İdrar testim pozitif kan negatif ??

Kızlar ben geldim güzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun

Elhamdülillah... Canımm çok tebrik ederim o kadar sevindim ki anlatamam inşallah sağlıkla afiyetle geçer hamileliğin, hayırlı olsunn

Bak gördün mü hay maşaallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sen şimdi ultrasona girsen keseyi bebeği felan da görürsün bu değerle bende 2800ken nokta kadar görmüştük keseyi

Arkadaşlar herkese merhabalar bugün doktora gittim kontrole sizlerinde dediği gibi doktor bana ooo sen bebeği büyütüp gelmişsin dedi kalp atışı kese herşeyi gördük şuan 1.63 cm miş minigimiz 8 haftalık olduğunu söyledi. Testlerden bahsettiğim de ise o sonuçta bir yanlışlık olmuş bence dedi .
Bir de pcoslulae hamile kalamaz diyorlar bak ne güzel 3 ay da kendiliğinden hamile kalmışsın dedi. İnşallah başka arkadaşlarıma da burdan moral olur Allah isteyen herkese en güzel vakitte nasip etsin

O zaman geç döllenmedir canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba soruyu soran arkadaşın yaşadığı durumu bende yaşıyorum şuan adetim 10 gün gecikti gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda 0.31 çıktı geç döllenme olabilir mi yarın kan testi vereyim mi bir daha sizce

Merhaba canım. Tabiiki olabilir. 20gün sonra kanda çıkıyor kimisinin. Adete yakın zamanda döllenme olduysa genelde öyle olur. Ama sen yine testinin fotosunu yükle canım bi bakalım.

Şuan çok az soluk kahverenginde lekelenmem var yarın sabah bir daha test yapmayı düşünüyorum

O kadar heyecanla ve merakla takip ettimki.. Aslında biraz da sonucu tahmin ediyordum cunku benim testim seninkinden cok daha silik çıkmıştı. Ama bu kadar karmasaya girmemistim ben cunku testten 8-9 gun sonra kan tahlili yaptirdim. Yani isi biraz garantiye aldim o kadar cok sevindim ki, gözün aydın. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin, hamişlere de saglikla kucagina almayi nasip etsin. Öyle özel ve güzel şeyler ki

miyaww__ ve Judy_K o kadar içtensiniz ki, size de bayıldım

Yaaa
Çok tatlısın canım
Çok ilginç konuydu evet film gibi resmen hepimiz heyecanla takip ettik. Mutlu sonla bitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…