• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar rengine göre cinsiyet tahmini

Arkadaşlar merhaba.. Benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri idrarımın rengi apaçık sarı. Hatta öyle ki neredeyse bembeyazdı. Aynı hurafelere ben de inandım erkek erkek dediler.... Hoooop iki tane kız bebeğe hamileyim... Kesinlikle katılmıyorum idrar rengine... Bırakın açık sarıyı neredeyse su gibi idrarım...

Bence idrar rengine takılacağımıza bol bol su içip sağlıklı kokusuz ve bakterisiz idrar yapmaya özen gösterelim...

Arkadaşlar merhaba.. Benim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri idrarımın rengi apaçık sarı. Hatta öyle ki neredeyse bembeyazdı. Aynı hurafelere ben de inandım erkek erkek dediler.... Hoooop iki tane kız bebeğe hamileyim... Kesinlikle katılmıyorum idrar rengine... Bırakın açık sarıyı neredeyse su gibi idrarım...

Bence idrar rengine takılacağımıza bol bol su içip sağlıklı kokusuz ve bakterisiz idrar yapmaya özen gösterelim...
Kişiden kişiye değişiyordur belki de canım benim iki kızımda da koyuydu baya şimdi çok açık sabahları bile. Ondan belki ilişkisi vardır diye düşünüyorum hem kızı hem oğlu olanlar varsa daha iyi anlaşılır aslında

Benim kızımda koyuydu, oğlumda açık parlak renkti. 3.gebeliğim şuan yine çok açık ve parlak idrar rengim cinsiyetimiz erkek

Konu eski ama yinede yazayim belki gorrsunuz. 😊 Cinsiyet ne oldu

Back