- 22 Ocak 2016
- 176
- 126
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun. İlk bebeğin miydi senin?Yüzde yüz erkek dedi 16. Hafta içerisindeyim yanılma payı var mıdır bilmem ama şuan erkek![]()
İlk canımCanım hayırlı olsun. İlk bebeğin miydi senin?
Degişmez canım. Artık Orhan gelişimi tamamlandıİlk canım
Orhan ne yaa organDegişmez canım. Artık Orhan gelişimi tamamlandı
Ne bilim valla kordonla karıştırmış olabilir diyen varDegişmez canım. Artık Orhan gelişimi tamamlandı
Canım dikkatli baktıysa karıstırmaz bunun egitimini alıyorlar sonucta kordonla organı da karıstırmazlar yaniNe bilim valla kordonla karıştırmış olabilir diyen var
İyi bir doktor diyor herkes bacağı açıktı sürekli zaten ben gördüm erkek dedim nerden anladın doğru dedi pipisini gördüm peki yüzde yüz mü dedim yüzde yüzümü var kesin dediCanım dikkatli baktıysa karıstırmaz bunun egitimini alıyorlar sonucta kordonla organı da karıstırmazlar yani
Ee tamam işte degişmez artık o sen mavişleri hazırla. Benim doktorum da cok cekingen davranır cinsiyet konusunda kızımda 16. Haftada bile alısveriş için bekle demişti. Bu sefer de öyle yaptı pipiyi gösterdi bizde gördük ama hala bekleyin diyor 2 kere baktı üstelik yani benim doktor 20 de söyleme taraftarıİyi bir doktor diyor herkes bacağı açıktı sürekli zaten ben gördüm erkek dedim nerden anladın doğru dedi pipisini gördüm peki yüzde yüz mü dedim yüzde yüzümü var kesin dedi
Var mı fotoğrafı canımEe tamam işte degişmez artık o sen mavişleri hazırla. Benim doktorum da cok cekingen davranır cinsiyet konusunda kızımda 16. Haftada bile alısveriş için bekle demişti. Bu sefer de öyle yaptı pipiyi gösterdi bizde gördük ama hala bekleyin diyor 2 kere baktı üstelik yani benim doktor 20 de söyleme taraftarıbende cıktım baska doktora gittim o hemen söylüyor biliyorum önceden işte daha ben sormadan dedi bebegin erkek bu arada diye bana da gösterdi en son kalkacakken biidaha baktırdım ben tekrar aynı pozisyonu yakaladı pipiyi gösterdi degişmez erkek bu dedi degişmez yani
Yok canımVar mı fotoğrafı canım
Tüh karşılaştırırdık benim ki buYok canım
O Cıkıntı mı pipiTüh karşılaştırırdık benim ki bu
Öyle galiba 2 resim verdi bunu erkek olduğuna dair verdi galibaO Cıkıntı mı pipi
Çizgi var canım bende adet tahmini 5 gun kala yaptıgım da bu şekilde cıkmıstı. Kan ver istersenMerhaba kızlar Rabbim gonlumuzdekini sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.gordugum bir rüyanın etkisi ile adete 5 gün kala idrar testi yaptım sizce guvenilirmidir.kimyasal olabilirmi.birde Ramazan'dan dolayı çok su içiyorum sahurda ve iftarda idrar rengim su gibi
Öyle galiba 2 resim verdi bunu erkek olduğuna dair verdi galiba
Ben geç kaldım sanırım cevap vermeye... Ama bebek var sanki... İnşallah hamilesindir... Son durumun nedirMerhaba kızlar Rabbim gonlumuzdekini sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.gordugum bir rüyanın etkisi ile adete 5 gün kala idrar testi yaptım sizce guvenilirmidir.kimyasal olabilirmi.birde Ramazan'dan dolayı çok su içiyorum sahurda ve iftarda idrar rengim su gibi
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba benim de şu an çok açık sarı da merak ettim gerçekten ilişkisi var mı diyeMerhaba kızlar benimde kızlarımda koyu sarıydı şimdi baya açık sarı inşallah gönlümdekidir![]()