• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Oww mide bulantısı ne demek, geceleri uykudan kalkıp kusuyordum, hala mide bulantım oluyor, tiksintilerim oluyor ama bir haftadır kusmuyorum :)
Sivilcelerim olmadı canım sadece yanağımda hafif bir şey var şu an sivilce gibi o da çok cips yedim iki gündür o yüzden çıkmıştır :)
Haha bende cips delisiyim ben çok rahat geçirdim o kadar yedim kiloda almamışım 54 filandım 5. Haftada 56.5 olmuşum bende çıktı çene kısmımda filan

Benim çocuğun kafası aşağııda :) bide kafası küçük duruyor doktor bişey demedi ama
Evet biraz küçük gibi duruyor bebiş ama sorun olacağını sanmıyorum iki yeğenimin de kafası küçüktü doğdular hala küçük çook tatlılar 🤗 kaç haftalık senin şimdi

Evet biraz küçük gibi duruyor bebiş ama sorun olacağını sanmıyorum iki yeğenimin de kafası küçüktü doğdular hala küçük çook tatlılar 🤗 kaç haftalık senin şimdi
11+1 im özelden randevu aldım ikili test için ya yoksa rezil olacam rahat rahat baktırim

Haha bende cips delisiyim ben çok rahat geçirdim o kadar yedim kiloda almamışım 54 filandım 5. Haftada 56.5 olmuşum bende çıktı çene kısmımda filan
Ben çok kustum :) 3ayda bende 2,5-3 kilo almışım ama aşırı yiyorum
Sivilcem çıkmadı canım

Devlette yapmıyorlar mı
Tıp fakültesinde yaparlar sandım yapmadılar 2 ay sonraya rabdevu verirler devlet hastanelerinde yaptır dediler ikili test için kafana göre randevu alamıyorsun devlette bende mecbur kaldım 2. Gebeliğimde daha tecrübeli olurum artık napalım

Tıp fakültesinde yaparlar sandım yapmadılar 2 ay sonraya rabdevu verirler devlet hastanelerinde yaptır dediler ikili test için kafana göre randevu alamıyorsun devlette bende mecbur kaldım 2. Gebeliğimde daha tecrübeli olurum artık napalım
Valla bana 9uncu haftada doktor dedi 12inci haftada tarama testi için gel diye
Özelde ki doktorum söyledi, bende çıkınca aşağıda vezneye fiyatları sordum 330lira dediler
Bende devletten 11+3e randevu aldım yani bugüne
İşte gittim hem bebişi gördüm hemde tarama testi için gün verdiler 11gün sonra gireceğim

Valla bana 9uncu haftada doktor dedi 12inci haftada tarama testi için gel diye
Özelde ki doktorum söyledi, bende çıkınca aşağıda vezneye fiyatları sordum 330lira dediler
Bende devletten 11+3e randevu aldım yani bugüne
İşte gittim hem bebişi gördüm hemde tarama testi için gün verdiler 11gün sonra gireceğim
Geç değil mi

Banada kız dedi emin konuştu ama bilmiyorum artık
Bakalım ya 11-14testinde belli olur 😍 aramızda 2gün var zaten, aynı zamanlarda öğrendik aynı zamanlarda doğurucaz aynı zamanda cinsiyeti de öğreniriz 🤗🤗😍😍

Back