Evet bu sizin usg ise erkek bebeğiniz sanırım. Üşüme de varmış :)Ee bebek solda teoriye göre erkek ozaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu sizin usg ise erkek bebeğiniz sanırım. Üşüme de varmış :)Ee bebek solda teoriye göre erkek ozaman![]()
Üşüyorum yazan ben değildim ama. Bende hep kalın çorapla geziyorum. Ayaklarım çok üşüyor. Birde idrar rengi aşırı koyuEvet bu sizin usg ise erkek bebeğiniz sanırım. Üşüme de varmış :)
Pardon karıştırmışımÜşüyorum yazan ben değildim ama. Bende hep kalın çorapla geziyorum. Ayaklarım çok üşüyor. Birde idrar rengi aşırı koyu
Haha :)O zaman bebeğiniz erkek olabilir :)
:) Sizin var mı usg resminizHaha :)
Senin kız sanırım canımBenimkinide yorumlayin ya :)
Bu arada rahimden bakıldı onu söylemeyi unuttumSenin kız sanırım canım
Rahimdense o zaman erkek gibi canımBu arada rahimden bakıldı onu söylemeyi unuttum
Ben çoğu insandan duydum bunuda merak ettim :)Benimde idrarım çok su içmeme rağmen çok koyuydu, cinsiyet erkek. İdrar renginin cinsiyetle ne alakası olabilir yapmayın ya, meraktan idrar renginden bile tahmin yapmaya çalışan tek millet biziz bence![]()
Senin gögüs ucu karardı mı peki canım birde yerlesme kanaması yasadın mıBenimde idrarım çok su içmeme rağmen çok koyuydu, cinsiyet erkek. İdrar renginin cinsiyetle ne alakası olabilir yapmayın ya, meraktan idrar renginden bile tahmin yapmaya çalışan tek millet biziz bence![]()
Göğüs ucum 17. Haftadan sonra karardı yerleşme kanaması yaşamadımSenin gögüs ucu karardı mı peki canım birde yerlesme kanaması yasadın mı
Ayakların üşüdü müGöğüs ucum 17. Haftadan sonra karardı yerleşme kanaması yaşamadım
HayırAyakların üşüdü mü![]()
Bir tezi daha çürüttük
Ayaklar üşüyünce ne oluyor ki, benim cok üşüyorduAyakların üşüdü mü![]()
Geçen sene kızımda köyüydü. Şimdi açık sarı berak kokusuz:) bu oglanHamileyken idrarınızın rengi açık mıydı yoksa koyumu?![]()