Yeni gebesin, ben geçtim o yollardan. İstediğin zaman sorabilirsin bilmediğin şeyleri canım.Tecrübe farklı birşey bir de doktorlardan daha çok bilgi aldığım yerdir burasi
Çok sağol canım bakalım kontrollerimize de gidelim herkesin evladiyla benimkide sağlıklı sıhhatli olsun çok aama çok tşk ederim burdan herkese çok destek oldunuzYeni gebesin, ben geçtim o yollardan. İstediğin zaman sorabilirsin bilmediğin şeyleri canım.
Kızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Aynen canımcım ben dedim gidersen bebişi de görürsün o koyulukla diyeEehh tam tahmin ettiğimiz gibiii
Bak gördün mü hay maşaallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sen şimdi ultrasona girsen keseyi bebeği felan da görürsün bu değerle bende 2800ken nokta kadar görmüştük keseyiKızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
Merhaba soruyu soran arkadaşın yaşadığı durumu bende yaşıyorum şuan adetim 10 gün gecikti gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda 0.31 çıktı geç döllenme olabilir mi yarın kan testi vereyim mi bir daha sizceO zaman geç döllenmedir canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım. Tabiiki olabilir. 20gün sonra kanda çıkıyor kimisinin. Adete yakın zamanda döllenme olduysa genelde öyle olur. Ama sen yine testinin fotosunu yükle canım bi bakalım.Merhaba soruyu soran arkadaşın yaşadığı durumu bende yaşıyorum şuan adetim 10 gün gecikti gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanda 0.31 çıktı geç döllenme olabilir mi yarın kan testi vereyim mi bir daha sizce
Merhaba canım. Tabiiki olabilir. 20gün sonra kanda çıkıyor kimisinin. Adete yakın zamanda döllenme olduysa genelde öyle olur. Ama sen yine testinin fotosunu yükle canım bi bakalım.
O kadar heyecanla ve merakla takip ettimki.. Aslında biraz da sonucu tahmin ediyordum cunku benim testim seninkinden cok daha silik çıkmıştı. Ama bu kadar karmasaya girmemistim ben cunku testten 8-9 gun sonra kan tahlili yaptirdim. Yani isi biraz garantiye aldimKızlar ben geldimgüzel haberlerle beta HCG 10.000 hepinizden Allah razı olsun
YaaaO kadar heyecanla ve merakla takip ettimki.. Aslında biraz da sonucu tahmin ediyordum cunku benim testim seninkinden cok daha silik çıkmıştı. Ama bu kadar karmasaya girmemistim ben cunku testten 8-9 gun sonra kan tahlili yaptirdim. Yani isi biraz garantiye aldimo kadar cok sevindim ki, gözün aydın. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin, hamişlere de saglikla kucagina almayi nasip etsin. Öyle özel ve güzel şeyler ki
miyaww__ ve Judy_K o kadar içtensiniz ki, size de bayıldım
Çok şükürYaaa
Çok tatlısın canım
Çok ilginç konuydu evet film gibi resmen hepimiz heyecanla takip ettik. Mutlu sonla bitti çok şükür
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çok az kalmış yaaÇok şükür
Sizsiniz tatlı
Ay senin de ilk galibaaaJudy_K sus kiz sus. Aklima getirmemeye çalışıyorum. Gercekten az kaldi.
Amiiinnn hepimiz inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?