YUMURTADIKTAN 12 GÜN SONRA GEBELİK TESTİ!

Sadece gynoseed jel ve folik asit kullanıyorum. Ovülasyon testiyle de takip ediyorum günleri ona göre değerlendirdim. Bata daha 11 gün var bekliyorum🥹
Ay inşallah olur arkadaşım. Benimde yumurtlama o kadar erken oldu ki reglim bitti 3. Günü yumurtlama oldu. Şaşırdım:) şimdi reglye 17 gün var fakat yumurtlama gününden saymalıyım 13 gün kaldı

Ay inşallah olur arkadaşım. Benimde yumurtlama o kadar erken oldu ki reglim bitti 3. Günü yumurtlama oldu. Şaşırdım:) şimdi reglye 17 gün var fakat yumurtlama gününden saymalıyım 13 gün kaldı
İnşallah hepimize nasip olur canım🙏 Aşağı yukarı aynı zamanda öğreneceğiz varsa. Erken yumurtlama görenlerde ikinci kez yumurtlama olabiliyor, testlere devam et bence. Bakarsın ikiz olur🥹

İnşallah hepimize nasip olur canım🙏 Aşağı yukarı aynı zamanda öğreneceğiz varsa. Erken yumurtlama görenlerde ikinci kez yumurtlama olabiliyor, testlere devam et bence. Bakarsın ikiz olur🥹
Evet öyle yapacağım. Ben pcos olduğumu öğrendim 4 ay önce. :) yumurtlama farklı oluyor o yüzden yine de takip edeceğim:) inşallah ikiz olur çok istiyorum:)

Ayyy çoook sevindim kaç haftalıksın
Yok daha yumurtlama yeni oldu değerlendirdim 10 gün sonra belli olacak gebelik oldumu olmadımı diye. Ama bilemiyorum, böyle sıcak basıyor tuhafım.4 gün oldu yumurtlama olalı. 6 10 gün arası döllenme oluyor.hcg yükselişi içinde 14 gün beklenmeli. :))))

İnşallah Rabbim hepimizin gönüne göre verir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻

Ben yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Merhabalar. 18-19-20-21 Kasım yumurtlama ve çatlama günlerimdi. Gynoseed jel kullandım hepsinde de, bir gebenin günlüğünden almıştım inolac ve inovitol de kullanıyorum 1 buçuk aydır. Sizde olmuş mudur 😏 pcos ve adet düzensizliği var bende 4 5 aydır deniyoruz olmuyor arkadaşınızın süreci nasıldı ne zaman gebe kaldı

Yok daha yumurtlama yeni oldu değerlendirdim 10 gün sonra belli olacak gebelik oldumu olmadımı diye. Ama bilemiyorum, böyle sıcak basıyor tuhafım.4 gün oldu yumurtlama olalı. 6 10 gün arası döllenme oluyor.hcg yükselişi içinde 14 gün beklenmeli. :))))
Canım merhaba denedinmi jeli bizde aldık 1 kere deneme amaçlı kullanayım dedim Ama tam sıkamadık senede oldumu böyle sorun ilk defa kullanınca cahilligime verin 😂

Merhabalar. 18-19-20-21 Kasım yumurtlama ve çatlama günlerimdi. Gynoseed jel kullandım hepsinde de, bir gebenin günlüğünden almıştım inolac ve inovitol de kullanıyorum 1 buçuk aydır. Sizde olmuş mudur 😏 pcos ve adet düzensizliği var bende 4 5 aydır deniyoruz olmuyor arkadaşınızın süreci nasıldı ne zaman gebe kaldı
Merhaba jeli nasıl kullandiniz acaba ben beceremedim

Merhaba jeli nasıl kullandiniz acaba ben beceremedim
Ben de sokmayı zor becerdim dedim niye girmiyor bu iyice ileri sokulması gerektiğini diyorlardı da. Canım benim 18 Kasım pik oldu testim akşam gördüm 5-6 gibi. Gece içime sıktım hepsini 1 dk sonra da ilişkiye girdik. 19 ve 20 Kasımda da pikti testim. Ama 20 Kasımda 19 Kasıma göre azıcık açılmıştı T bölümü. 21 Kasımda silikleşmişti ama çatlama oldu heralde diye 18-19-20-21 değerlendirdik. Zorla. Hepsinde de ilişkiden 1 dk önce sıktım vajinadan içeriye sonra ilişkiye girdik

Eklentiler

• 4239763e-f51f-4c36-a748-af87ca3324a9.jpeg
    4239763e-f51f-4c36-a748-af87ca3324a9.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 4
Ben de sokmayı zor becerdim dedim niye girmiyor bu iyice ileri sokulması gerektiğini diyorlardı da. Canım benim 18 Kasım pik oldu testim akşam gördüm 5-6 gibi. Gece içime sıktım hepsini 1 dk sonra da ilişkiye girdik. 19 ve 20 Kasımda da pikti testim. Ama 20 Kasımda 19 Kasıma göre azıcık açılmıştı T bölümü. 21 Kasımda silikleşmişti ama çatlama oldu heralde diye 18-19-20-21 değerlendirdik. Zorla. Hepsinde de ilişkiden 1 dk önce sıktım vajinadan içeriye sonra ilişkiye girdik
Anlamadığım benim tam yazamıyorum afedersiniz illa sıkma yerine gelene kadar olan kısım girmesimi gerek çok afedersiniz açık açık yazdım çünkü üzerindede bişey yazmıyor o konuyla alakalı hiç kullananda yok çevremde . Aslında çok güzel değerlendirmiş siniz yumurtlamadan önce 2 günde çok önemli olduğunu söylüyorlar siz catlamada degerlendirmissiniz gerisi takdir ilahi ama jel beklediğim gibi değildi yani kullanimi biraz zor gibi geldi bana

X