• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testi sonucu

deniza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
7
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim
adetim 4 gün gecikti oncomed marka gebelik testi aldım 4 saat tutup yaptım negatif çıktı bu marka test güvenilir mi ? bir daha test yapmam gerekir mi. hala adet olmadı testi dün yapmıştım.tecrübesizim yardımlarınızı esirgemeyin

Canım birkaç gün bekle adet olmazsan tekrar yaparsın.. Ama o zamanda negatif olursa doktora görün, düzensizliğin nedenini öğrenmiş olursun..

teşekkür ederim bilgin varsa söyler misin yanlış çıkma olasılığı kaç bunların? ilk defa yapıyorumda ben

Eğer ki geç döllenme olmuşsa ve beta hcg seviyen yükselmemişse, o zaman negatif çıkar. Hamileysen yanlış çıkması seviyenin yükselmemesindendir yanii. Ya da hamile değilsindir tabi.. Birkaç gün daha geciksin sonrasında bakarsın tekrardan... Bebek istiyor muydun cnm?

Canım merhaba

İdrar testi 7-10 gun gibi adet gecikmesinde kesin sonuç verir. Bence en kısa sürede kan testi yaptır. Hakkına hayırlısı olsun..:34:

testin üstende 20 ml ve üstü gibi birşey yazıyordu bu değer kaç haftalıkken çıkıyor?

kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. henüz yumurtalama günümün üstünden 5 güncük geçti, beslenme düzenimi de değiştirmedim. Buna rağmen son birkaç gündür sürekli kilo alıyorum, kasığım nasıl geriliyor, yumurtalıklarım yanıyor, kasığım göbeğimi ittiriyor sanki sıkı lastikli bir kıyafet giymişim de lastiği göbeğimi sıkıyormuş gibi. aynısını hisseden var mı? bu gebelik belirtisi mi yoksa farklı bir rahatsızlığım mı var acaba, fikri olan var mı?

oncomed gebelik testinden bende yaptım ve gecikmem 7. gününde sizce hata payı yüksek mi kan testi yapmalı mıyım kafamm çok karışıkk

Back