• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Hay Allah seni de beni de ne etmesin 11+7 diye gün yok ki 😂😂 11+6 dan sonra 12+0 a geçmen gerekir 😄😂

Canım naptın bi sorun yoktur inşallah
Canım sağol sorduğun için, bugün girdim teste
Doktor bebeğin büyük olduğunu ve tarama testi için olması gerektiğinden uzun olduğunu söyledi. Üçlü test isteyebiliriz dedi.
Ben anlattım bugüne randevu verdiklerini bebeğin şu anda 13+0 olduğunu, ikili için gereken zamanda olduğumu söyledim
Kendisi de ultrasona baktı diğer detaylıya alan doktordan sonra
Ense kalınlığı güzel değerlerin normal dedi
Ama çocuk ultrasonda 14+1 dedi
Bir de kan verdim sonucu 2hafta içinde çıkar dediler
Doktor da bebeğin erkek olduğunu söyledi 🤗

Sen sonuçlarını aldın mı bari

Canım sağol sorduğun için, bugün girdim teste
Doktor bebeğin büyük olduğunu ve tarama testi için olması gerektiğinden uzun olduğunu söyledi. Üçlü test isteyebiliriz dedi.
Ben anlattım bugüne randevu verdiklerini bebeğin şu anda 13+0 olduğunu, ikili için gereken zamanda olduğumu söyledim
Kendisi de ultrasona baktı diğer detaylıya alan doktordan sonra
Ense kalınlığı güzel değerlerin normal dedi
Ama çocuk ultrasonda 14+1 dedi
Bir de kan verdim sonucu 2hafta içinde çıkar dediler
Doktor da bebeğin erkek olduğunu söyledi 🤗

Sen sonuçlarını aldın mı bari
Benim sonuçlarda yarın çıkacak galiba 1 haftada çıkıyor dediler çünkü önde gidiyor işte canım seninkide o yüzden sormuştum geç olmaz mı diye benimde önde gidiyordu ama benim bebeğimin uyluk kemiği günü gününe gidiyordu inşallah sonuçlarımız temiz çıkar

Merhaba kızlar benim de kızımda idrae rengim koyuydu, oğlumda açık sarıydı. Şuan 5 haftalık hamileyim cinsiyeti çok merak ediyorum şuan idrar rengim açık ama bakalım.

Benim sonuçlarda yarın çıkacak galiba 1 haftada çıkıyor dediler çünkü önde gidiyor işte canım seninkide o yüzden sormuştum geç olmaz mı diye benimde önde gidiyordu ama benim bebeğimin uyluk kemiği günü gününe gidiyordu inşallah sonuçlarımız temiz çıkar
Yesimufuk cinsiyete ne dediler en son canım. Merak ettim

Yüzde yüz erkek dedi 16. Hafta içerisindeyim yanılma payı var mıdır bilmem ama şuan erkek 😂

Back