İdrar testi

Arkadaşlar akıl danışmak istedim bu konuda tecrübesiz olduğum için neden burda zamanımı harcayayım olmayan bir konu için zaten iyi değilim lütfen yargılamayı bir kenara bırakın
Insanlarin fake diye dusunmesinin sebebi su an hamile kalma ihtimalinin cok dusuk olmasi. Bir test daha yapamaz misin?

Gerçekten sürtünme ve üstüne boşalma oldu inanın .yani bir ay oldu adetimin bittiği günlere denk geldi hemen hemen
biz ne desek şu an yalan olur sen bi test daha yapman daha iyi olucak senjn açından

İstemeyince değil de hiç aklında yokken oluyor. Beynin onu düşünmemesi gerekiyor. Bende bu ay öyle oldu. Taşınmaydı virüstü karantinaydı derken aklımdan uçmuş gitmiş. Tüp bebekle bile başarısız olan ben kendiliğinden nasıl olduysa hamile kaldım hala şaşkınım. Düşünmemek odaklanmamak lazım. Allah razı olsun inşallah senin de olur 🤲
Yaa ne güzel Bende taşınacam ama daha cok var 🤣 kafamı başta türlü karıştıramıyorum o ay belki düşünmem Ama bu ayda Ovu testi felan yaptım bakalm Artk Pes edicdm yoksa sağ salim kucağına al sende 🙈 bebişini

Benim kv birsey anlatmıştı bana bende yok artık imkansız demiştim eğer bu gerçekse birdaha hiç bir şeye sasirmayacagim😳😳

Zar dururken hamile kalma ihtimalin düşük olsa da var birliktelik olduktan sonra hemen kalkmadıysan yattıysan içeri gidebileceğini okumuştum spermlerin bide tam girişe boşalmış olması lazım . Umarım değilsinizdir ama ihtimali de unutmayın ve kan testi yaptırın haftaiçi

Zar dururken hamile kalma ihtimalin düşük olsa da var birliktelik olduktan sonra hemen kalkmadıysan yattıysan içeri gidebileceğini okumuştum spermlerin bide tam girişe boşalmış olması lazım . Umarım değilsinizdir ama ihtimali de unutmayın ve kan testi yaptırın haftaiçi
Hastanede mi sağlık ocağında mı sonra kayda geçer mi bu bilgi

Ama şuan evlenemem çok kritik bir dönem okul sınavlar ne yapacağımı bilmiyorum
O zaman bir an önce bir kadın doğuma başvur bu ilişki nezaman oldu en son nezaman adet gördün hesapla on hafta olmuş bebek kesinlikle kürtaj olmuyor ki aldırmanı istemem ben zorunlu oldum psikolojim yeni yeni iyileşti erkek arkadaşın ne diyor bu duruma

Ama şuan evlenemem çok kritik bir dönem okul sınavlar ne yapacağımı bilmiyorum
Kaçıncı sınıfsın ki? Ya aslında ekstra çaba ile her şeyin üstesinden gelmek mümkün. Ama ailenin de bakışı önemli. Onlar ne der?
Gerçekten konu doğru ise çok talihsiz birisin. Çoğu kişinin yapıp da dert olmadığı durum sana dert olmus.

X