Benim kabızlığım hiç olmadı aksine ara ara İshalim oldu yaAy evet benimde çok gazım ve siskinligim var kabızlıkta çabası inşallah benimde iner davul gibiyim
Kabızlık için napıyosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kabızlığım hiç olmadı aksine ara ara İshalim oldu yaAy evet benimde çok gazım ve siskinligim var kabızlıkta çabası inşallah benimde iner davul gibiyim
Film gibi okudum buraya kadar, sonucu da okudum oh rahatladım. Mutlu son
Bende farklı günlerde 3 test yaptım böyle köyü çizgi var.Kızlar ben geldim güzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Bende farklı günlerde 3 test yaptım böyle köyü çizgi var.
Yurtdışında yaşıyorum sabah hastaneyi aradık 10 gün sonraya verdi randevu..
Nasıl gececek zaman bilmiyorum..
Bebek olacak8 haftalık o tarihte
Belki gec dollenmedir kimyasal olsa bu kadar belirgn olmazdi sanki testteDoktor söyledi hiç bir açıklama yapmadı sadece gebe değilsin dedi. Sonucum 2,41
İkinci gebelik olduğundan az çok daha temkinli davranabiliyorsun..Seninki de bariz canım hamilesin. hiç takma kafana 10 günü, folik asite devam et randevuna kadar, bebiş de iyice büyümüş olur
İlgili kişi hamile olduğunu açıklamış mesajlarda..Belki gec dollenmedir kimyasal olsa bu kadar belirgn olmazdi sanki testte
Üç ayda 4 kg almıştım. İştahım çok vardı ilk gebeligimde.O zaman rahat gebelik geçirenler sensin diyebiliriz bazen duyuyorum ne yesem çıkarttım diyenleri çok şükür benimkide anlattigin şekilde ilerliyor .Benimde şuan 9. Hafta içindeyiz ama göbek çıktı ve 2 ayda 2 kg almışım senin nasıl ilerliyor kilo alman şimdiden ben böyle gidersem sonumu düşünemiyorum
bu testler barizz bir şekilde pozitif şuan durum ne hamilemisin çok merak ettim:)Canım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.
Suan yazınızı okuyorum sonucunuz ne olduğunu bılmıyorum ınsallah son yazıya gelınce pozitiftir kelimesini okurum ve doktorlardan cekinmeyın ne sorcaksanız sorun ben asla çekinmem cnk babalarının hayrına bakmıyorlar bir liran eksık oldugunda yüzüne bile bakmazlarken üstüne birde para vercem bide cekincem ne saçma hiçte cekinmeyınAçıkçası doktorun tavrı beni üzdü göz temasından bile kaçınan bir bayandı çok ilgisizdi ve gerekrsiz bir sertlik var doktorda muayene bile etmedi zaten istemeye dahi korktum
Muhtemelen kimyasal gebelik oldu ßhcg de henüz sıfırlanmadı o yüzden testler pozitif. Benim yorumum böyle ama dr ne der bi sormak lazımKonu açılalı bayağı olmuş ama ben de bu ay tuhaf bir durum yaşıyorum. Adete 5 gün kala kan testim 0.200 çıktı adete 3 gün kala 2.03 2 gün kala 1.63 1 gün geçe 1.45 bugün de adet gibi pıhtılı birşey oldum. Karnım felaket ağrıyor. Ama 5 gün kaladan beri bugün de dahil idrar testlerim pozitif
Bugün adetim az önce beta hcg 2,14 çıktıMuhtemelen kimyasal gebelik oldu ßhcg de henüz sıfırlanmadı o yüzden testler pozitif. Benim yorumum böyle ama dr ne der bi sormak lazım
Bugün adetim az önce beta hcg 2,14 çıktı
Merhaba, beta hcg 5 altı değerler negatif kabul ediliyor. Attığınız kaset testlerin prospektüsünde de 10 hcg üzeri için duyarlıdır yazar. Bu testler maalesef pozitif değilBugün adetim az önce beta hcg 2,14 çıktı
Kızlar Selam, dün erken gebelik testi yaptım hiç reglime 7 gün vardı sonucun böyle çıkması beni çok şaşırttı. Akşamına dayanamadım acilde kan verdim 0.100 çıktı bunun nedenini bilen var mı? bugün reglime 6 gün kaldı. Ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilgi verirseniz çok sevinirim..
Eki Görüntüle 3423756 Eki Görüntüle 3423757
Sonuc ne oldu acabaKızlar Selam, dün erken gebelik testi yaptım hiç reglime 7 gün vardı sonucun böyle çıkması beni çok şaşırttı. Akşamına dayanamadım acilde kan verdim 0.100 çıktı bunun nedenini bilen var mı? bugün reglime 6 gün kaldı. Ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilgi verirseniz çok sevinirim..
Eki Görüntüle 3423756 Eki Görüntüle 3423757