• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açık pembelik gördüm bende birazdaha bekleyin bi tekrar idrar yapin çıkarsa sağlık ocakta verin bi kan

Allah razı olsun. 🤲🏻 isim buldun mu sen? 😍
ezgi diyoorum esimde burun kiviriyo😂 benim sevgi ya ezgi sevgi kafiyesi kulagima hos geldi netlesmedi henuz erken bakalim okadar olen bebek gorup okuyunca fazla ileri dusunemiyorim
😊

Kızlar ben en son 2019 Eylül'de test yaptırdım TSH filan 5 ti .yüksekti yani . Bir yılda sizce kendiliğinden normalleşmis olabilir mi.doktora gidicem de adetin ikinci beşinci gününü beklediğim için çok var daha.ben şimdi öyle merak ettim yasminden başka bişey kullanmadım vermediler
5. Gün diye kim dedi sana? Elbette düşmüş olabilir. Olmayadabilir. 🤷🏻‍♀️

ezgi diyoorum esimde burun kiviriyo😂 benim sevgi ya ezgi sevgi kafiyesi kulagima hos geldi netlesmedi henuz erken bakalim okadar olen bebek gorup okuyunca fazla ileri dusunemiyorim
😊
Çok güzel isim. Evham yapma güzel hayallere devam abartmadan. Allah sağlıkla koklamak nasip etsin. 🤲🏻🤗🥰😘

5. Gün diye kim dedi sana? Elbette düşmüş olabilir. Olmayadabilir. 🤷🏻‍♀️
2 veya 5.gun yazıyor her yerde kuzum .ha benim gittiğim üç doktor da öyle dediler. Ablamda 2 veya 5.gun gidiyordu doktora .
Neden kiiii

2 veya 5.gun yazıyor her yerde kuzum .ha benim gittiğim üç doktor da öyle dediler. Ablamda 2 veya 5.gun gidiyordu doktora .
Neden kiiii
Bana hep 2 ya da 3 dendi. Hatta sonuncuda rapor için araştırmaya gittim ya ısrarla sordum 2 ve 3 haftasonuna denk gelirse ne yapabiliriz diye bir dahaki aya kalır dendi ısrarla 2 ya da 3 dendi hep.

Bana hep 2 ya da 3 dendi. Hatta sonuncuda rapor için araştırmaya gittim ya ısrarla sordum 2 ve 3 haftasonuna denk gelirse ne yapabiliriz diye bir dahaki aya kalır dendi ısrarla 2 ya da 3 dendi hep.
😱😱😱😱

Bence sen yine de o günlerde git bak burda çoğunluk da öyle yapar. Ben hiç 4. Gün gittim diyeni duymadım. Hatta insanlar birbirine hormon testi vermeyi önerirken de 2 ya da 3 der burda da.
İkinci gün gidiyorum o zaman.bu arada ben adetini anlamıyorum.biraz çamur gibi bişey geliyo bikac gün.sonra kan geliyo.csmur gbi kırmızı kahve katı şey gelince mi adet başladı sayayım.direkt kan görünce mi

İkinci gün gidiyorum o zaman.bu arada ben adetini anlamıyorum.biraz çamur gibi bişey geliyo bikac gün.sonra kan geliyo.csmur gbi kırmızı kahve katı şey gelince mi adet başladı sayayım.direkt kan görünce mi
İlk lekelenmeden say. Şeklini de doktora tarif edersin böyle böyle oluyo bugün kan vermek doğru olur mu diye içine sinsin diye diyorum. 🤗 Doktoruna danışmayı ihmal etme.

Arkadaşlar saçmalığa bakınız. Dün yumurtlamanın 10. Günüydü. Akşam 5 civarı yaptığım test fotosunu koyuyorum aşağıya. Fotoğrafta gölge ama çıplak gözle pembe silik çizgiyi net gördüm.
Eki Görüntüle 2684783
Sabah kan verdim. Sonuç 0.0
(Defalarca aynı yerde kan verdim. Sonuç böyle yazılıyor bu merkezde)

AFTER 10 ultra erken gebelik testi almayın!
Mervos konuyu zaten güncellemissin ama yinede söyliyim, ilk actigim konulara bak benimde yaptigim testler böyle cikmisti bikac defa..
Bazı testler çok saçmalıyor maalesef :KK43:

Eki Görüntüle 2684818
Meşhuuur predictor canlar. Sonuç netleşti. Dağılabiliriz. 🤣
Yaaa şimdi bu sayfaya gelene kadar çok heyecanlandım 😔 nasıl olur ya resmen çizgi belliydi hayırlısı olsun merveciğim bende geçen aylarda böylesini yaşamıştım umutlanmak
sonra hüsrana uğramak kötü oluyor ama zaten 12. gün daha seninki mucizelere inanırım :dua:

Yaaa şimdi bu sayfaya gelene kadar çok heyecanlandım 😔 nasıl olur ya resmen çizgi belliydi hayırlısı olsun merveciğim bende geçen aylarda böylesini yaşamıştım umutlanmak
sonra hüsrana uğramak kötü oluyor ama zaten 12. gün daha seninki mucizelere inanırım :dua:
Okumaua devam et beybi. 🤣 Reglim ben 3.gün bitti.

Back
X