• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
229
43
13
30
Merhabalar gebelik belirtileriniz ne kadar sürede başladı ya da döllenmr sürecinde bulantısı olan oldu mu 17 snde pik gördm günleri değerlendirdik fakat 3 gündür sabah uykudan uyandıran bi bulantı var yemek yerken de aynı şekilde ve beyaz fazla akıntım var bunlar döllenmeyle alakalı olabilir mi yaşayan pozitif sonuç alan oldu mu ben teste 17 snde başladm ama öncesinde Dr ilişki oldu bu arada

Merhabalar gebelik belirtileriniz ne kadar sürede başladı ya da döllenmr sürecinde bulantısı olan oldu mu 17 snde pik gördm günleri değerlendirdik fakat 3 gündür sabah uykudan uyandıran bi bulantı var yemek yerken de aynı şekilde ve beyaz fazla akıntım var bunlar döllenmeyle alakalı olabilir mi yaşayan pozitif sonuç alan oldu mu ben teste 17 snde başladm ama öncesinde Dr ilişki oldu bu arada
Yani gebelik bu kadar erken belirti vermez şuan çok erken. İlişkinin ardından 12-14 gün sonra en erken belirtileri verir.

Ovülasyon 17 Şubat'ta başladı 3 4 gündür kasıklarm sanki şişmiş gibi ağrıyor yaşayan oldu mu

Back
X