- Konu Sahibi meryem2132
Çoğu kişide işe yaramış ben geçen ay kullandım maalesef olmadı. Bu ay da kullandım bende de işe yarar inşallahBen yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kişide işe yaramış ben geçen ay kullandım maalesef olmadı. Bu ay da kullandım bende de işe yarar inşallahBen yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Ama şey inolac inovitol magnezyum jel fosil asit. Yumurtlama testi mutlaka olmalı zaten. Bu şekilde denediniz miÇoğu kişide işe yaramış ben geçen ay kullandım maalesef olmadı. Bu ay da kullandım bende de işe yarar inşallah
Amin inşallah herkes sonuçlarını buraya yazsınBende bu ay kullanıcam inşallah, güzel haberlerle geliriiiiz inşallah
Sadece gynoseed jel ve folik asit kullanıyorum. Ovülasyon testiyle de takip ediyorum günleri ona göre değerlendirdim. Bata daha 11 gün var bekliyorumAma şey inolac inovitol magnezyum jel fosil asit. Yumurtlama testi mutlaka olmalı zaten. Bu şekilde denediniz mi
Ay inşallah olur arkadaşım. Benimde yumurtlama o kadar erken oldu ki reglim bitti 3. Günü yumurtlama oldu. Şaşırdım:) şimdi reglye 17 gün var fakat yumurtlama gününden saymalıyım 13 gün kaldıSadece gynoseed jel ve folik asit kullanıyorum. Ovülasyon testiyle de takip ediyorum günleri ona göre değerlendirdim. Bata daha 11 gün var bekliyorum
İnşallah hepimize nasip olur canım Aşağı yukarı aynı zamanda öğreneceğiz varsa. Erken yumurtlama görenlerde ikinci kez yumurtlama olabiliyor, testlere devam et bence. Bakarsın ikiz olurAy inşallah olur arkadaşım. Benimde yumurtlama o kadar erken oldu ki reglim bitti 3. Günü yumurtlama oldu. Şaşırdım:) şimdi reglye 17 gün var fakat yumurtlama gününden saymalıyım 13 gün kaldı
Evet öyle yapacağım. Ben pcos olduğumu öğrendim 4 ay önce. :) yumurtlama farklı oluyor o yüzden yine de takip edeceğim:) inşallah ikiz olur çok istiyorum:)İnşallah hepimize nasip olur canım Aşağı yukarı aynı zamanda öğreneceğiz varsa. Erken yumurtlama görenlerde ikinci kez yumurtlama olabiliyor, testlere devam et bence. Bakarsın ikiz olur
Hadi bakalım güzel haberini bekliyorumBuraya da yazz lütfenEvet öyle yapacağım. Ben pcos olduğumu öğrendim 4 ay önce. :) yumurtlama farklı oluyor o yüzden yine de takip edeceğim:) inşallah ikiz olur çok istiyorum:)
Ayyy çoook sevindim kaç haftalıksınBenim jel yetişmeden pik gördüm. :) bakalım 10 gün sonra sonuç ne olacak.
