• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif kan negatif ??

Ben hemsireyim bence kim dediyse uydurmuş 54,e negatif denmesi imkansız on üstü pozitiftir sadece emin olmak için iki gün sonda gelin terar edin denir amaç sağlıklı bir gebelik mi iki katına çıkıyor mu vs vs neyse hemsjre de zaten sonuc söylemio ama .... İnşallah herkes o istediği sonucu görür duam bu yönde. Bence konu sahibi de hamile diye dusunyrm
Canım bilmem orasını ama bi kişi değil bi kaç kişide böyle durum oldu. Hatta kızdım nasıl olur da değerinizi öğrenmeden çıkar gelirsiniz net değerinizi öğrenin diye. Ben Türkiye de yaşamıyorum haliyle bilmiyorum. Benim yaşadığım yerde hemşireler söyler yada özel yerde girişte oturanlar mail atarlar sana. Ama eminim burda bi kaç kız hemşire negatif dedi dediler. Hem her hemşire ve doktor senin gibi duyarlı olmuyor ki.
Bence de ortada bir gebelik var kimyasal mı ya da yeni başlayan gebelik yükselmekte olan bi değer mi bilemiyorum tekrar kan vermesi gerek. Ya sıfırlanacak ya da artacaktır

Ben hemsireyim bence kim dediyse uydurmuş 54,e negatif denmesi imkansız on üstü pozitiftir sadece emin olmak için iki gün sonda gelin terar edin denir amaç sağlıklı bir gebelik mi iki katına çıkıyor mu vs vs neyse hemsjre de zaten sonuc söylemio ama .... İnşallah herkes o istediği sonucu görür duam bu yönde. Bence konu sahibi de hamile diye dusunyrm
Canım sen hemşire olarak ne tavsiye edersin doktorum hiç bir şekilde açıklama yapmadı acaab aile hekimine mı gitsem ?

Ben kan testinden bir gün önce ikitane ve kanı vereceğim gün de bir tane olmak üzere toplamda 3 tane idrar testi yaptım sizce tekrar kan ya da idrar yaptırmalı miyim
Kan yaptırma gibi bi durumun varsa yaptırmalısın. O değerinin ya sıfırlandığını göreceksin (bu zaman kimyasal gebelik yaşamış oluyordun), ya da yükseldiğini göreceksin inşallah ( bu zaman da normal gebeliğin başlangıcındasındır). İnşallah gönlünce olsun 🤲 konuyu takipteyim çok merak ediyorum

Canım ben diyorum ki idrarı 3-4 gün önce yapıp kan testini mesela bugün yapmış olsa kimyasal yaşıyor olabilir çünki kan değeri 0 değil 2,41. benim negatiflerim hep sıfırdı 1 bile değildi.

Evet evet mantıklı. Çok mantıklı.
Atıyorum idrar testi yaptığında 10dur sallıyorum. Kan testine gittiği gün değer düşmüştür 2.40a. Bu mantıklı.

Bazen kanda daha geç çıkıyor. Bende test yaptırdgmda iki kusur çıkmıştı negatf dedi doktor ama sonra doksan cikti. Zaten iki kusur evet negatif ama gebelik olmasaydı iki bile çıkmazdi bence siz gebesiniz sadece Zaman erken
Canım siz ne zaman ikinciye kan verdiğiniz yani aradan ne kadar geçince HCG yukseldi

Canım çok emin değilim ama pco ve idrar yolu enfeksiyonu yalancı çizgi çıkartıyor diye duymuşluğum var ama aslı astıra var mı bilemem şuda var bazı insanların idrardan pozitif çıkıp kanda sonradan çıkabiliyor normal de mantıken saçma ilk kana geçip sonra idrara geçen bir hormon ama başına gerçekten gelen bir kaç kişi duymuştum.
Yarın farklı bir hastanede tekrardan test ver kesinlikle. İnşallah gönlünce çıkar sonucun 🙏🏻🙏🏻

Kan yaptırma gibi bi durumun varsa yaptırmalısın. O değerinin ya sıfırlandığını göreceksin (bu zaman kimyasal gebelik yaşamış oluyordun), ya da yükseldiğini göreceksin inşallah ( bu zaman da normal gebeliğin başlangıcındasındır). İnşallah gönlünce olsun 🤲 konuyu takipteyim çok merak ediyorum
İlgendiginiz için çok tşk ederim evimin altında sağlık ocağı var gidip kan tahlilini yeniden yaptırabilirim umarım dediğiniz gibi olur bende burdan sonuçları paylaşırım 🙏🏻

Canım sen hemşire olarak ne tavsiye edersin doktorum hiç bir şekilde açıklama yapmadı acaab aile hekimine mı gitsem ?
Sizin adet gününüz. Bellimi yani. Adetiniz düznsiz mi olur asil sonuç adet günü gecikince. Çıkıyor o yüzden soruyorum. Bence yarın aile hekimine test yaptırın. Zaten gebeysen şuan iki den yuksek bir degerdedir bir günde bile yukselio

Sizin adet gününüz. Bellimi yani. Adetiniz düznsiz mi olur asil sonuç adet günü gecikince. Çıkıyor o yüzden soruyorum. Bence yarın aile hekimine test yaptırın. Zaten gebeysen şuan iki den yuksek bir degerdedir bir günde bile yukselio
Hayır adet günlerim bir ay 35 bir ay 38 bir ay 33 düzensiz yani şuan ise adet bitiminden 48 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım son 3 yıldır ki kayıtlarda ise bu kadar gün adet olmadığım olmamıştı😯

Aylardir bende aynısını yasiyorum sizin gibi pozitif böyle kanda negatif benimde tesyler 4aydir boyle çıkıyor ben artik ne yest nede kan testi yaptiriom yoruldum biraktim ugrasmayi idrar kiyle aakali yada hormonlarla oyle demisti doktor
Ya aylardır böyle derken o zaman aylardır adet olmuyormusun süreç nasıl ilerliyor merak ettim

Hayır adet günlerim bir ay 35 bir ay 38 bir ay 33 düzensiz yani şuan ise adet bitiminden 48 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım son 3 yıldır ki kayıtlarda ise bu kadar gün adet olmadığım olmamıştı😯
O zaman geç döllenmedir canım. Güzel haberlerini bekliyorum 😍

Ya aylardır böyle derken o zaman aylardır adet olmuyormusun süreç nasıl ilerliyor merak ettim
Yok olmuyorum korunma ignesi yaptirmistim oda adeti kesti 1 senedir adet de görmüyorum

Back