durum hiç bilgim yoktu böyle konularda burdan yazdiklariniz bana moral oldu çok tşk ederimYaaaa ben demedim miiiiiçok sevindim en kısa zamanda git bebişi gör inşallah
İnşallah canım en hayırlı bakire sende yaşarsın bu sonucu ve sağ salim kucağına alırsın bebisiniYa canım benim hayırlı olsun nolur bana da dua et 1 hafta kaldı adetime bende bekliyorum❤
Ah canım 4 senedir her ay test yapmış ve hayatında sadece ilk kez bu kadar kopkoyu bir çift çizgi görmüş bir hamiş olarak biliyordum seninde hamile olduğunu. İyiki gittin sonuna kadar. Pes edip oturmadın.Benim ilk olacak nasipse ve 4. Ayimizda oldu bu durum hiç bilgim yoktu böyle konularda burdan yazdiklariniz bana moral oldu çok tşk ederim
Tecrübe farklı birşey bir de doktorlardan daha çok bilgi aldığım yerdir burasiAh canım 4 senedir her ay test yapmış ve hayatında sadece ilk kez bu kadar kopkoyu bir çift çizgi görmüş bir hamiş olarak biliyordum seninde hamile olduğunu. İyiki gittin sonuna kadar. Pes edip oturmadın.
İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?