- 14 Nisan 2019
- 170
- 128
- 23
- 32
Haftaya belli olacak inşallah öğrendiğimde yazarım sizin içinBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba benim de şu an çok açık sarı da merak ettim gerçekten ilişkisi var mı diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya belli olacak inşallah öğrendiğimde yazarım sizin içinBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba benim de şu an çok açık sarı da merak ettim gerçekten ilişkisi var mı diye
Kişiden kişiye değişiyordur belki de canım benim iki kızımda da koyuydu baya şimdi çok açık sabahları bile. Ondan belki ilişkisi vardır diye düşünüyorum hem kızı hem oğlu olanlar varsa daha iyi anlaşılır aslındaArkadaşlar merhaba.. Benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri idrarımın rengi apaçık sarı. Hatta öyle ki neredeyse bembeyazdı. Aynı hurafelere ben de inandım erkek erkek dediler.... Hoooop iki tane kız bebeğe hamileyim... Kesinlikle katılmıyorum idrar rengine... Bırakın açık sarıyı neredeyse su gibi idrarım...
Bence idrar rengine takılacağımıza bol bol su içip sağlıklı kokusuz ve bakterisiz idrar yapmaya özen gösterelim...
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba ben de çok meraklıyım amaHaftaya belli olacak inşallah öğrendiğimde yazarım sizin için![]()
Belli oldu kızım olacak inşallahBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba ben de çok meraklıyım ama![]()
9+1 doktora göre benimki de. Ama adete göre 8+5
Ya sağlıklı olsun sağsalim kucagımıza alalım da hiç farketmez.
İnsan merak ediyor. Çin takviminde erkek . Rus takviminde kız, çıkıyor.. rüyamda da hep kız görüyorum![]()
ErkekCinsiyetiniz nedir merak ettim![]()
Canım benim 3 oglum var bu 4.Inşallah kizim olsun çok istiyorum sende erkek istiyorsun galiba rabbim gönül muratlarimizi sağlıklı versin ins...Belli oldu kızım olacak inşallahama halen tereddüt var içimde renkli ultrasonda kesinleşir