evet ilk. Çok belli ettim dimiAy senin de ilk galibaaa
Yaaa inşallah gelsin sağlıkla senin yerine ben heyecanlandım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar testim pozitif kan negatif ??
- Konu Sahibi angel2622
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de ilk. Doğumu aklıma bile getirmedim sanırsın başkası doğuracak benim yerimeevet ilk. Çok belli ettim dimi
28 den sonra aklindan cikmayacakBenim de ilk. Doğumu aklıma bile getirmedim sanırsın başkası doğuracak benim yerime
Onu o zaman düşünürüm artık.28 den sonra aklindan cikmayacak
Durumum belirsiz henüz. Sezeryanla olma ihtimali var o yüzden düşünmüyorum henüz
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Herkese merhaba size danışmak istiyorum 29 mayıs bat günü ama olmadım bugün 5.gün çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı bu arada soranlar olur diye dün kan verdim 2.81 cıktı hemşire gebelik yok dedi ama hala gelen giden yok olcak gibi de değilim nasıl anlarım olup olmadığını bi an önce belirlensin istiyorum belirsizlik cok yoruyo beni
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Herkese merhaba size danışmak istiyorum 29 mayıs bat günü ama olmadım bugün 5.gün çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı bu arada soranlar olur diye dün kan verdim 2.81 cıktı hemşire gebelik yok dedi ama hala gelen giden yok olcak gibi de değilim nasıl anlarım olup olmadığını bi an önce belirlensin istiyorum belirsizlik cok yoruyo beni
Judycim sende mi hamissi. Ya hayırlı olsun çok geç fark ettim sağ salim kucağınıza alın insallahOnu o zaman düşünürüm artık.
Durumum belirsiz henüz. Sezeryanla olma ihtimali var o yüzden düşünmüyorum henüz
Canımm hayırlı olsun ben kendi derdimden sizi sormamisim ay çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah28 den sonra aklindan cikmayacak
Canım Mrb bence bir hafta içinde yine bir kan testi verirsen için rahat eder, idrar yaptın mı orda ne cikmistiKızlar merhaba yeni katıldım araniza esimle 1 yıldır çocuk istiyoruz bugün adet gunum(2haziran)kan testi verdim 2.16 kasiklarimda ve sırtımda 4 gündür ağrı var hic böyle olmamış ti . Bthcg değerim sonradan yükselir mi acaba
Canım ben yaklaşık 10 gün yaşadım o belirsizliği araya bayram falan girmişti. Ben adet olmamıştım goguslerde dolgunluk vardı halsizlik bitkinlik oluyordu ve idrar testlerim hep pozitif cikiyordu böylelikle 2. Kan tahlili da 10000 görmüştüm inşallah seninde gönlüne göre olurHerkese merhaba size danışmak istiyorum 29 mayıs bat günü ama olmadım bugün 5.gün çarşamba günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı bu arada soranlar olur diye dün kan verdim 2.81 cıktı hemşire gebelik yok dedi ama hala gelen giden yok olcak gibi de değilim nasıl anlarım olup olmadığını bi an önce belirlensin istiyorum belirsizlik cok yoruyo beni
Canım bence bir daha kan tahlili yaptir derim yukselmis olabilir bana fikir veren arkadaşlar benim testleri görünce benimkiler çok silikti ona rağmen hamile kaldım dediler seninde silik biraz ama yükselirse hamile olduğunu anlarsın git kan ver için rahat etsin aile hekimleri hemen alıp gönderiyorlar kani
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Dün akşamdan beri karin agrım var oldum sahip bakıyorum beyaz akıntı geliyo neden olur acabaCanım ben yaklaşık 10 gün yaşadım o belirsizliği araya bayram falan girmişti. Ben adet olmamıştım goguslerde dolgunluk vardı halsizlik bitkinlik oluyordu ve idrar testlerim hep pozitif cikiyordu böylelikle 2. Kan tahlili da 10000 görmüştüm inşallah seninde gönlüne göre olur
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Inşallah öyle olur canım olsam da olur ama bisey olsun diyorum artıkCanım ben yaklaşık 10 gün yaşadım o belirsizliği araya bayram falan girmişti. Ben adet olmamıştım goguslerde dolgunluk vardı halsizlik bitkinlik oluyordu ve idrar testlerim hep pozitif cikiyordu böylelikle 2. Kan tahlili da 10000 görmüştüm inşallah seninde gönlüne göre olur
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Pazartesi verdim çıkmadı cesaret edemiyorum bi daha cuma günü test yapmayı düşünüyorum olmazsam testte çıkmadan gitmem emin olmadanCanım bence bir daha kan tahlili yaptir derim yukselmis olabilir bana fikir veren arkadaşlar benim testleri görünce benimkiler çok silikti ona rağmen hamile kaldım dediler seninde silik biraz ama yükselirse hamile olduğunu anlarsın git kan ver için rahat etsin aile hekimleri hemen alıp gönderiyorlar kani
Evet canım ondan emin emin konuştum ya senle 14 haftalığızJudycim sende mi hamissi. Ya hayırlı olsun çok geç fark ettim sağ salim kucağınıza alın insallah
Yaptim fakat onu kan testinden bi kaç gün önce yapmistim polikistik over olduğum için doktorum kan testini öneriyordu ilkkez 2.16 görünce umutlandım canımCanım Mrb bence bir hafta içinde yine bir kan testi verirsen için rahat eder, idrar yaptın mı orda ne cikmisti
Ay maşallah size ya aramızda yakın olacak o zamanEvet canım ondan emin emin konuştum ya senle 14 haftalığız
Siz nasılsınız artık peki umarım herşey yolundadır tarama testi ise yaptırdınız mi sonuçlar güzeldir inşallahEvet canım ondan emin emin konuştum ya senle 14 haftalığız