ayy çok heyecanlı tekrar test yapsan nasıl olur acaba tortula derken nasıl yani?
aaaa sen hamilesin cnm sanırımm:))))
yani içine bişeyler dökülmüş gibiydi canım ama testi takrarlamıyacam adet tarihimde beta hcg yaptırırım diye düşündüm yanımda başka test yok zaten olsa yapardım...
nası desemki canım benimkinde içine kum gibi bişey serpilmiş gibiydi ama idrar renginde tabi kum renginde değil...
bende bunun cevabını merak ediyorum idrarında koku varmı? bununla ilgili bende konu açmıştım
bende bugün test yapmak için idrarımı bardağa koydum baktım çok tortulu dikkatimi çekti zaten testte silik ikinci çizgi çıktı şoktayım hala emin olamıyorum...
saol canım daha önce çok test yaptım fakat silikte olsa ikinci çizgiyi görmedim hala saklıyorum diğerlerini kolleksiyon yaptım valla tekrar tekrar bakıyordum ama yoktu bunda kıl gibi belli hayırlısı ama çok belirtim vardı ateşimde yükseldi...
bir kaç gündür koyuydu ve sık idrara çıkar oldum bugün test yaparken sarıydı koyu değildi ama genelde koyu canım bende baş dönmesi ve uyuklama çok fazla birde gazmana döndüm halbusaki hiç adetim değildir sigara kokusundan midem kalkıyor ve ateşimde yükseldi bu tür belirtilerinde oluyormu canım...
benimde kasıklarımda arada batma oluyor daha 8 günüm var sizce bende de bu ay bişeyler olabilir mi?
angelcim benim idrarımı koyduğum mat pet bardaktı o yüzden tortuları anlıyamıyodum şimdi küçük şeffaf su şişelerinden kestim ve baktım nasıl biliyomusun sanki bardağı koymuşsun kenara içi ince ince toz dolmuş onun üzerine idrarını yapmışsın gibi tozlu bardağa idrar yapınca minicik toz parçaları karışırya idrara aynen öyle ayy seninde öylemiydi canım yaa heyecan yaptım şimdi
evet aynen öyleydi canım hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişin geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?