selam arkadaşlar aranızda yeniyim,bütün yazıları okudum konuyla ilgili,bende bugun farkettim idrarımda keskin bi koku var,daha önce hiç olmazdı,8 aylık evliyim ama artık bebişim olsun istiyorum ama 4 aydır sonuç hep negatifbu ay sanki umutluyum ama hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum tekrar artık adet gününü bekliycem en garantisi.
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar angelcim nasıl içine bişeyler dökülmüş gibi benimkide çok koyu ve bulanık gibi idrar yani içine bişeyler dökülmüş gibi derken bulanık gibimi ay inşallah kızlar hamileyizdir bu arada ceylan arkadaşımızında 10 günü var onunda idrarı çok koyuymuş bende böyle bi başlık açtım inşallah kesin bi belirti buluruz artık :)))
Benim bildiğim, İdrar rengi koyuluğunun sebebi susuz kalmanızdır. Böbrekler zorlanıyor demektir. Umarım isteyen herkes hamiledir ancak daha kesin belirtilere bakın, derim..
Hala üye misiniz?merhaba kızlar
ben 3 yıllık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz ama ne kadar zormuş bu işler.....
geçen ay dr gittim çünkü adetim1,5 gün sürdü normalde 3 gün oluyodu hiç bir problem yok adet düzenleyici ve folicplus kullanmaya başladım 2 haftadır.adet olmama 12 gün var çok heycanlıyım çünkü yapılması gereken ne varsa yaptım:)
2 gündür idrarım sarı acayip mide bulantısı iş yerinde sürekli soda limonla geziyorum dayanamıcam test yapıcam ya herro ya merro artık hatim ettim kadınlar kulubünü :)inşş hepimiz hamiş oluruzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?