Aynen benimde öyle açık sarı koku filan oluyor mu normalde bilmiyorum da bende olmuyorGeçen sene kızımda köyüydü. Şimdi açık sarı berak kokusuz:) bu oglan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimde öyle açık sarı koku filan oluyor mu normalde bilmiyorum da bende olmuyorGeçen sene kızımda köyüydü. Şimdi açık sarı berak kokusuz:) bu oglan
Noldu kız :)Bir tezi daha çürüttük![]()
Ayak üşümesi erkek bebek belirtisiymiş :) peki sende bulantı halsizlik uyku hali vb oldu mu birde tatlı mı yiyon ekşi mi :) bu soru B borntodie- sana canımNoldu kız :)
Erkek bebek belirtisiymiş :)Ayaklar üşüyünce ne oluyor ki, benim cok üşüyordu![]()
Yanlış belirtiymis benim cok üşüyor kızım olacak Allah'ın izni ile insallahErkek bebek belirtisiymiş :)
Tüylerin hızlı mı uzuyor yavas mıYanlış belirtiymis benim cok üşüyor kızım olacak Allah'ın izni ile insallah![]()
Tatlı ekşi olayına hiç inanmıyorum eltim tatli yiyemiyordu oğlu olduTüylerin hızlı mı uzuyor yavas mıyerlesme kanaması oldu mu bulantı oldu mu tatlı mı yedin ekşi mi
![]()
Kızımda bende tatlı yiyemiyordumTatlı ekşi olayına hiç inanmıyorum eltim tatli yiyemiyordu oğlu oldu
Ben ekşi de yiyorum tatlıda Allah ne verdiyse amaama tatliyi pek sevmezdim aslında cok düşkün değilim ama yiyorum yine
Tüylerimi fark etmedim açıkçası
Yerleşme kanamamda olmadı.
Bulanti hic olmadi desem yeridir sadece tiksinme oldu ara ara o da nadir öğürttü yapmıştı.
Benim göğüslerim kalcam cabuk büyüdü minyon tipli olmama rağmen hemen fark etti![]()
Kızımda bende tatlı yiyemiyordum![]()
Kendine yarasın inşallah :)Benim kızım obez mi olacak yoksa bu gidişle anasını mı obez yapacak nedir herşeyi yediriyor maşallah![]()
Bebegin kız mı erkek mi canım belli miÇok su içince açık az su içince bekleyince koyuyani ikiz de değil tek bebiş..
Bence uydurma
Belli değil daha canım..Bebegin kız mı erkek mi canım belli mi
Benim de öyle canımBelli değil daha canım..
Ama idrara göre bence belirlenmez benim. Değişiyor çünkü sık sık çıkınca açık oluyor
Canım ben komple üşüyorum bide fazla uyuyorum miğde bulantımda olmadıAyak üşümesi erkek bebek belirtisiymiş :) peki sende bulantı halsizlik uyku hali vb oldu mu birde tatlı mı yiyon ekşi mi :) bu soru B borntodie- sana canım
Yâni senin kaç haftalıkBe
Benim de öyle canım
9 daha :)Yâni senin kaç haftalık![]()
Gönlünden geçen olsun inşallah canımCanım ben komple üşüyorum bide fazla uyuyorum miğde bulantımda olmadı
Aminn inşallahKendine yarasın inşallah :)
Minik daha9 daha :)