• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif kan negatif ??

Arkadaşlar merhaba Polikistik over ım var. 5 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Adetim 9 gün gecikti şüphelenip 3 ayrı markadan aldığım testlerle idrar testi yaptım 3 üde pozitif çıktı fakat 2 nci çizgiler hafif silikti. Ertesi sabah direk doktora gittim kan testi yaptırdım beta hcg negatif 2,41 çıktı. Doktor açıklama yapmadı gebe değilsin dedi gönderdi. Kafam çok karıştı durum nedir?
Testler belki kuruma çizgisi idi. Bilemedim şimdi. Garip geldi. Doktor ultrasonla bakıp yok dedi ise yoktur. 5 tllik testlere de güvenmiyorum açıkçası. Ben kendim prodictor express almıştım tavsiye ederim. Dert edinmeyin,inşallah Allah nasip eder yoksa bile

Evet
Canım çok çokkk üzüldüm inan ki geçmiş olsun Allah bir dsha yaşatmasın 😣 ben de bugün sağlık ocağına gittim beta HCG baktırdım bakalım akşam 5 gibi sağlık ocagini arayıp öğreneceğim inşallah hayırlısı olur 🙏🏻
İnşallah gebelik gözükür canım stres yapma dinlen şimdilik telefonla da fazla uğraşma insanın olan aklida gidiyor rabbim pişman etmesin 🙏

Bence gitsen kalp atışı bile duyarsın kesin hamilesin. Belki ilk testte virgül yanlış koyulmuştur 241 dir sonucun. Hata olduğu kesin yani son testinden sonra çok yüksek bir değer çıkacak kesin.
Heyecanla bekliyoruz :KK49:

Bence gitsen kalp atışı bile duyarsın kesin hamilesin. Belki ilk testte virgül yanlış koyulmuştur 241 dir sonucun. Hata olduğu kesin yani son testinden sonra çok yüksek bir değer çıkacak kesin.
Heyecanla bekliyoruz :KK49:
Aslında şöyle birşey oldu onu da sizinle paylaşmak istiyorum kan verirken hemşireye aç tok fark eder mi demiştim o da yok beta HCG için fark etmez ama hemogramda istemiş doktorun onun için aç olmalısın demisti hemşire benden 2 tüp kan alındı sonucu aldığımda ise sadece beta HCG raporunu verdiler o an üzüntüden aklıma gelmedi ama şimdi düşünüyorum da hemogram sonucu neden çıkmamıştı hala da yok? Bugün sağlık ocağındaki kan almadaki hemşireye anlattım durumu benden 2 tüp alındı beta HCG için kaç tüp gerek diye o da ben şimdi bir tüp alicam yeterli oluyor dedi bence de benimtahlillerde bir karisiklik oldu gibi 😣 bakalım nasipte varsa göreceğiz bugün ama geçen gittiğimde 3 test loztof çıkınca kesin hamileyim diye beklentiye gitmiştim çok üzülmüştüm sonra kendime kızdım picoslusun bu kadar kolay hamile kalmak nerdeee diye düşündüm 😣 5 den sonra sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere destekleriniz için çok sağolun herkesle konuşulmuyor bu şeyler 🌸🙏🏻🙏🏻

Aslında şöyle birşey oldu onu da sizinle paylaşmak istiyorum kan verirken hemşireye aç tok fark eder mi demiştim o da yok beta HCG için fark etmez ama hemogramda istemiş doktorun onun için aç olmalısın demisti hemşire benden 2 tüp kan alındı sonucu aldığımda ise sadece beta HCG raporunu verdiler o an üzüntüden aklıma gelmedi ama şimdi düşünüyorum da hemogram sonucu neden çıkmamıştı hala da yok? Bugün sağlık ocağındaki kan almadaki hemşireye anlattım durumu benden 2 tüp alındı beta HCG için kaç tüp gerek diye o da ben şimdi bir tüp alicam yeterli oluyor dedi bence de benimtahlillerde bir karisiklik oldu gibi 😣 bakalım nasipte varsa göreceğiz bugün ama geçen gittiğimde 3 test loztof çıkınca kesin hamileyim diye beklentiye gitmiştim çok üzülmüştüm sonra kendime kızdım picoslusun bu kadar kolay hamile kalmak nerdeee diye düşündüm 😣 5 den sonra sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere destekleriniz için çok sağolun herkesle konuşulmuyor bu şeyler 🌸🙏🏻🙏🏻
Pcosla alakası yok yaa millet ne şartlarda hamile kalıyor pcos bunun en olur ihtimali. Bence de karışmış. Artık heyecanla bekliyoruz.bence direkt ultrasona gireydin keseyi de görürdün. Senin testinden bi tık silikti benim testim o gün vajinal ultrasonda keseyi gördüm

