benim hem yoktu hemde beyazdı rengi... umut et umut et ki yeşersin umutların niye olmasın sana çok uzakta değil canım dualarım seninle bi tanem...
arkadaşlar biraz önce oğlumun idrarına baktım bide kendi idrarıma baktım ışığa tutarak oğlumunkinde sadece bikaç tane iplik gibi bişey vardı ve çok şeffaftı benim idrarımda toz tanesi gibi yani nasıl desem kum gibi büssürü tortu var oğlumun idrarında bulunan iplikler gibide var ama çoğunluk kum gibi ve bir sürü nolur side bakın hamilelikten şüphelenenler hamilelik belirtisimi bu((((((
idrarına baktınmı canım nasıl idrarın
kizlar ben 6 haftalik hamileyim, ilk gunden buyana dikkatimi ceken idrarimin cok koyu olmasi ve icinde kum gibi seylerin olmasi, birde kasiklarim ve belim cok agriyordu. ilk baslarda tas velan dusurdugumu sandim kumlari gorunce idrarimda ama hamile oldugumu ogrenince acaba idrarin koyulugu hamilelik belirtisimiydi diye dusunmeden edemiyorum.... haaa kizlar idrarim hala koyu....
canım bu kum gibi dediğin sey tortu gibimi kepek gibid de olabilir benim öylede dün de öyleydi bugünde adetime de 2-3 gün var
Ay şimdi ben de denedim, ben de de tortular var, 6 günüm var benim de. Topluca hamile olabilir miyiz:CüvCüv: ya da topluca oynattık-tatlicadiarzu-
evet idrar rengi koyu geliyor hamile olunca koyu bi sarı oluyo. 2 hafta boyunca akıntın çok oluyo. Zaten hamile olunca hissediyorsun. ben yoldan geçen bi çocuğu görünce içim cız etmişti. ilk defa böyle bi şey oldu o zaman anladım hamile olduğumu. ama benimki düşükle neticelendi. farkına varmadan antibiyotik falan kullanmıştım çünkü bebek beklemiyoduk. İnşallah hamilesinizdir. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
arkadaşlar bende hamile olduğumu dün öğrendim aynen arkadaşlarında dediği gibi idrarımda sanki toz serpilmiş gibiydi rengide koyulaşmıştı umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?