Ben gidiyorum şimdi doktora29unda gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidiyorum şimdi doktora29unda gideceğim
Tarama testine mi gireceksin canımBen gidiyorum şimdi doktora
Girdim canım haftaya çıkacakmış sonuç bu arada cinsiyette kesin değil dediTarama testine mi gireceksin canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımGirdim canım haftaya çıkacakmış sonuç bu arada cinsiyette kesin değil dedi
Canım sen tam olarak kac haftalıksınGirdim canım haftaya çıkacakmış sonuç bu arada cinsiyette kesin değil dedi
11+7Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Girmiş olduğun bilgilere göre 11+0 olman gerekiyor son adet tarihin ne
30 Ocak yanlış hesaplamışsın canım senin Doğum 4’ü benim 6’sıGirmiş olduğun bilgilere göre 11+0 olman gerekiyor son adet tarihin ne
Tamam benim de 28ocak Sat. Ben şu an 12+2yim senin 12+0 olman gerek30 Ocak yanlış hesaplamışsın canım senin Doğum 4’ü benim 6’sı
Hı evet doğruTamam benim de 28ocak Sat. Ben şu an 12+2yim senin 12+0 olman gerek
12+0yazacağıma 11+0 yazmışım
Hadi bakalım hayırlısı olsun canı
Canım naptın bi sorun yoktur inşallahTarama testine mi gireceksin canım
Canım sağol sorduğun için, bugün girdim testeCanım naptın bi sorun yoktur inşallah
Benim sonuçlarda yarın çıkacak galiba 1 haftada çıkıyor dediler çünkü önde gidiyor işte canım seninkide o yüzden sormuştum geç olmaz mı diye benimde önde gidiyordu ama benim bebeğimin uyluk kemiği günü gününe gidiyordu inşallah sonuçlarımız temiz çıkarCanım sağol sorduğun için, bugün girdim teste
Doktor bebeğin büyük olduğunu ve tarama testi için olması gerektiğinden uzun olduğunu söyledi. Üçlü test isteyebiliriz dedi.
Ben anlattım bugüne randevu verdiklerini bebeğin şu anda 13+0 olduğunu, ikili için gereken zamanda olduğumu söyledim
Kendisi de ultrasona baktı diğer detaylıya alan doktordan sonra
Ense kalınlığı güzel değerlerin normal dedi
Ama çocuk ultrasonda 14+1 dedi
Bir de kan verdim sonucu 2hafta içinde çıkar dediler
Doktor da bebeğin erkek olduğunu söyledi
Sen sonuçlarını aldın mı bari
Yesimufuk cinsiyete ne dediler en son canım. Merak ettimBenim sonuçlarda yarın çıkacak galiba 1 haftada çıkıyor dediler çünkü önde gidiyor işte canım seninkide o yüzden sormuştum geç olmaz mı diye benimde önde gidiyordu ama benim bebeğimin uyluk kemiği günü gününe gidiyordu inşallah sonuçlarımız temiz çıkar
Canım merhaba cinsiyetin kesinleşti mi :)Canım erkek ihtimali var ama belli değil daha 10 gün sonra kesinleşir :)