Pcosla alakası yok yaa millet ne şartlarda hamile kalıyor pcos bunun en olur ihtimali. Bence de karışmış. Artık heyecanla bekliyoruz.bence direkt ultrasona gireydin keseyi de görürdün. Senin testinden bi tık silikti benim testim o gün vajinal ultrasonda keseyi gördüm
Açıkçası doktorun tavrı beni üzdü göz temasından bile kaçınan bir bayandı çok ilgisizdi ve gerekrsiz bir sertlik var doktorda muayene bile etmedi zaten istemeye dahi korktum

Sonuçlandı mı durumunuz? Şu geldi aklıma; kimyasal gebelikti belki. Değerleriniz yükselmişti. Düşüşe geçmişti. Siz test yapınca pozitifti. Kan verince iyice düşmüştü çıkmadı kanda.

Açıkçası doktorun tavrı beni üzdü göz temasından bile kaçınan bir bayandı çok ilgisizdi ve gerekrsiz bir sertlik var doktorda muayene bile etmedi zaten istemeye dahi korktum
Var öyle insanlar. 🤦 İnşallah bu sefer başka yerde kan vermişsindir

Sonuçlandı mı durumunuz? Şu geldi aklıma; kimyasal gebelikti belki. Değerleriniz yükselmişti. Düşüşe geçmişti. Siz test yapınca pozitifti. Kan verince iyice düşmüştü çıkmadı kanda.
Yeni test yapmış kopkoyu çıkmış. Değeri düşmüş olamaz

Ilk kana gecip ondan sonra idrarda çıkmıyormu arkadaslar ben mi yanlış biliyorum. Testleri pozitif silikte degl şasrdm

İlk sefer 3 test yapmıştım hatta 3. Dünü kan verdiğim gün yine yapmistim ayrıca kimyasal gebelik olsa kanamam olurdu diye düşünüyorum dün bir test daha yaptım onda da poztifdi fotosunu paylaştım bir iki sayfa geride ve mide bulantılarım goguslerde aşırı hassasiyet var akıntım oluyor sanıyorum ki adet oldum ama değil kabızlık başladı ya benim psikolojim bozuldu böyle şeyler vücudumun oyunu ya da biseyler var 🤔

Son düzenleme:
Bende öyle biliyorum doktorda zaten kan testini görünce hamile değilsin adet olmayı bekle dedi 🤷🏻‍♀️
Belki kimyasal gibi bisey geçirmişsndir deger bi anda düşüyo diye biliyorum yoksa da bundan sonra saglklı bi gebeligin olur inşallah bu sekilde olup sonradan saglkli gebelik geçiren baya kadn var hayırlısı neyse o olsun senin icin

Var öyle insanlar. 🤦 İnşallah bu sefer başka yerde kan vermişsindir
Bugün sabah Sağlık ocağına gittim bu sefer doktor hanıma dün idrar testi yaptım poztif cikti diyince hamilesindir o zaman dedi ama eski testlerden ve kan tahliliden bahsedince bir daha bakılsın dedi sonuçlar 16.30-17.00 arasında beli olurmus 🙏🏻🙏🏻
Devlet Hastanesi'nde gittim o doktoru da e nabizda değerlendirdim umarım birileri görür değerlendirmemi

Back