• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Kızlar bugünde başka bişey buldum mayalılara göre anneyle çocuğun yıl ı ikiside tek yada çiftse kız biri tek diğeri çiftse erkek oluyor muş:)

Kızlar kızımıny hamileliğin de sürekli koyu renk yaptım ama su dan tiksindim midem bulanıyordu su içerkeno yüzden ne kadar sağlıksız içecek varsa içtim malesef. Ama şu an çok şu içersem açık sarı az içersem koyu oluyor biraz suya bağlı bence de. O oğlumda hiç hatırlamıyorum o kadar çok kanamam olmuştu k ki hiç fark etmemişim. Ben kese deki yerinin de cinsiyet için doğru olmadığını düşünüyorum çünkü aynı haftada çekilmiş biri kız biri erkek bebeğim usg görüntüsü aynıydı kafalar aynı tarafta bebek aynı tarafta şekil n neredeyse kopya edilmiş gibiydi. Bazen kanamalı gebeliklerin erkek olduğu düşünülüyor ama burda bazı arkadaşlar çok kanama yaşadı ve kızları oldu . Eğer doğru pozisyon da nub yakalanirsa nub daha mantıklı d diğerleri fasa fiso hepsi hayıRlı evlat olsunlar inşallah

Bide senin belirtiler nelerdi :)
Ben annem ve anneannemin de olduğu gibi, ekşi aşeriyorum hep
Annem de anneannem de erkeğe hamileyken ekşi aşeriyolarmış, bende onlara çekmişim

Göğüslerim çok büyüdü ve çok uykum oluyor sürekli
Karnımda batmalar öksürüp hapşırmakta zorluk çekmeler, akıntılar...

Ben annem ve anneannemin de olduğu gibi, ekşi aşeriyorum hep
Annem de anneannem de erkeğe hamileyken ekşi aşeriyolarmış, bende onlara çekmişim

Göğüslerim çok büyüdü ve çok uykum oluyor sürekli
Karnımda batmalar öksürüp hapşırmakta zorluk çekmeler, akıntılar...
Canım miğde bulantısı filan çektin mi svilcelenme filan

Kızlar ikili test yapmadılar 2 ay sonraya atarlar dediler devlet hastanesinden randevu al dediler

Canım miğde bulantısı filan çektin mi svilcelenme filan
Oww mide bulantısı ne demek, geceleri uykudan kalkıp kusuyordum, hala mide bulantım oluyor, tiksintilerim oluyor ama bir haftadır kusmuyorum :)
Sivilcelerim olmadı canım sadece yanağımda hafif bir şey var şu an sivilce gibi o da çok cips yedim iki gündür o yüzden çıkmıştır :)

Eklentiler

• 1555582494251-826063971.webp
    1555582494251-826063971.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 297
Benim çocuğun kafası aşağııda :) bide kafası küçük duruyor doktor bişey demedi ama

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 247
Back