Ben trendyoldan aldım bir gebenin günlüğü diye sayfa var ordan da alabilirsinPeki nerden almam gerekiyor
Ovulasyon takibi yapıcaksın yumurtlama günü ve çatlama günü 3 gün üst üstte ilişkiye giriceksin jelide ilişkiye girmeden önce bir kaç dakika önce vajinana sıkıp ilişkiye giriceksinŞimdi baktım da 8 günlük müş nasıl kullanıcam
Yok daha yumurtlama yeni oldu değerlendirdim 10 gün sonra belli olacak gebelik oldumu olmadımı diye. Ama bilemiyorum, böyle sıcak basıyor tuhafım.4 gün oldu yumurtlama olalı. 6 10 gün arası döllenme oluyor.hcg yükselişi içinde 14 gün beklenmeli. :))))Ayyy çoook sevindim kaç haftalıksın
Ovulasyon takibi yapıcaksın yumurtlama günü ve çatlama günü 3 gün üst üstte ilişkiye giriceksin jelide ilişkiye girmeden önce bir kaç dakika önce vajinana sıkıp ilişkiye giriceksin
Merhabalar. 18-19-20-21 Kasım yumurtlama ve çatlama günlerimdi. Gynoseed jel kullandım hepsinde de, bir gebenin günlüğünden almıştım inolac ve inovitol de kullanıyorum 1 buçuk aydır. Sizde olmuş mudur pcos ve adet düzensizliği var bende 4 5 aydır deniyoruz olmuyor arkadaşınızın süreci nasıldı ne zaman gebe kaldıBen yeni aldım kullanamadım henüz. Bir arkadaşıma söylemiştim o benden önce kullandı şuan hamile.:)
Canım merhaba denedinmi jeli bizde aldık 1 kere deneme amaçlı kullanayım dedim Ama tam sıkamadık senede oldumu böyle sorun ilk defa kullanınca cahilligime verinYok daha yumurtlama yeni oldu değerlendirdim 10 gün sonra belli olacak gebelik oldumu olmadımı diye. Ama bilemiyorum, böyle sıcak basıyor tuhafım.4 gün oldu yumurtlama olalı. 6 10 gün arası döllenme oluyor.hcg yükselişi içinde 14 gün beklenmeli. :))))
Merhaba jeli nasıl kullandiniz acaba ben beceremedimMerhabalar. 18-19-20-21 Kasım yumurtlama ve çatlama günlerimdi. Gynoseed jel kullandım hepsinde de, bir gebenin günlüğünden almıştım inolac ve inovitol de kullanıyorum 1 buçuk aydır. Sizde olmuş mudur pcos ve adet düzensizliği var bende 4 5 aydır deniyoruz olmuyor arkadaşınızın süreci nasıldı ne zaman gebe kaldı
Ben de sokmayı zor becerdim dedim niye girmiyor bu iyice ileri sokulması gerektiğini diyorlardı da. Canım benim 18 Kasım pik oldu testim akşam gördüm 5-6 gibi. Gece içime sıktım hepsini 1 dk sonra da ilişkiye girdik. 19 ve 20 Kasımda da pikti testim. Ama 20 Kasımda 19 Kasıma göre azıcık açılmıştı T bölümü. 21 Kasımda silikleşmişti ama çatlama oldu heralde diye 18-19-20-21 değerlendirdik. Zorla. Hepsinde de ilişkiden 1 dk önce sıktım vajinadan içeriye sonra ilişkiye girdikMerhaba jeli nasıl kullandiniz acaba ben beceremedim
Testlerim de bunlarMerhaba jeli nasıl kullandiniz acaba ben beceremedim
Anlamadığım benim tam yazamıyorum afedersiniz illa sıkma yerine gelene kadar olan kısım girmesimi gerek çok afedersiniz açık açık yazdım çünkü üzerindede bişey yazmıyor o konuyla alakalı hiç kullananda yok çevremde . Aslında çok güzel değerlendirmiş siniz yumurtlamadan önce 2 günde çok önemli olduğunu söylüyorlar siz catlamada degerlendirmissiniz gerisi takdir ilahi ama jel beklediğim gibi değildi yani kullanimi biraz zor gibi geldi banaBen de sokmayı zor becerdim dedim niye girmiyor bu iyice ileri sokulması gerektiğini diyorlardı da. Canım benim 18 Kasım pik oldu testim akşam gördüm 5-6 gibi. Gece içime sıktım hepsini 1 dk sonra da ilişkiye girdik. 19 ve 20 Kasımda da pikti testim. Ama 20 Kasımda 19 Kasıma göre azıcık açılmıştı T bölümü. 21 Kasımda silikleşmişti ama çatlama oldu heralde diye 18-19-20-21 değerlendirdik. Zorla. Hepsinde de ilişkiden 1 dk önce sıktım vajinadan içeriye sonra ilişkiye girdik